3for2 på Tiny Republic | Billigst Gratis | Kode: TR3for2

Beaba

Med Beaba kan du ment og bekvemt lave sund mad på rekordtid. Beaba’s mission har siden 1989 været at designe funktionelle, ergonomiske og sikre køkkenmaskiner. Alle produkterne er skabt ud fra forældres ønsker og behov i en travl hverdag. Maskinerne og køkkentilbehøret er moderne i deres udtryk, og passer perfekt ind i de fleste hjem. De er bedst af alt super brugervenlige – anvend og overlad resten til opvaskemaskinen.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Skal det være nemt at kokkerere til dit barn?

Et lækkert måltid behøver ikke være en lang og besværlig proces med en masse opvask. Med den smarte og praktiske Beaba Babycook foodprocessor kan du på rekordtid lave et sundt måltid, der giver jer som forældre den bedste samvittighed. Mange børnefamilier har en travl hverdag med mange forskellige gøremål – her passer Beaba’s køkkensortiment perfekt ind. Du kan se foodprocessoren som en lille hushjælper på travle dage. Maskinen har utallige funktioner. Den kan optø, varme, blende og dampe dit barns mad. Fordelen ved at dampe maden er, at du bevare alle de sunde vitaminer og mineraler i barnets mad og dampfunktionen slukker selv når maden er klar – smart, så kommer du ikke til at overtilberede grøntsagerne! Derudover kan maskinen også tilberede maden efter dit barns alder og temperament. Måske dit barn foretrækker en fin-blended grød, eller en grovere konsistens – Beaba kan klare det hele!

 

Mangler du en smart flaskevarmer?

Det kan være en smule krævende at have et flaskebarn, hvad angår klargørelsen af mælken og steriliseringen. Med en BIB’expresso flaskevarmer kan du på ingen tid, klargøre maden til din lille guldklump. Slut med natteroderi – 30 sekunder og maden er serveret.

 

BIB’expresso har tre skønne funktioner, som du med sikkerhed vil elske som mor eller far til et flaskebarn. Du kan opvarme modermælkserstatning, modermælk og babymad på glas til den ønskede temperatur. Efter brug kan Beaba også klare steriliseringen af både flasker og babys sutter.

 

Nå ja, så har den et automatisk rengøringssystem. Hvis I synes at flaskerne har udviklet sig til et mindre marridt, så kan Beaba hurtigt skabe lidt overskud hjemme hos jer. Mælken er hurtigt klar og I slipper for alt det sure arbejde, og kan i stedet nyde jeres lille vidunderlige menneske.

 

Babymad til flere dage på én gang med Beaba

Hvis du laver hjemmelavet babymad, eller bare har behov for at dele den købte babymad op i flere portioner, så vil du med garanti blive rigtig glad for Beaba´s opbevaringsbeholdere. Beholderen med hele seks rum, tåler både frost og meget høj varme. Beholderen er fremstillet i højkvalitetssilikone, og er derfor ekstrem temperatur resistent. Derudover er materialevalget også modtandsdygtigt overfor hverdagens brug. Den tåler mikroovn, almindelig ovn og selvfølgelig en tur i opvaskemaskinen.

 

Køb Beaba her på webshoppen 

Vi ønsker, at din oplevelse skal være den bedst tænkelige, når du shopper hos Pixizoo.dk. Vi giver dig derfor en masse fordele, som passer til en travl børnefamilie med mange gøremål. Slip for stress over returvarer – vi giver dig altid ubegrænset returret.

 

Vi vil gerne være dit fortrukne sted at handle, derfor har vi sørget for en hurtig levering på 1-3 hverdage, såfremt varen er på lager. God fornøjelse!