Spar 15% EKSTRA på hele Outlet med rabatkoden: "OUTLET15"

Filtrering
Farve
  1. BlåBlå (1)
  2. HvidHvid (2)
  3. LyseblåLyseblå (1)
Pris
  1. kr80
    kr200

Bébé-Jou

Siden 1949 har Bebe-Jou produceret artikler til børn. Med et letgenkedeligt design, høj kvalitet, funktionalitet og komfort har virksomheden manifesteret sig indenfor plejeartikler til barnet. Med Bebe-Jou gør du den daglige pleje af den lille langt mere behagelig og nemmere. Undersøg mulighederne på shoppen og find den skammel eller potte som du står, og mangler.

Hollandske Bebe-Jou har produceret baby pusleartikler og badeartikler i over 60 år, og har med deres store erfaring og klare filosofi, manifisteret sig som en af de bedste i deres kategori. Bebe-Jou produkterne er i dag kendetegnet ved kombinationen kreativt design, sikkerhed og deres genkendelige farver og print på produkterne.

 

Bebe-Jou sortiment

Sortimentet af Bebe-Jou produkter er stort, men kendetegnet for dem alle er, at designet igennem hele kollektionen er strømlinet, ligesom sikkerheden er helt i top. Dette er gældende for både drenge og pige produkterne, som er klart adskilt via deres farver, som uanset hvilket køn de er målrettet imod har en nærmest pastel lignende farve, som virkelig samler alle produkter.

 

Pixizoo udvalg af Bebe-Jou

Hos Pixizoo har vi et udvalg af BebeJou produkter, som hovedsageligt er til dit barns brug på badeværelset. Pixizoos udvalg omfatter blandt andet Bebe-jou potte, Bebe-jou Badekar og Bebe-Jou børster og manicuresæt. Basisprodukterne såsom badekar og potte fås til både drenge og piger. Endnu et kendetegn ved Bebe Jou er, at de har genkendelige motiver på produkterne. Dette er eksempelvis Tigerdyret og små mus, som gør produkterne hyggelige og endnu mere indbydende. På Pixizoo er det altid muligt, at finde gode Bebe-Jou Tilbud, da vi løbende tilbyder udvalgte tilbud på Bebe-Jou.  

 

Skulle du have spørgsmål til vores produkter eller deres specifikationer, er du mere end velkommen til at kontakte os via chatten, på vores kundeservice på tlf. 88887415 eller på [email protected]