Spar 25% EKSTRA med Kode "Babyboom" på Masser af varer i Babyboom

Bloomingville

Bloomingville

Tag på opdagelse i det magiske univers fra Bloomingville. Byd velkommen til alt lige fra skovens velkendte dyr såsom Bambi og Mikkel-Ræv. Eller inviter blæksprutten fra havets dyb ind. Bloomingville designer smart legetøj på høj æstetik. Samtidig laver de også praktisk babyudstyr, hvor de bibeholder samme sans for lækkert design. 

  • Mest Populære
  • Bedst bedømte
  • Nyeste
  • Laveste pris
  • Højeste pris
Side:
  1. Side 1 af 2

Side:
  1. Side 1 af 2

Eventyret om Bloomingville

Der var en gang en kvinde, som hed Betina Stampe. Hun elskede den nordiske stil. I 2000 begyndt hun at bygge sit helt eget kongerige, som fik navnet Bloomingville. Dronningen tegnede og tegnede, så riget kunne blive smukt og godt. Kongeriet blev bygget med passion og kreativitet som fundamentale byggesten. Med tiden er der kommet en konge til. Siden den gang har riget vokset sig kæmpe stort. Rundt omkring i riget kan man mærke, hvordan dronningen har skabt varme og uformel atmosfære ved hjælp af lækkert design. Rygtet siger, at hvis du leder længe nok, så kommer du måske selv en dag til kongeriget Bloomingville. 

 

Bliv glad med design 

Hos Bloomingville er det super simpelt – de designer for at skabe at glæde. Ikke for at få dig til at grine – du må gerne – men hos dem er det vigtigt, at du bliver glad af at omgive dig med deres design. Kerneværdien i deres design er den naturlige enkelthed, og hvordan denne enkelthed skaber lykke og velvære i din hverdag. 

Designerne tegner ikke kun produkter, som skal skabe glæde for dig eller til dit barn. De bestræber sig på at lave produkter som får smilet frem hos jer begge. 

Brug de fine Bloomingville produkter til at skabe hyggelige og glade stunder rundt omkring i huset - både på børneværelset eller måske i køkkenet. Forstil dig, hvordan smilende breder sig ved frokostbordet, når du finder det fine service frem. Eller se glæden hos dit barn, når et blødt legetæppe danner rammen for en sjov leg. 

 

Børn og æstetik 

Når du går i gang med indretningen af din guldklumps værelse, er der mange ting, som du pludselig skal til at forholde dig til. Hvor skal sengen stå? Skal der være tæppe på gulvet? Hvilken farve skal væggen have? Etc. De fysiske rammer har stor betydning for den stemning og læringsproces, som dit barn kommer til at opleve på dit værelse. Ved at skabe et rum hvor æstetik er i højsædet giver du god grobund for sanseudfordringer, som vil gavne dit barn på sigt. Desuden vil det give plads til ro og fordybelse, hvilket også er egenskaber, som dit barn vil nyde godt af i fremtiden. Pynt bl.a. væggen med deres flotte hylder eller lav et hyggeligt hjørne med deres flotte plaider og bløde puder. 

Hos Bloomingville er æstetikken i højsædet, så det bliver lettere for dig at indrette et rum, som både er funktionelt og signalerer hygge. 

 

Kom og besøg Bloomingville hos os 

Bloomingville kan både købes online hos Pixizoo og nede i vores super hyggelige Pixizoo Showroom. Der har du mulighed for både at se og mærke de skønne produkter fra Bloomingville. Uanset hvor du handler, har du de samme gode fordele i forhold til reklamation og returnering. Skulle du sidde og brænde inde med et spørgsmål, så grib telefonen – vores søde kundeservice sidder klar hele ugen for at snakke med dig.