LIGE NU: Spar 100 kr ekstra på babyalarmer med rabatkode "BA100"

BRIO gåvogn - Sort

Lagerstatus:
Forventes leveret: 12-07-18
Gratis levering - Prisen er gældende ved bestilling i dagGratis levering - på ordrer over 699 kr
450 kr

Få et samlet tilbud, hvis du skal købe større ind  Klik her

 • Gåvogn fra BRIO i tidløst og enkelt design.
 • "Lære-gå-vogn" er en simpel gåvogn, som du kender dem - men har fået tilføjet justerbare bremser på hjulene, som sikrer, at vognen ikke kører fra dit barn.
 • Når barnet så er ved at få styr på benene, kan vognen bruges til transport at bamser, klodser eller alt andet, hvad barnets fantasien kan finde på. 
 • Alder: 9+ mdr.
 • Dybde: 32 cm
 • Højde: 48 cm
 • Bredde: 48,3 cm
Produktinformation
 • Varenummer: 7312350313512
 • Alder: 6-12 mdr.
 • Farve: Sort
 • Producent: BRIO

Gåvogn fra BRIO i tidløst og enkelt design.


"Lære-gå-vogn" er en simpel gåvogn, som du kender dem. Men har fået tilføjet justerbare bremser på hjulene, som sikrer, at vognen ikke kører fra dit barn.
Når barnet så er ved at få styr på benene, kan vognen bruges til transport at bamser, klodser eller alt andet, hvad barnets fantasien kan finde på.


Alder: 9+ mdr.
Dybde: 32 cm
Højde: 48 cm
Bredde: 48,3 cm

Hvad andre synes om produktet
Perfekt
Vi elsker den. Også større børn kan have glæde af at flytte ting i den.
29-03-2018 Af Marie
En rigtig fin vogn
Vi brugte denne vogn specielt meget da vores datter begyndte at vise interesse for at går. Den er dog lidt let, men med nogle sjove bøger i, køre den rigtig godt. Den bliver forsat bruget til at transportere legetøj rundt
28-02-2018 Af Camilla Larsen
Robust vogn
Alt i alt en god vogn, som er blevet brugt flittigt til rigtig mange ting i vores hjem.
Eneste ulempe er at det kun er de 2 “bag” hjul der kan gøres sløve - så hvis barnet ligger vægten frem over vognen letter de 2 hjul en anelse og så går det stærkt.
Men den er robust og vakler ikke.
15-02-2018 Af Maria Skiffard
Hyggelig gåvogn
Lækker gåvogn der passer ind til alle børn. Dog er den ikke helt så stabil, da den er for let. Men med et par bøger i vognen er det en lækker fin lille gåvogn
23-07-2017 Af Bine
Vi optager video af det vi kommer forbi
Lige nu kører mit barnebarn på godt 1 år og jeg rundt og optager videoer. Mobiltelefonen står nede foran og så kører vi rundt og kommenterer det vi ser og optager på vores vej. De videoer har vi og den øvrige familie meget sjov ud af. Det er anderledes at se verden fra det perspektiv.
18-07-2017 Af Palle Nordensgaard
Så fed
BRIO vognen er super nem at håndtere for de små, og bliver brugt flittigt. Den er med til at gøre så børnene får en bedre balance hvis de lige er begyndt at gå. Jeg giver denne 5* da den er så effektiv og børnene elsker den ☺️
20-03-2017 Af Katrine
Enkel men helt perfekt
Flot og stabil gåvogn til mange timers leg. Især god til at fragte legetøj i for de kære små, som de fleste børn elsker. Her bruges den også som dukkevogn.
09-11-2016 Af Maj Westergaard
Super god!
Gåvognen fra BRIO er fantastisk til de små der er ved at lære at gå selv, den er med til at giver dem øvelse i at bevæge sig samtidig med de føler sikkerhed ved at have fat i noget. Den er desuden af lækker kvalitet og holdbar, hvilket er god da de små elsker at sætte sig op i den og putte alt legetøjet op i. Den har mange funktioner ift leg hvilket er et kæmpe plus. De bedste anbefalinger herfra.
09-10-2015 Af Christina Arboe
Vis flere Skriv din anmeldelse

Skriv din anmeldelse

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×