Spring Sale 20% EKSTRA | Kode: Spring20

Se udvalget her

Bøllehatte til børn

Står sommeren for døren? Her på siden finder du bøllehatte til børn, der kan beskytte dit barn mod solens stråler hele sommeren igennem. Bøllehatten er både praktisk og smart, da den nemt kan pakkes ned i tasken og danner skygge for dit barns ansigt og nakke. Du kan finde bøllehatte i skønne farver fra vores mærker som Mikk-Line og Melton.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

En bøllehat til dit barn der beskytter

Bøllehatten er en hat, som altid har været her, men som er blevet rigtig populær inden for de seneste par år. Og med god grund! Bøllehatten er både smart og praktisk for dit barn at have på.

  

På solrige sommerdage er det vigtigt at huske, at dit barn aldrig må være i direkte sollys. Her kan bøllehatten være en god ven! Bøllehatten kan både beskytte dit barn mod UV-stråler og give skygge. Bøllehatten er smart designet, da den har en skyggekant hele vejen rundt, så dit barns ansigt, ører og nakke vil blive dækket.

  

Derudover har mange af vores bøllehatte til børn UV filter, som gør at solens skadelige stråler ikke trænger igennem stoffet.

  

Er du i tvivl om hvordan du beskytter din baby i sommervarmen? Så har vi samlet en guide til dig.

  

Bøllehatte til børn: Et musthave til stranden

Elsker dig og dit barn at hoppe i badetøjet og tage til stranden på en dejlig varm sommerdag? Så er bøllehatten uundværlig.

  

Med en bøllehat kan dit barn sidde og lave sandslotte, imens dit barns fine hud bliver beskyttet hele strandturen igennem. Mange af vores bøllehatte er fremstillet i materialet bomuld, der gør at den hurtigt og nemt tørre, hvis hatten kommer i kontakt med vand. Husk også at smøre dit barn ind i solcreme i løbet af dagen for ekstra beskyttelse mod solens stråler.

Er dit barn et vanddyr der elsker at bade, så kan du finde vandlegetøj, der sikrer mange timers sjov vandpjaskeri.

  

Smarte bøllehatte til baby og børn

Bøllehatten er et design, der båder klæder drenge og piger. Uanset om du er til ensfarvet eller mønstret, stærke farver eller støvet nuancer, så har vi sørget for et bredt udvalg til dig. Du kan bl.a. finde bøllehatte til børn og babyer fra mærkerne Mikk-Line og Melton i flotte farver som hvid, blå og lyserød.

  

Til de mindste er det praktisk at have bindebånd. Med en bøllehat med bindebånd kan du binde en sløjfe under hagen på dit barn, så du er sikker på, at den ikke falder af. Så kan dit barn lege så tosset det vil, uden at du skal bekymre dig for om dit barn er beskyttet mod UV-stråler. Derudover er bøllehatte til børn praktisk, når det kommer til pakning. Hatten er fleksibel i stoffet, der gør den nem at folde sammen og pakke i tasken. Så har du den altid med dig, hvis dit barn har behov for beskyttelse mod solen. Er dit barn mere til en kasket eller en sommerhat, som går mere ned i nakken, så kan du også finde det i blandt vores sortiment af huer og hatte.