Crazy Days - Vanvittige priser

Bisgaard

Fra Bisgaard finder du kvalitetsfodtøj, hvor der bliver lagt vægt på dit barns fodsundhed og komfort. Det resulterer i produkter, der er produceret i naturmaterialer. Det vil sige enten kvalitetslæder, uld i hjemmesko eller naturgummi i såler og gummistøvler. Her på siden finder du hele vores udvalg af fodtøj fra Bisgaard, som hjemmesko til dit mindste barn og gummi- eller termostøvler.

  • Mest Populære
  • Bedst bedømte
  • Nyeste
  • Laveste pris
  • Højeste pris

Bisgaard – her er intet overladt til tilfældighederne

Her får du et dansk brand, der producerer fodtøj til dit barn i naturlige materialer, og som bruger bearbejdningsmetoder uden brug af skadelige kemikalier. Men nok vigtigst af alt er det hele gjort med omtanke for dit barns fødder. Bisgaard designer og producerer fodtøj efter, at de skal være sunde og behagelige for dit barn at have på, også i længere tid ad gangen. Fodtøj bør kunne justeres til lige netop dit barn, så det sidder ordenligt fast på foden. Det med enten snørebånd eller velcro. Samtidig skal fødderne kunne ånde, og skoen bør være fleksibel og give plads til bevægelse og udvikling. Det er alt sammen noget, der er taget højde for i fodtøjet fra Bisgaard. Her er der nemlig tænkt over hver enkelt detalje og intet er overladt til tilfældigheder.

 

Gummistøvler i naturligt gummi

Fra Bisgaard finder du blandt andet kvalitetsgummistøvler i naturgummi. De er lavet i flotte moderne designs med øje for funktion og bevægelighed. De findes i modeller med bred og smal skaft, så du kan finde den støvle, der passer bedst til dit barn. Bisgaards naturgummistøvler kan holde længe, især hvis du passer godt på dem. Et godt råd til vedligeholdelse af en Bisgaard gummistøvle er blandt andet at imprægnere dem som det første, før I tager fodtøjet i brug. På den måde tilføjer du et ekstra lag, der mindsker slid fra skidt og snavs. Derudover er det en god idé at rengøre dem efter brug, og lade dem lufttørre et sted der ikke er for varmt, for at undgå at de udtørrer. Sidst men ikke mindst er regelmæssigt pleje med naturlig olie, for eksempel almindelig olivenolie, med til at bevare støvlernes levetid. Naturgummi består nemlig af naturlige olier, der med tiden kan tørre ud. Hvilket i sidste ende betyder at gummiet mister sin fleksibilitet og kan begynde at revne.

 

Fodtøj skal passe på fødderne

Selvom Bisgaard lever af at sælge børnesko, anbefaler de ikke at du giver dit barn sko, før den lille begynder at gå. Når dit barn starter med at stå op, kan du muligvis give skridsikre strømper på eller hjemmesko på med en skridsikker bund. På den måde står dit barn godt fast, hvilket er en stor fordel for små usikre fødder. Hvis du mangler et par hjemmesko til din lille guldklump, kan du finde et par fra Bisgaard med skridsikre bund her på siden. Her har du virkelig et brand, der i alle aspekter tager højde for dit barn. Fodtøj skal passe perfekt på foden og samtidig give den bedste støtte. Det gælder også for hjemmesko.

 

Køb Bisgaard fodtøj hos Pixizoo

Vil du også give dit barns fødder den bedste start, så køb fodtøj fra Bisgaard til dit barn her hos Pixizoo. Du kan også finde et stort udvalg af sko og strømper fra andre populære mærker her. Med et medlemskab i Pixizoo Plus, kan du desuden få fri fragt på alle ordre og en masse andre fordele, så du nemt kan sikre dig at dit barn har fodtøj der passer deres fødder og til årstidernes vejr.