Se Pixizoo Plus tilbud

BRIO

BRIO

BRIO blev grundlagt i 1884 og har været en kæmpe spiller på markedet indenfor legetøj lige siden. Virksomhedens tankegang er at opmuntre og åbne et univers af morskab, hvor den eneste grænse er børnenes egen fantasi. BRIO lever efter filosofien: "God leg gør verden til et bedre sted at være". 

BRIOs udviklere arbejder specielt fokuseret på 4 områder: Sikkerhed, kvalitet, børnenes forståelse og børnenes udvikling.
Legetøjet skal være sikkert at lege med, så ingen kommer til skade. Legetøjet skal leve op til BRIOs høje kvalitetsstandarder, så legetøjet holder i mange år. Legetøjet skal være nemt for børnene at forstå og legetøjet skal hjælpe børnene med at udvikle sig.  

Side:
  1. Side 1 af 4

BRIO

BRIO har de sidste 130 år, været en anerkendt spiller på markedet indenfor legetøj og har siden begyndelsen succesfuldt kombineret innovation med respekt for deres arv af håndværk og produkter.

 

 

BRIO er måske mest kendte for deres populære togbane i træ, men de leverer hver dag en bred vifte af kvalitetslegetøj til børn i alle aldre. Deres legetøj er primært produceret i træ, som både er robust og holdbart - så legetøjet kan klare mosten på børneværelset. Alt BRIOs legetøj er tilpasset, så det bidrager med at hjælpe børnenes motoriske evner og udvikling. En stor del af børns læring sker gennem leg, og derfor er det vigtigt, at legetøjet passer til barnets alder, temperament og evner. Dyk ned i vores kæmpe udvalg af BRIO-legetøj, og find timelang beskæftigelse til dit barn.

 

Vi har blandt andet den populære BRIO gåvogn, som er en god måde at hjælpe dit barn til at lære at gå. Du kan justere bremsen på gåvognen, så den ikke løber væk fra dit barn. På den måde vil dit barn føle sig mere sikker når han eller hun skal lære at gå. Gåvognen kan også bruges som barnevogn, så dukken eller bamsen kan være med, når barnet skal lære at gå. Derudover kan gåvognen eksempelvis bruges til at transportere legetøjet rundt i huset.

 

Hos Pixizoo har vi et stort udvalg af BRIO produkter, som fås i mange forskellige farver, så der er en model og farve som passer netop til dit barn. 

 

 

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×