★ SUPER SALE: Få 20% ekstra rabat | Shop nu ★

BH

Har du husket at købe en god kvalitets amme BH? Hvis ikke, så er du landet det helt rigtige sted. Amme BH’er skal være behagelige, komfortable og støttende. Vi har et stort udvalg, og de findes i flere forskellige varianter. Du finder amme BH’er med tykke og tynde stropper, bred og smal kant. Du kan helt sikkert finde en, som passer til dig. 

  • Navn: A-Z
  • Navn: Z-A
  • Pris: Høj-Lav
  • Pris: Lav-Høj
  • Bedst bedømte
  • Mest Populære
  • Største besparelse

Overvejer du at købe en amme BH? 

Amme BH’ens funktion er, at give din barm god støtte og samtidig give dig mulighed for at amme diskret. Vi har både amme BH’er til dig, som har en stor barm, til dig med en mindre barm og til dig, som ikke helt kender din præcise størrelse endnu. Er du til BH’er med eller uden bøjle? I forbindelse med, at du har mælk i brysterne, så frarådes de almindelige og klassiske bøjle BH’er, da bøjlerne kan forhindre mælken i at løbe frit. Vores amme BH’er med bøjler er lavet af gele, og deraf har de fået navnet gelebøjle. Den tilpasser sig efter din krop, alt efter om dine bryster er fyldt med mælk, eller du lige har ammet. Hvis du er til BH’er uden gelebøjle, så finder du også det på vores side. Det er vigtigt, at BH’en ikke sidder for stramt, eller har nogle irriterende syninger.

      

Amme BH og ammeindlæg

Har du behov for amme indlæg? Vi forhandler ammeindlæg i forskellige materialer alt efter, hvad du foretrækker.Du behøver ikke bekymre dig om, der er plads til ammeindlæggene i din amme BH, det er der taget højde for. Amme BH’en er designet til, at kunne holde ammeindlæggene på plads. Ammeindlæg er for mange uundværlige, når mælken løber til, da de absorberer væske, så dit tøj ikke bliver vådt. En amme BH kan sagtens være elegant i designet, og behøver ikke udstråle, at det er en amme BH. Her på siden finder du blandt andet mærker som Carriwell, Cache Coeur Lingerie, Medela mm. Du finder vores udvalg af ammeindlæg her.             

         

Find matchende trusser 

Behagelige trusser er et must, hvis du er gravid, eller lige har født. Vores graviditetstrusser har et feminint touch, og samtidigt er de behagelige at have på. Trusserne er alle produceret i økologisk bomuld, de er GOTS certificeret, som står for Global Organic Textile Standards, og så er de produceret i Europa. Din krop fortjener det bedste under og efter en graviditet. Trusserne på vores hjemmeside matcher vores BH’er, og du finder trusser med high waist, low waist, shorts, g-streng og almindelige trusser. De findes i forskellige farver, med og uden blonder, og der er helt sikkert nogle, som du vil finde komfortable. Du finder vores udvalg af trusser her.

              

Pixizoo har prismatch og ubegrænset returret

Har du set, at vi har prismatch? Og har du undret dig og over, hvad det betyder? Prismatch betyder, at hvis du finder en identisk vare hos en af vores danske konkurrenter, som er billigere, end den er hos os, så matcher vi prisen. Det eneste du skal gøre er, at kontakte vores kundeservice, det kan du gøre på tlf. 88 88 74 15 eller mail [email protected], så sidder de klar til at hjælpe dig. Derudover har vi ubegrænset returret, som du altid kan benytte dig af, hvis din vare er ubrugt, din vare er i original emballage og varen stadigvæk findes i vores sortiment. Du kan læse mere om vores service ubegrænset returret her