Spar 20% på Outlet | Kode: Outlet20

BIBS

BIBS

 SE ALT FRA BIBS >

BIBS sutter - børnenes og forældrenes favorit!

BIBS er et dansk mærke, og sutterne produceres i Danmark. Sutterne er designet med omtanke til at blive brugt af børn og give dem tryghed uanset alder – og selvfølgelig 100% fri for BPA, PVC og phtalater, ligesom alle andre produkter fra BIBS.


BIBS sutter laves i 2 materialer:

Naturgummi, som er et naturligt materiale fra gummitræet. Det er mest arbejdsomt og derfor mest naturligt at sutte på. Særligt ammebørn foretrækker ofte naturgummi.

Silikone, som er det mest allergivenlige materiale. Det har en glat overflade, er sværere at bide i stykker (hvis dit barn er begyndt at få tænder) og lettere at rengøre.


BIBS sutter laves i flere forskellige serier:

BIBS Colour-serien, som er den runde naturgummi-sut i klassisk design. BIBS de Lux-serien, som er runde sutter i silikone og naturgummi med plads til at skrive navn på. BIBS supreme-serien er symmetriske (flade) sutter, der fås både i silikone og naturgummi – også med plads til navn. Sutterne fås i forskellige størrelser og fine farver, så du kan finde præcis den sut, der passer til dit barn.

Se også BIBS Loops, som er små ringe i flotte farver, designet til at hænge i barnevognen, ved puslebordet eller andet, så dit barn har noget at gribe fat i og lege med og BIBS Baby Bitie, som er lækre bideringe udformet i søde former. Perfekt for små baby fingre at holde ved og til at berolige ømme gummer.