Skal du købe stort ind? Få hurtigt et uforpligtende tilbud - Klik her

BRIO

BRIO

BRIO blev grundlagt i 1884 og har været en kæmpe spiller på markedet for legetøj lige siden. Virksomhedens tankegang er at opmuntre og åbne et univers af morskab, hvor den eneste grænse er børnenes egen fantasi. BRIO lever efter filosofien: "God leg gør verden til et bedre sted at være". 

BRIOs udviklere arbejder specielt fokuseret på 4 områder: Sikkerhed, kvalitet, børnenes forståelse og børnenes udvikling.
Legetøjet skal være sikkert at lege med, så ingen kommer til skade. Legetøjet skal leve op til BRIOs høje kvalitetsstandarder, så legetøjet holder i mange år. Legetøjet skal være nemt for børnene at forstå og legetøjet skal hjælpe børnene med at udvikle sig.  

Side:
  1. Side 1 af 4

BRIO

BRIO har de sidste 130 år, været en anerkendt spiller på markedet for legetøj. De er måske mest kendte for deres populære togbane i træ, men de leverer hver dag en bred vifte af legetøj til børn i alle aldre. Alt deres legetøj er primært produceret i træ, som er robust og holdbart - så legetøjet kan klare mosten på børneværelset. Alt deres legetøj er tilpasset, så det bidrager med at hjælpe børnenes motoriske evner og udvikling. En stor del af børns læring sker gennem leg, og derfor er det vigtigt, at legetøjet passer til alder, temperament og evner. Dyk ned i vores kæmpe udvalg af BRIO-legetøj, og find timelang beskæftigelse til dit barn.

Det væghængte puslebord

Vi har blandt andet den populære BRIO Wall, der er det perfekte puslebord. Der er masser af plads til bleer, vådservietter og hvad man ellers skal bruge. Hvis du vil have det perfekte puslemøbel, som kan gemme lidt af rodet væk, er BRIO Wall det helt rigtige puslebord til dig.

BRIO gåvogne er en god måde at hjælpe dit barn at lære at gå. Du kan justere bremsen på gåvognen, så den ikke løber væk fra til dit barn, på den måde vil dit barn føle sig mere sikker når de små skal lære at gå. Den kan bruges som dukkevogn. 

Hos Pixizoo har vi et stort udvalg af BRIO produkter, som fås i mange forskellige farver, så der er en model og farve netop som passer dit barn.