Se vores STORE udvalg af legetøj. Spar op til 80% ❤️  Se tilbud her

BRIO

BRIO

Tankegangen bag BRIO er at opmuntre og åbne et univers af morskab, hvor den eneste grænse er børnenes egen fantasi. BRIO lever efter filosofien: "God leg gør verden til et bedre sted at være". 

BRIOs udviklere arbejder specielt fokuseret på 4 områder: Sikkerhed, kvalitet, børnenes forståelse og børnenes udvikling. Dyk ned i vores kæmpe udvalg af BRIO-legetøj, og find timelang beskæftigelse til dit barn.

  • Navn: A-Z
  • Navn: Z-A
  • Pris: Høj-Lav
  • Pris: Lav-Høj
  • Bedst bedømte
  • Mest Populære
  • Største besparelse
Side:
  1. Side 1 af 5

Side:
  1. Side 1 af 5

Legetøj der kan holde til at blive leget med

BRIO blev grundlagt i 1884, og har været en anerkendt spiller på markedet indenfor legetøj lige siden. De har siden begyndelsen succesfuldt kombineret innovation med produkter i god kvalitet.

 

BRIO er måske mest kendte for deres populære togbane i træ, men de leverer hver dag en bred vifte af kvalitetslegetøj til børn i alle aldre. Deres legetøj er primært produceret i træ, som både er robust og holdbart - så legetøjet kan klare mosten på børneværelset. Alt BRIOs legetøj er tilpasset, så det bidrager med at hjælpe børnenes motoriske evner og udvikling. En stor del af børns læring sker gennem leg, og derfor er det vigtigt, at legetøjet passer til barnets alder, temperament og evner.

 

Legetøjet skal være sikkert at lege med, så ingen kommer til skade. Det skal leve op til BRIOs høje kvalitetsstandarder, så det holder i mange år. Sidst, men ikke mindst, skal det være nemt for børnene at forstå, og hjælpe dem med at udvikle sig.  

 

Togbanen der aldrig går af mode

Togbanen fra BRIO er fast inventar på børneværelset, og har været det i mange år. Måske kan du huske, at du selv legede med togbanen, da du var barn? I dag er der blot endnu flere udvidelser og tilbehør. Du kan få alt fra kollapsende broer til en sej brandstation. I dag findes der endda elektriske BRIO-tog, som kun gør legen endnu mere sjov og spændende. Der er ingen grænser for, hvor vild en togbane, dit barn kan bygge med alt det seje udstyr.

 

Den populære BRIO gåvogn

Hos Pixizoo har vi selvfølgelig også den populære BRIO gåvogn, som er en god måde at hjælpe dit barn til at lære at gå. Du kan justere bremsen på gåvognen, så den ikke løber væk fra dit barn. På den måde vil dit barn føle sig mere sikker, når han eller hun skal lære at gå. Styret kan placeres i forskellige stillinger, og hjulene kan strammes, så vognen passer til barnets motoriske niveau. Til barnet, der først lige er ved at lære at gå, vippes styret lidt ind over vognen. Dette stabiliserer vognen, så den ikke vipper bagover.

 

Vognen kan også bruges som dukkevogn, så dukken eller bamsen kan være med, når barnet skal lære at gå. Derudover kan gåvognen fra BRIO eksempelvis bruges til at transportere legetøjet rundt i huset.

 

Stort og spændende udvalg af BRIO

Meget af legetøjet fra BRIO er ideelt til at styrke både grov- og finmotorikken. Derudover er togbanen, køkkenet og barnevognen nogle af de ting, der er super indbydende i forhold til rollespilsleg.

 

Hos Pixizoo har vi dermed et bredt udvalg af BRIO produkter, som fås i mange forskellige farver. Der er helt sikkert en model og farve, som passer netop til dit barn.

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×