3for2 på Tiny Republic | Billigst Gratis | Kode: TR3for2

Anbefalet alder
 1. Ca. 0 til 15 mdr (2)
 2. Ca. 3,5 år til 12 år (1)
Barnets vægt
 1. 0-18kg (1)
 2. 15-36kg (1)
 3. i-Size (2)
I-Size
 1. Nej (2)
 2. 40 - 83 cm (2)
Stolens retning
 1. Bagudvendt (2)
 2. Fremadvendt (1)
 3. Vendbar (1)
Farve
 1. BlåBlå (2)
 2. GråGrå (8)
 3. SortSort (3)
Pris
 1. kr140
  kr4190

Britax Römer

Britax har siden 1966 produceret smart klapvogne og barnevognslifte. Deres vogne og lifte er altid designet med et stort fokus på sikkerhed. Når du køber en Britax, kan du være sikker på et godt produkt, da alle varerne er lavet ud fra deres grundfilosofi, som er omhu. Med tysk omhyggelighed og britisk seriøsitet producerer de produkter i verdensklasse. 

 • Mest Populære
 • Bedst bedømte
 • Nyeste
 • Laveste pris
 • Højeste pris

Hvem er Britax? 

Britax er et verdensomspændende firma, som har deres hovedkontor i Storbritannien. De har eksisteret i mere end 80 år. Siden 1938 har de produceret sikkerhedsudstyr til børn og babyer. Omkring 1970erne udvidede de deres produktion og begyndte at lave både autostole og klapvogne – selvfølgelig med samme fokus på sikkerhed. Siden 90erne har de samarbejdet med et tysk firma. Samarbejdet har gjort det muligt for dem hele tiden at fremstille produkter, som ikke bare er sikre, men som også benytter sig at de nyeste teknologier inden for sikkerhed og transport af børn og babyer. 

I vind og vejr 

Når du køber en klapvogn fra Britax, har de gjort sig ekstra umage. Det betyder, at du får en vogn, som ikke bare er sikker. Men som også holder til at blive brugt hver dag – også i et land som Danmark, hvor vognene bliver udsat for både solskin og regn afhængig af årstiden. 

Alle vogne fra Britax bliver specialtest i forhold til forskellige klima-, temperatur-, vejr-, og vejrforhold. Vognene bliver også testet for både knirkelyde og ”bib”-test på bøjlen foran. Udover at alle vognene lever op til gældende EU-standarder. Så tester Britax deres vogne for mere end 500 kemikalier og lader uafhængige testlaboratorier, som tester i forhold til deres generelle testprotokol. Det betyder at du trygt kan lade dit barn tilbringe tid i en Britax-vogn.

 

Klap og kombi 

Den populære vogn fra Britax kaldet Smile 2, er et stjerneeksempel på, hvorfor du skal vælge dem. Med alle Britaxs kvaliteter er vognen lavet til at gøre din hverdag ekstra sikker og ekstra nem.

Vognen er udstyret med en ekstra stor kaleche, så du kan være sikker på at dit barn er beskyttet i alt slags vejr. Den smarte vogn er lavet med en ekstra stor kurv, så du nemt og elegant kan bruge vognen både til shopping og skovtur. Udover at være stor og rummelig, er sikkerheden også her tænkt ind – vognen er nemlig udstyret med reflekser, så du og dit barn kan blive set i mørket. 

Britax har udviklet et super smart system, som de kalder Travel System. Det betyder, at du nemt kan forvandle din vogn med enten en lift eller en stol direkte fra bilen. Det betyder, at du kan bruge din Britax-vogn fra nyfødt og faktisk helt op til 3-års-alderen. 

 

Britax og Pixizoo 

Hos Pixizoo forhandler vi både vogn og lifte. Når du køber dit Britax produkt hos os, får du både et godt produkt og alle de fordele, som vi tilbyder i forhold til levering og fragt. Hvis din Britax mod al forventning ikke skulle leve op til dine forventninger – så tøv ikke med at benytte dig af vores 365 dages returret.