Spar 10-30% ekstra her | Shop årets julekalendere!

Farve
  1. HvidHvid (1)
  2. MultiMulti (1)

Bolde til boldbassin

Mangler du bolde til boldbassinet, eller måske til noget helt andet? Køb af ekstra bolde til boldbassiner giver du mulighed for at designe dit kuglebassin ligesom du og dit barn ønsker.  Vi har bolde i forskellige farver og forskellige antal, så du finder sikkert dem, som passer til dig og dit barn. Vores kvalitetsbolde kommer bl.a. fra populære Misioo.

  • Mest Populære
  • Bedst bedømte
  • Nyeste
  • Laveste pris
  • Højeste pris

Flere bolde til boldbassinet

Hvem elsker ikke at tumle i et bassin fyldt med bolde? At boltre sig boldbassin er virkelig underholdende for børn, og de kan bruge timevis på at lege i bassinet. Det er ikke bare sjovt for dit barn, men det styrker også deres motorik. Ved at være omgivet af de mange kugler får dit barn en bevidsthed om sin egen krop, som er vigtigt for at barnet kan bruge sin krop – når de skal trille, kravle, gå osv. For den lille baby kan et boldbassin med bolde være meget afslappende og beroligende, og for et større barn er det lig med timevis af sjov.  Boldbassiner kommer med et begrænset antal kugler, men du kan sagtens købe flere bolde. Hvor mange bolde i boldbassinet, der skal være, er helt op til jer!

Er det måske tid til et nyt boldbassin? Eller er dit barn også så glad for sit eget bassin, at du vil give et i gave til en god ven eller veninde? Tag et kig på vores udvalg af boldbassiner, hvis du mangler et.

  

Design dit boldbassin som du ønsker

Med disse ekstra bolde til boldbassiner, kan du designe dit kuglebassin, så det bliver netop, som du og dit barn ønsker. Du kan helt selv bestemme hvilke farver, der skal være i bassinet. Du kan vælge, at holde det simpelt med én farve, eller du kan vælge at blande flere farve. Det er også op til dig, hvor mange bolde, der skal være i kuglebassinet.  I Pixizoo sortiment finder du lækre bolde til boldbassiner i forskellige antal og farver. Når du køber ekstra bolde til boldbassinet er det desuden muligt at matche kuglerne med den øvrige indretning - hvad enten bassinet står på børneværelset eller ude i fællesarealerne. 

  

Indendørs og udendørs brug

Er du klar over, at bolde til boldbassiner, ikke kun er begrænset til leg i bassinet? Du kan nemlig bruge disse kugler andre steder i hjemmet - både indendørs og udendørs. Brug dem, når dit barn skal bades, i svømmebassinet på varme sommerdage, på trampolinen ude i haven, eller hvad I nu kan finde på. Har du ikke en trampolin, men vil gerne give en til dit barn? Hos pixizoo finder du en godt udvalg af  trampoliner og meget andet til udendørs leg.

  

Køb bolde til boldbassin hos Pixizoo

Hos Pixizoo giver vi altid vores kunder den bedste service. Skulle der være nogle problemer med varen eller har du fortrudt købet, kan du altid sende varen retur til os. Vi har nemlig ubegrænset returret. så vidt varen stadig stadig er ubrugt, i original emballage og stadig findes i vores sortiment. Opstår der andre problemer, eller har du spørgsmål til Pixizoo.dk, kan du kontakte vores søde kundeservice team. De sidder altid klar til at hjælpe! Ring på tlf. 88 88 74 15.