Crazy Days - Vanvittige priser

Beurer

Beurer tilbyder mere end 500 innovative produkter indenfor sundhed og velvære, eftersom Beurer ønsker folk et godt velbefindende med deres produkter. Produkterne omfatter bl.a. termometer, flaskevarmer, babyalarm, sengevarmer og brystpumper. Du kan vælge et hav af produkter til både dig og dit barn fra Beurer. Ønsker du et godt velbefindende for din familie, så vælg produkter fra Beurer.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

En nem hverdag med Beurer

Beurer blev grundlagt i 1919 af et par, Käthe og Eugen Beurer i Tyskland og har været på markedet i flere år. Parret Beurer producerede som deres første produkt fleksible varmepuder, men siden start har de udviklet en række produkter indenfor kategorierne vægte, blodtryksmålere, måleapparater, wellness, sport og livsstil. af høj kvalitet og flot design – alt indenfor sundhed og velvære.

Det skal være nemt, enkelt og trygt at bruge produkter fra Beurer i hverdagen.

Beurer har vundet flere priser for deres produkter som f.eks. ”Stiftung Warentest” (Tysklands konsumentorganisation), ”Öko-Test” og ”Plus innovation, design og brugervenlighed”.

Der bliver investeret meget i forskning og udvikling af produkterne for at være med på trenden indenfor den nye teknologi. Det er også derfor, deres produkter er gennemtænkte og har en høj kvalitet samt funktionalitet.

Hold maden varm digitalt

Beurer har udviklet en praktisk og nem babymadvarmer, som både varmer maden, og kan også holde den varm. Du kan gøre din hverdag lettere og enklere ved at benytte denne digitale varmer til at opvarmning af mælk i en normal størrelse flaske samt babymad i en almindelig babymadsbeholder, som svarer til 14 cm i diameter og minimum 13,75 cm høj.

Du har mulighed for selv at styre, hvor varm maden eller mælken skal være, derfor undgår du, at maden bliver for varm. Den sikrer samtidig en jævn fordeling af varmen. En anden fordel du har med denne flaske- og madvarmer, er, den slukker af sig selv, når den ikke bliver brugt et stykke tid. Du behøves ikke at stresse over noget med denne digitale mad- og flaskevarmer.

Mål dit barns temperatur

Beurer har lavet et ekspres termometer, hvor du kan forvente et svar på 10 sekunder. Termometeret har en målesikkerhed på +/-0,1 C°. Det er meget nemt at aflæse tallet på skærmen, da det giver et signal, når temperaturen er fundet.

Beurers termometer er fri for kviksølv og der er ikke brugt glas. Det er derfor sikkert at anvende det. Når du har brugt termometeret, kan du rengøre det grunddigt, da det er 100 % vandtæt. Endelig slukker termometret af sig selv, når det ikke bliver brugt.

Beurer – gør din hverdag lettere

Hos Pixizoo kan du købe forskellige produkter fra Beurer som termometre, flaskevarmer, babyalarmer, sengevarmer, babyvægte med mere. Du kan se nærmere på udvalget ved at klikke dig ind på hjemmesiden. Efter du har foretaget en bestilling, sender vi varerne hurtigst muligt fra vores lager.

Hvis du har yderligere spørgsmål, så sidder vores yderst kompetente kundeserviceteam klar til at hjælpe dig. Vi kan også hjælpe dig ifm. valg af de korrekte produkter til dine behov. Det er vigtigt for os, at du bliver tilfreds som kunde med de varer, du køber hos Pixizoo. Derfor skal du ikke holde dig tilbage!

Husk at Pixizoo tilbyder 7 dages prisgaranti, prismatch og hurtig levering.