Sommer udsalg ★ Spar op til 50% på næsten hele shoppen | SE UDVALG

Produktanmeldelse: Den populære BC-5800D babyalarm fra Neonate

Produktanmeldelse: Den populære BC-5800D babyalarm fra Neonate

Vores kunde Fie, har testet den populære BC-5800D babyalarm fra Neonate.

Popularitet og kvalitet hænger ikke altid sammen, men når det kommer til BC-5800D babyalarmen fra Neonate, er der uden tvivl en sammenhæng. Al rosen til alarmen er fuldt fortjent – I den får du nemlig en kvalitetsalarm i et simpelt design, du kan stole på!

Fie Lund Lægaard, som er mor til Karl Oskar på 5 måneder, giver sin mening om Neonate BC-5800D babyalarmen.

Da vi fik muligheden for at teste den populære babyalarm BC-5800D fra Neonate, sagde vi straks ja. Det er ingen hemmelighed, at vi har hørt meget godt om alarmerne fra Neonate. Faktisk har op til flere sagt, at ”det er de eneste, der duer – det eneste rigtige at investere i”, så med høje forventninger glædede vi os til at teste alarmerne.

Hello Retail

En hjælper i hverdagen

Vi er forældre til lille Karl Oskar på fem måneder; en dejlig og glad dreng, der sover rigtig godt langt det meste af tiden. Ingen brok der – vi føler os heldige! Når det så er sagt, så værner vi virkelig også meget om søvnen, fordi vi ved, hvor meget det betyder for den lille mand med gode lure og en god nattesøvn. Typisk får han tre lure i løbet af dagen, og så sover han fra omkring kl. 20:00-05:30 hver nat med et par opvågninger for at spise. Så langt, så godt.

LÆS OGSÅ: "Produktanmeldelse: Neonate BC-6500D babyalarm".

Karl Oskar elsker, som så mange andre små, sin sut. Det betyder, at han et par gange skal have sin sut, både i løbet af den tidlige nattesøvn, hvor vi ikke er hoppet til køjs endnu, men også i løbet af dagens lure. Vi tilstræber, at han får minimum en lur udenfor i sin barnevogn hver dag – og så er det vigtigt for os, at den ikke altid triller (nogle gange er det bare rart, at man lige kan svinge støvsugeren eller tage sig et velfortjent hvil, selvom vi elsker at trille i skoven eller byen).


LÆS OGSÅ: "Guide: Barnevogn vs. Kombivogn – hvilken skal du vælge?".

Som beboer i en lejlighed betyder det, at barnevognen står i vores baggård, og derfor er det altså nødvendigt for os med en babyalarm, der har en god rækkevidde. Alarmen fra Neonate har også en virkelig god lydfølsomhed, og det er kommet os til undsætning et par gang. Jo hurtigere den lille mand får sit sut, når han begynder at rumstere, jo nemmere er det at fastholde ham i den betydningsfulde og dybe søvn.

Vi har desuden købt et monteringssæt til alarmerne, da vi helst vil undgå blot at lægge alarmen i Karl Oskars seng. Vi er mest trygge ved at hænge babyenheden op, så vi ved, at Karl Oskar ikke pludselig får fat i den eller lignende.

LÆS OGSÅ: '"Guide: Sådan får du et børnesikret hjem".


Klar besked uden bekymring

Som førstegangsmor har jeg med frygt i øjnene læst tidens mange test om ophedede og alt for varme barnevogne. Selv i skyggen kan temperaturen inde i vognen nemt overstige 30 grader på de varme sommerdage, som vi heldigvis nyder godt af for tiden. Babyalarmen fra Neonate har belejligt nok en temperaturmåler på babyenheden, så temperaturen hele tiden vises på forældreenheden – det er virkelig guld værd, både sommer og vinter.

LÆS OGSÅ: "Tjekliste til babyudstyr".

Samtidig er det muligt at angive både en øvre og nedre grænse for temperaturen, så forældreenheden giver alarm, hvis det kommer under eller over de angivende temperaturer. Den funktionalitet er simpelthen genial. Den betyder, at jeg trygt tør læne mig tilbage og tage et hvil eller svinge støvsugeren. Desuden kan alarmen foruden lyd sættes til at vibrere ved aktivitet fra babyen – ret smart, når man eksempelvis støvsuger.

Udover lyd og vibration viser alarmen en sød, sovende baby, men straks baby blot vender sig, skifter billedet til en ret skræmmende, skrigende og meget ked-af-det baby. Og I kan nok kun forestille jer, hvor hurtigt jeg som helt nybagt mor, der for første gang lod min baby sove i barnevognen i gården, fløj op ad stolen og løb ned for at tjekke, at alt var ok. Min bedre halvdel grinte lidt – han vidste åbenbart bedre. Karl Oskar havde måske bare løftet sin arm eller drejet sig lidt.

Sensitiviteten er virkelig god – og den kan heldigvis reguleres, hvis ikke man vil høre, at døren i naboejendommen åbnes, vinden i træerne eller underboen skænke sig en kop kaffe. Så lad jer ikke skræmme af den lille baby på fronten.

Transportabel tryghed

Vi holder meget af at besøge både venner og familie – og det behov er næsten kun blevet større efter, at Karl Oskar er kommet til verden. Det er dog meget vigtigt for os, at han har mulighed for fred og ro i trygge omgivelser uanset, hvor vi er. Vi har derfor næsten altid vores barnevogn med på tur, og her er babyalarmen guld værd. Den giver os en transportabel tryghed, som samtidig sikrer, at vi kan give Karl Oskar et genkendeligt sted at snuppe sig et hvil – også selvom det ikke er lige der, hvor vi er.

Sidst vi skulle besøge mine forældre i deres dejlige sommerhus, lykkedes det den glemsomme mor (yes, det er mig) ikke at få ladet alarmerne op inden afgang. Heldigvis har batterierne i alarmerne en helt uforståelig lang levetid, så vi kunne bruge dem hele weekenden uden at bekymre os. Pyha.

Karl Oskar og jeg går, som de fleste andre, i mødregruppe en gang om ugen. De første par gange vi mødtes, var det med store smil, nervøse trækninger og forvirrede blikke, at vi nybagte mødre skulle forsøge at holde styr på, hvilken alarm der var hvis.

Vi har alle, jeg mener ALLE, den populære babyalarm BC-5800D fra Neonate. Vi grinte lidt af, om der mon fandtes en slags ’covers’ til dem, så vi kunne kende forskel. Det endte dog med, at vi fik lavet en stak dymoer med de kære smås navne, så vi nemt kan se, hvem alarmerne tilhører. Så er det bare at krydse fingre for, at det ikke er ens alarm, der viser en grædende baby og giver lyd midt i kaffen (og med det mener jeg selvfølgelig, at vi alle sidder savnende og krydser fingre for, at det er vores baby, der vågner, så vi kan kigge beundrende på dem sammen).


Funktionalitet i fokus

Der er ingen tvivl om vores begejstring for BC-5800D babyalarmen fra Neonate. Der er ikke gået på kompromis med funktionalitet og kvaliteten af denne.


Anvendeligheden

Vi har faktisk anvendt babyalarmen til langt mere, end jeg umiddelbart havde troet, at vi ville. Den bliver brugt flittigt til både putning om aftenen og lure i barnevognen. Derudover lufter jeg af og til vores lille hund rundt i vores gårdmiljø, mens Karl Oskar tager sig et hvil, når jeg er alene med ham. Alarmen har fuldt signal i hele gården, og jeg ved, at jeg lynhurtigt kan være tilbage. Rækkevidden er op til 800 meter. Desuden kan den bruges som natlys, hvilket vi dog ikke har behov for at benytte os af.


I brug

”Quickguide” stod der fornemt, da vi pakkede alarmerne ud af pakken. For at være ærlig var min første tanke: ”Ja ja, som om det er ’quick’”. Min tanke blev gjort til skamme, fordi jeg faktisk nærmest ikke behøvede manualen. Idet alarmerne blev tændt, så ’parrer’ de sig selv – det kan simpelthen ikke være nemmere.

LÆS OGSÅ: "Babynest: En tryg base til dit barn".

Alt man skal gøre er at indstille kanalen og angive øvre samt nedre grænse for temperaturen. Temperaturen vises på begge enhederne, ligesom batteriniveauet på babyenheden vises på forældreenheden. Der er både vibrator og volumenkontrol på forældreenheden, mens mikrofølsomhed på babyenheden kan indstilles. Alarmen er meget intuitiv at anvende, og den medfølgende quickguide gør det nemt – og ja, hurtigt – at komme i gang med at bruge babyalarmerne selv for ikke-tekniske.


Sikkerheden

Vores babyer udsættes for meget stråling i dag, og derfor var det virkelig et plus for mig at læse, hvordan alarmen minimerer stråling ved at have stemmestyret aktivering af enhederne.

Kvalitet

Kvaliteten er helt sikkert den største styrke ved alarmen. Der er 100% digital sending uden forstyrrelser, og batterierne har en genial levetid med op til 70 timers stand-by tid.

Desuden lader alarmerne lynhurtigt op – der er ladestation til begge enheder (og til de glemsomme kan de sagtens være i brug, imens de lader). Alarmerne har hverken kamera eller talk-back funktion, men vi hører Karl Oskar så tydeligt, så det ikke påvirker trygheden.

Designet

Jeg jubler af begejstring over det simple design. Der er LCD-display på begge enheder. Selvom den ikke ser ud af meget, så er de en dejlig størrelse, har få knapper og alligevel en masse uundværlige funktioner. Den eneste ulemper er, at næsten alle i vores omgangskreds har samme babyalarm, så vi kan anbefale at klistre navn eller andet på, som gør, at man kan kende forskel.


Samlet vurdering

Det har været en fornøjelse at teste den populære babyalarm fra Neonate. Vi tilslutter os de mange roser og erklærer os hermed som faste fans! Neonate BC-5800D babyalarm får vores bedste anbefalinger for deres simple design og høje kvalitet.

Neonate leverer en babyalarm af ypperste kvalitet, hvor design og sikkerhed er i højsæde. Alarmen har et godt signal, god lydfølsomhed, lang rækkevidde og minimal stråling, der er med til at værne om vores lille guldklumps søvn. Der er ingen fare for, at vi ikke høre, hvis Karl Oskar vågner eller bliver ked af det. Alarmen er en uundværlig hjælper i hverdagen, som vi trygt tør stole på.

Se alle babyalarmer her.

Vil du vide mere om Neonate BC5800D Babyalarm? Så klik på videoen herunder og lær den at kende! ;)

Til toppen