Sommer udsalg ★ Spar op til 50% på næsten hele shoppen | SE UDVALG

×

BRIO Gåvogn - Rød/Gul

Specialpris 219 kr

Vejl. pris: 399 kr

Specialpris 219 kr

Vejl. pris: 399 kr

OBS: Er du ikke medlem, bliver du det automatisk ved at sætte flueben her.
Du kan altid fravælge medlemskab igen ved checkout

Produktbeskrivelse
  • Farve: rød og gul med hvidt metalstyr
  • Anbefalet alder: fra 9 måneder
  • Mål: D 32 x H 48 x B 48,3 cm
  • CE- & FSC-godkendt

Ivalo: Ønsker du et samlet tilbud? Udfyld vores formular, så vender vi tilbage med en skarp pris.

Rød klassisk gåvogn fra BRIO

Du får her den klassiske og velkenddte gåvogn i træ fra BRIO. Den passer til et barn på +9 måneder, som er ved at være klar til at tage sine første skridt. BRIO gåvognen har en justerbar bremse, hvilket gør, at du kan tilpasse gåvognens hastighed til dit barns fart og niveau. Det betyder, at gåvognen ikke kører fra dit barn. Gåvognen har et lakeret metalhåndtag, som har to indstillinger. 

Specifikationer
  • Varenummer: 7312350313505
  • Alder: 6-12 mdr., 1-2 år, 3-4 år
  • Farve: rød
  • Mærke: BRIO
Bedømmelser
Sandra Juul 19-10-2020
En klassiker fra BRIO. Super god da min søn sku lære og gå :-)
Vis mere
Kia 21-07-2019
Rigtig fin gåvogn, lækkert den kan indstilles i 2 højder og sjovt for børnene at de kan køre rundt med ting.
Vis mere
Jannie 07-07-2019
Vi er meget glade for den og håber vores søn får glæde af den i flere år.
Vis mere
J & E 27-06-2019
Fantastisk eftersom den har gummihjul larmer den ikke meget.
Den kan indstilles i 2 positioner efter barns højde.
Neutral i farven passer fint ind i stue indretningen kontra meget andet baby legetøj som er yders farverigt.
Vis mere
Christine 19-11-2018
Denne gåvogn er super god, og har været fantastisk, både i tiden hvor min søn begyndte at give udtryk for, at han gerne ville gå, men også nu, hvor han løber rundt, er den god. Han bruger den som legetøj nu, og transportere hans legetøj rundt i vores lejlighed, og vil meget gerne sidde i den også og blive kørt rundt. Så det er en gåvogn, som barnet/børnene for glæde af længe.
Vis mere
Karen Strandfelt 30-08-2018
Kan varmt anbefale denne gåvogn, der er meget stabil.
Vis mere
Trine 15-07-2018
Fin vogn. Bliver pt brugt til opbevaring og er blevet lånt af venners børn, som ikke har haft nogen problemer med den.
Vis mere
Trine 14-07-2018
Vi har været rigtig glade for denne gåvogn til vores datter. Hun bruger den stadig nu som toårig til at putte og gå tur med bamser og dukker i.
Vis mere
Pernille Egeskjold 02-07-2018
Vi har købt Brio-vognen som støtte, når vores datter skal lære at gå og var positive over, at der nu er tilført en skrue, der kan justeres som bremse. Vi er dog ikke udpræget imponerede over bremsens effekt, men vognen er alt i alt god.
Vis mere
Joan 16-06-2018
En rigtig fin gåvogn min søn er hel vild med han bliver lidt ked når vi prøver at gemme den for sjovt. Så han holder meget af den. Og det er dejlig at se når et barn bliver glad for noget.
Vis mere
Marie 29-03-2018
Vi elsker den. Også større børn kan have glæde af at flytte ting i den.
Vis mere
Camilla Larsen 28-02-2018
Vi brugte denne vogn specielt meget da vores datter begyndte at vise interesse for at går. Den er dog lidt let, men med nogle sjove bøger i, køre den rigtig godt. Den bliver forsat bruget til at transportere legetøj rundt
Vis mere
Maria Skiffard 15-02-2018
Alt i alt en god vogn, som er blevet brugt flittigt til rigtig mange ting i vores hjem.
Eneste ulempe er at det kun er de 2 “bag” hjul der kan gøres sløve - så hvis barnet ligger vægten frem over vognen letter de 2 hjul en anelse og så går det stærkt.
Men den er robust og vakler ikke.
Vis mere
Sabrina 30-11-2017
Min datter brugte brio vognen til at lære at gå! Har siden hen brugt den rigtig meget til at gå tur med hendes bamser, dukker og andet legetøj. God kvalitet! Kan justeres på, så den passer til barnets højde.
Vis mere
Bine 23-07-2017
Lækker gåvogn der passer ind til alle børn. Dog er den ikke helt så stabil, da den er for let. Men med et par bøger i vognen er det en lækker fin lille gåvogn
Vis mere
Palle Nordensgaard 18-07-2017
Lige nu kører mit barnebarn på godt 1 år og jeg rundt og optager videoer. Mobiltelefonen står nede foran og så kører vi rundt og kommenterer det vi ser og optager på vores vej. De videoer har vi og den øvrige familie meget sjov ud af. Det er anderledes at se verden fra det perspektiv.
Vis mere
Katrine 20-03-2017
BRIO vognen er super nem at håndtere for de små, og bliver brugt flittigt. Den er med til at gøre så børnene får en bedre balance hvis de lige er begyndt at gå. Jeg giver denne 5* da den er så effektiv og børnene elsker den ☺️
Vis mere
Maj Westergaard 09-11-2016
Flot og stabil gåvogn til mange timers leg. Især god til at fragte legetøj i for de kære små, som de fleste børn elsker. Her bruges den også som dukkevogn.
Vis mere
Christina Arboe 09-10-2015
Gåvognen fra BRIO er fantastisk til de små der er ved at lære at gå selv, den er med til at giver dem øvelse i at bevæge sig samtidig med de føler sikkerhed ved at have fat i noget. Den er desuden af lækker kvalitet og holdbar, hvilket er god da de små elsker at sætte sig op i den og putte alt legetøjet op i. Den har mange funktioner ift leg hvilket er et kæmpe plus. De bedste anbefalinger herfra.
Vis mere
Susanne Herngaard 05-08-2015
En rigtig fin vogn i en god kvalitet. Meget anvendelig til de første skridt og til senere brug.
Vis mere
lotte grauslund 19-06-2015
den er ikke mindre end super go når barnet skal til at gå og vil støtte sig til ting.. og min dreng på 3 år bruger den stadig, til at køre sine ting rund med (og som barnevogn) den kommer vi til at have i huset i noget tid endnu...
Vis mere
Mamamonkey 17-05-2015
Min Ella har stor fornøjelse af hendes BRIO gåvogn - den er således, at når hendes balance smutter og kroppen vil bagud, så rammer den nederste kant på vognen hendes ankler og gør dermed, at hun genvinder balancen. Hun elsker at drøne rundt med vognen! Først med en stor og tung bog i, nu med plads til legetøj!
Vis mere
Skriv din anmeldelse

Skriv din anmeldelse

Andre har også købt