Mid Season sale! Spar 10-30% ekstra her

Børnesko udsalg

  • Mest Populære
  • Bedst bedømte
  • Nyeste
  • Laveste pris
  • Højeste pris
Side:
  1. Side 1 af 3

Side:
  1. Side 1 af 3

Hos Pixizoo har vi altid gode tilbud og udsalg som løbende opdateres. I vores udsalg finder du et stort udvalg af sko til babyer og børn som begyndersko, gummistøvler, termostøvler, vinterstøvler, hjemmesko, sneakers og sandaler. Står du og mangler et par gode billige sko til dit barn, uanset sæson, så kan du helt sikkert finde det hos Pixizoo.

Sko til piger og drenge
Vi har sko til både piger og drenge og generelt et sortiment af flotte farver, mønstre, glimmer og dyreprint, så uanset årstiden vil dit barn se smart ud i de sko vi har på shoppen. Vi forhandler også et udvalg af både blinkesko og blinkesandaler, som er rigtig populære hos børn. 

Guide til skostørrelse til børn
Vores størrelser spænder bredt og du vil på på de fleste af vores produkter se en størrelsesguide hvor det indvendige mål er angivet ud for skoens størrelse. Det er smart at kende til det indvendige mål, da det anbefales at købe sko med et voksetillæg på 1-1,2 cm. På bloggen finder du en størrelsesguide til børnesko, hvor vi hjælper dig til at finde den rigtige størrelse til børn med både smalle og bredde fødder. I guiden kan du læse mere om indermål, voksetillæg, glidetillæg, rundingstillæg og hvordan du måler barnets fod.

Hvornår skal mit barn have nye sko?
Børns fødder vokser hurtigt, så det er en god idé at tjekke om skoene stadig passer løbende, så dit barn ikke går rundt i for små sko. 

En tommelfingerregel er, at tjekke størrelse:
Hver 3. måned, når barnet er 0-3 år
Hver 4. måned, når barnet er 4-6 år
Hver 5 måned, når barnet er 7-10 år

Hos Pixizoo kan du finde tilbud på sko til børn fra brands som Hummel, Bundgaard, Mikk-Line, Pom Pom, Petit by Sofie Schnoor, Wheat og Puma.