Spar 10% ekstra | Kode: pix10 | Læs mere her

Borde

Her på siden har vi et bredt udvalg af forskellige borde, både til indendørs og udendørs brug. Hvad end det er til café-leg, havehygge eller bleskift, så er der et bord, der passer til dine og dit barns behov. Kig rundt og lad dig inspirere!

  • Navn: A-Z
  • Navn: Z-A
  • Pris: Høj-Lav
  • Pris: Lav-Høj
  • Bedst bedømte
  • Mest Populære
  • Største besparelse
Side:
  1. Side 1 af 2

Side:
  1. Side 1 af 2

Borde til at pusle

Når du skifter den lilles ble, kan det være super rart at have barnet i ”arbejdshøjde”, så du ikke kommer ud i unødvendige positioner med din krop. Det er her puslebordet kommer ind i billedet. Her kan du nemt holde styr på baby samtidig med, at du har de fleste ting inden for rækkevidde. Sørg for at indrettet puslestedet, så du har de væsentligste ting som bleer, vaskeklude og tøj i nærheden. Dette vil gøre pusletiden meget nemmere og mere rolig.

 

En fordel ved at få barnet op i højden er, at du nemmere kan få øjenkontakt til dit barn, så pusletiden bliver mere hyggelig og fyldt med god kontakt mellem dig og barnet.

 

Husk dog altid at holde en hånd på dit barn, så han/hun ikke falder ned fra bordet.

 

Se vores store udvalg af puslepuder her, så komforten bliver optimal for dit barn.

 

Borde til at samle de små venner

Der er ikke noget så hyggeligt og dejligt, som at se sine børn lege sammen med søskende eller med deres venner.  Mange børn elsker at være kreative sammen, for eksempel at tegne eller lave perleplader. Men det bliver tit rigtig bøvlet ved spisebordet – det passer simpelthen ikke til børnene. Her kan det være en rigtig god idé at anskaffe et lille børnebord, som passer lige i højden til børnene. Hvis du mangler børnestole, som passer til vores borde, så har vi også et stort udvalg. Se f.eks. de fine stole fra mærket By KlipKlap

 

Derudover kan det meget passende stå inde på børneværelset eller i legehjørnet i stuen, hvor resten af legetøjet er. Dit barn vil elske at have deres eget lille sted at tegne, male eller lave perler.

 

Det kan også bruges til at lave café for alle dukkerne og bamserne. Det er en populær leg, hvor børnene virkelig får lov til at udforske forskellige sociale roller. Og lad dem endelig! Det er sundt for deres udvikling.

 

Mulighederne er mange med et lille bord til indendørs brug.

 

Hygge i haven for børnene

Er vejret strålende og skal legen rykkes udenfor? Så har vi også søde små haveborde, der passer ind i de fleste haver. Det er bord-/bænkesæt som vi kender det til voksne, blot i en meget mindre udgave, så det passer perfekt til børnene.

 

Her kan grillmaden nydes, eller der kan dækkes op til en hyggelig café med vennerne. Mulighederne er mange, og kun fantasien sætter grænser for hvad bordet skal bruges til.

 

Køb stort ind hos Pixizoo – og få rabat
Er du førstegangsforælder, eller skal du blot købe stort ind? Så giver dig en skarp pris. Udfyld blot denne formular, og vi vil sende dig et uforpligtende tilbud inden for 24 timer (på hverdage).

 

Husk! Vi har ubegrænset returret og fri fragt på ordre over 699,-. Vores søde serviceteam sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål før, under eller efter dit køb. God fornøjelse!

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×