Spar 15% EKSTRA på hele Outlet med rabatkoden: "OUTLET15"

Filtrering
Pris
  1. kr101
    kr546

Bodil

På denne side finder Lille Pers velkendte trækvogn, Bodil, fra Far til Fire filmene. KREA står bag den populære blå elefant, og her på shoppen vil du finde den i flere forskellige størrelser - God fornøjelse!

Bodil Elefanten

Du kender helt sikkert Bodil elefanten fra de populære Far til 4 film, hvor den er Lille Pers tro følgesvend. I filmene går elefanten under navnet Bodil Kjær, og med en relativ synlig rolle i filmene blev Bodil Kjær en meget genkendelig figur, som langt de fleste børn ved hvem er. Nu er det så muligt for dit eget barn, at have sin egen følgesvend i legetøjselefanten Bodil.

En trofast følgesvend  

Bodil elefanten kan fås i forskellige modeller, som det kan ses her på siden. Fælles for dem alle er, at de er direkte inspireret fra Lille Per filmene i deres udseende og funktion. De fleste associerer Bodil Elefanten med et billede af Lille Per der trækker den efter sig i en snor. Dette er naturligvis også muligt, med Bodil Elefanterne i d

Den klassiske Bodil Kjær fås i forskellige størrelser hvor den mindste er 18 cm. Lang. Alle bodil elefanterne står på trækvognen via magneter og kan nemt tages af og bruges som krammedyr. Vi har også en specialudgave af Bodil, i modellen Bodil gyngehest hvor hjulene kan afmonteres og pludselig har man en gyngehest.