• Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating
  • Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating
SPRING SALE | Spar op til 50% og flere lækre rabatkoder

Joggingsæt til børn

Et joggingsæt til børn der kan bruges i flere lejligheder

Et joggingsæt er karakteriseret ved at bestå af to dele. En buks og en overtrøje. Derudover er joggingsættet blødt og rart for dit barn at gå eller kravle rundt i.

  

Joggingsættet er både praktisk til bilferien, når turen går til sommerhus i efteråret eller når der skal gås ture i det kølige forårsvejr.

  

Joggingsætter er også nemt at supplere med andre stykker tøj til hvis enten bliver for varmt eller koldt. Her kan en strik f.eks. give lidt mere varme og en bluse kan være mere behagelig, hvis vejret viser sig fra sine varmere sider.

  

Joggingsæt til børn: Det perfekte sæt til sommerhusturen

Tager dig og familien i sommerhus i efteråret? Så er et joggingsæt lækkert at rende rundt i for dine børn.

  

Dagen inden køreturen er joggingsættet et godt go-to sæt at lægge klar og nemt at hoppe i dagen efter. I bilen kan dit barn sidde behageligt uden noget strammer og irriterer på den måske liiidt lange køretur ;)

  

Mangle I nogle gode lege i kan lave i bilen på vej derhen? Så har vi samlet nogle sjove lege til jer her.

  

Hvad enten I opholder jer udenfor eller indenfor, så er joggingsættet et godt sæt til at kunne gøres varmere eller køligere efter dit barns behov. På gåturen kan et regnsæt hurtigt tages på for at beskytte mod kold vind og regn. Går I indenfor til en kop varm kakao og hjemmebagte boller, kan dit barn nemt tage jakken af og gå rundt i t-shirt og joggingbukser, hvis dit barn får det for varmt.

  

Joggingsæt i smarte designs

Hvad enten du har en lille ny eller en junior derhjemme, så kan du finde joggingsæt til begge iblandt vores sortiment. Du kan både finde joggingsæt til børn fra mærkerne Hummel og PUMA. De har designet smarte joggingsæt i flotte farver som mørkegrå, mørkegrøn og lyserød.

  

De smarte joggingsæt til de mindste er fremstillet af bomuld, som gør det behageligt og åndbart for din baby at have på. Det bliver hurtigt favoritsættet for din baby i garderoben. Perfekt til når dit barn skal starte i vuggestue eller dagpleje.

 

Til de større børn er det en fordel at vælge et joggingsæt i polyester. Dette materiale er nemt at rengøre og tåler meget slid, hvilket er en fordel, hvis dit barn leger meget udenfor. Du kan både finde joggingsæt hvor joggingtrøjen enten er en sweater eller overtrøje med en lynlås. Sweateren er smart til din baby, så lynlåsen ikke irriterer, hvor imod en overtrøje er smart til dit større barn, da overtrøjen nemt kan tages af og på efter behov.