Sommer udsalg ★ Spar op til 50% på næsten hele shoppen | SE UDVALG

Neonate babyalarm - forældrenes favorit

Neonate babyalarm - forældrenes favorit

Babyalarmerne fra Neonate er super populære og har mange praktiske funktioner. De har en stor rækkevidde, temperaturmåler og meget mere. Læs mere om Neonate babyalarmerne, og hvorfor de er så populære her.

Din babyalarm bliver hurtigt din bedste ven i tiden med en lille baby. Derfor kan det godt betale sig, at du finder en alarm der både er handy, holdbar og har alle de funktioner, du kunne få brug for. De kan alle sammen noget forskelligt, og derfor er det en god idé, at du finder den, der har de funktioner der passer bedst til dig og dit barns behov.

Hello Retail

Se vores store udvalg af babyalarmer her.

Hvis du er førstegangsforælder, kan du med fordel lave en baby tjekliste. Det er med til at give dig et overblik over, hvad du skal ud og have fat i inden dit barn kommer til verden. Vi har lavet vores egen tjekliste til babyudstyr, med det udstyr vi synes er det vigtigste, og hvad der kan vente lidt. Den kan du evt. bruge som inspiration til de mange baby indkøb.

LÆS OGSÅ: "Hvad koster det at blive forælder?".

Gode grunde til at vælge en babyalarm fra Neonate

Nedenunder kan du se en oversigt over de funktioner, der gør at Neonate babyalarmer er blandt vores kunders absolutte favoritter.

  • Handy og nem at have med på farten
  • God lydkvalitet, og ekstra lydfølsom over for din baby
  • Nem at betjene med et godt interface
  • Godt og holdbart batteri
  • Stor rækkevidde
  • Lav stråling

Se vores udvalg af Neonate alarmer her.

Der er også mulighed for at få alarmer, der reagerer på faktorer som temperatur, rækkevidde og batteriniveau. Disse funktioner giver dig en mere brugervenlig oplevelse og kan være med til at give dig mere ro i maven, når din baby sover udenfor i barnevognen eller i en seng på børneværelset.

Læs også vores guide: Barnevogn vs. kombivogn – hvad skal du vælge?


Puttetid udenfor - også når det er koldt


I Danmark og resten af skandinavien er det meget almindeligt at putte sit barn i barnevognen ude i den friske luft. Mange børn sover også bedre lur udenfor end indenfor.Når temperaturen i barnevognen ændrer sig, giver Neonate-alarmerne dig besked. På den måde kan du trygt lægge dit barn til at sove ude - selv i de kolde vintermåneder. Sørg blot for en god sovepose eller kørepose, så din baby har det dejlig varmt i det kolde vejr. Neonates alarmer virker helt ned til - 19°C.

Pæn og perfekt til en aktiv hverdag


Designet af babyalarmerne fra Neonate er simpelt og stilrent. Du kan derfor sagtens have dem til at ligge fremme derhjemme på køkkenbordet, uden du vil lægge mærke til dem.

Alarmerne er designet, så de er meget små og handy at have med rundt. 

Derfor passer de perfekt til dig, der har en aktiv hverdag med mange ting der skal ordnes. Du kan nemt have den med i lommen, eller tage den med om halsen. Det er så smart, at du kan have hænderne fri, når du skal ordne vasketøj eller støvsuge!

LÆS OGSÅ: Guide: Autostol til baby og nyfødt.


Lang levetid


Alle Neonates modeller har genopladelige batterier med 2 års garanti. Du kan derfor lade den lige så tosset du vil uden problemer. De tager heller ikke skade af “klat-opladninger”, så du må gerne oplade dem lidt af gangen ofte. 


Batterierne har så lang holdbarhed, at du kan bruge dem i op til 90 timer på et fuldt opladt batteri.


Hvilken skal du vælge? 


To af vores mest populære modeller af Neonate babyalarmer er Neonate BC-6500D eller Neonate BC-5800D.

Forskellen på de to er, at Neonate BC-6500D kan tage tid på, hvor lang tid dit barn har sovet og så har den “Talk-back-funktion”. Det vil sige, at du kan bruge den til at berolige dit barn med din stemme. 

Hvis du vil vide mere om de to modeller, kan du læse produktanmeldelser af begge alarmerne på vores blog.

Læs produktanmeldelsen om Neonate BC-6500D her, og produktanmeldelsen for Neonate BC-5800D her.

LÆS OGSÅ: "Guide: Sådan finder du den rigtige babyalarm".

Har du brug for yderligere vejledning til køb af babyalarm, er du meget velkommen kontakte vores søde og erfarne kundeservice. Send en mail til [email protected], eller besøg vores showroom på Graham Bells Vej 6, 8200 Aarhus.

Til toppen