Sommer udsalg ★ Spar op til 50% på næsten hele shoppen | SE UDVALG

Produktanmeldelse: Neonate BC-6500D babyalarm

Produktanmeldelse: Neonate BC-6500D babyalarm

Vil du gerne have en top funktionel babyalarm med bl.a. lang rækkevidde og lav stråling? Så er dette den rette! Den nyere model, Neonate BC-6500D, har endnu flere funktioner end de tidligere modeller, og er blevet kåret som bedst i test af alt.dk i 2017 og af babytesterne.no i 2018.

Hello Retail

Neonate BC-6500D har blandt andet:

  • Lang rækkevidde på op til 800 meter
  • ”Talk-back funktion”
  • Muligt at forbinde op til 3 babyenheder
  • Alarm for batteriniveau, rækkevidde og temperatur
  • Ingen stråling når dit barn sover pga. stemmestyret aktivering
  • Kraftigt signal og god lydkvalitet
  • Indbygget timer, så du ved præcis hvor lang tid dit barn har sovet
  • Op til 90 timers batteritid når den er i brug og 200 timers stand-by-tid
  • Lav stråling, max 25mW
  • Neonate BC-6500 er kompatibel med Neonate 6900
Klik her og se alle de andre modeller fra Neonate, så du kan finde den der passer bedst til dine behov.

Har du brug for ekstra hjælp til at finde den helt rigtig baby alarm? Så kan du med fordel læse vores blogindlæg "Guide: Sådan finder du den rigtige babyalarm", og få tips til hvordan du vælger den der passer bedst til dine behov.


Design og kvalitet

Neonate BC-6500D modellen er en digital babyalarm med fokus på gode funktioner samt kvalitet. Du vil derfor opleve, at den er enormt brugervenlig. Den har nemlig en stor LCD-skærm, hvor du blandt andet kan se informationer om temperaturen i barnevognen, eller hvis den anden enhed er uden for rækkevidde. Så er du sikret, at du ved at dit barn trives.

Er du på udkig efter en vogn? Så hop ind og læs: "Guide: Barnevogn vs. Kombivogn - hvad skal du vælge?".Den gode søvn

Som forælder er det ikke altid lige nemt at holde øje med klokken, når hverdagen har mange gøremål.

Men det er en god idé, at vide hvor meget søvn dit barn har brug for, og sikre at I har en nogenlunde fast rutine derhjemme. Babyalarmen har en indbygget timer, så du kan holde øje med hvor lang tid dit barn har sovet.

LÆS OGSÅ: "Babynest: En tryg base til dit barn".

Du ved sikkert hvor dyrebar den tid dit barn sover er – uden den, kommer hjemmet hurtigt til at ligne en svinesti ;). Der skal støvsuges, vaskes tøj og ryddes op. Især når støvsugeren eller vaskemaskinen kører, kan det være svært at høre lyden fra babyalarmen. Derfor har Neonate BC-6500D alarmen den smarte funktion, at den kan indstilles til vibration. Så kan du nemt mærke når dit barn giver lyd fra sig. Du har også den mulighed at sætte høretelefoner til forældreenheden, så du kan høre lyden selvom der er lam omkring dig.

Se alle vores babyalarmer her.


Afstand er ikke længere en bekymring


Babyalarmens rækkevidde er helt op til 800 meter, og det er super praktisk hvis du bor i en etageejendom, og dit barn sover i barnevognen nede i gården. Den har også en ”Talk-back funktion”, så du kan tale til dit barn gennem forældreenheden. Nu kan du altså berolige dit barn med din stemme, uden du behøver stå ved siden af. Desuden medfølger der et monteringssæt til alarmen, så du kan være sikker på at dit barn ikke får fat i den.


Har du brug for noget ekstra udstyr eller en ny oplader til din babyalarm?Så kan du klikke her og se alt tilbehøret til babyalarmer.

Godt og holdbart batteri

Batteriet er et stærkt lithium-batteri, og kan derfor hurtigt oplades igen og igen. Når batteriet er fuldt opladet, kan det bruges i op til 90 timer uden genopladning. Da dit barns sikkerhed er meget vigtig, er strålingsniveauet i alle Neonates produkter det laveste på markedet. Desuden har Neonate BC-6500D alarmen ”zero-radiation-function”, som betyder, at der ikke er stråling, mens dit barn sover. Alarmen tilpasser selv mængden af strøm, der skal bruges mellem babyenheden og forældreenheden. Den bruger derfor ikke mere energi end nødvendigt.

LÆS OGSÅ: "Guide: Sådan får du et børnesikret hjem".


Har du flere børn?

Hvis du har flere små børn, og derfor har brug for mere end én babyalarm, har du mulighed for at spare en masse penge. I stedet for at gå ud og investere i en helt ny en af slagsen, kan du nøjes med at tilkøbe en ekstra babyenhed. Du kan tilkoble op til 3 babyenheder på én gang til en forældreenhed. På skærmen vil du kunne se hvilken alarm der giver lyd fra sig.

LÆS OGSÅ: "Produktanmeldelse: Den populære BC-5800D babyalarm fra Neonate".Skal du vælge Neonate BC-6500D?

Alt i alt er det en super smart babyalarm, med alle de funktioner du kunne få brug for. Den kan især anbefales til dig, der har flere små børn. Vil du vide mere? Så klik på videoen herunder og se alarmen, og en hurtig gennemgang af hvad den kan.

Hvis du har spørgsmål eller brug for vejledning til køb af babyalarm, så står vi altid klar til at hjælpe dig! Kontakt vores søde og kompetente [email protected], eller besøg vores showroom på Graham Bells Vej 6, 8200 Aarhus.

Til toppen