I dag: Spar 10% ekstra med kode "pix10" - se regler og undtagelser her

Pris
  1. kr247
    kr2501

Budtzbendix

Danske BudtzBendix designer primært højstole til barnet. Især deres Towerchair har opnået stor popularitet hos forbrugerne. Muligheden for at ændre positionen i takt med at barnet vokser gør, at stolen kan bruges i mange år. Desuden kan højstolen klappes sammen, hvilket gør, at den i modstæning til mange andre højstole, er oplagt at tage med på tur. Se det store udvalg her på shoppen og find den højstol der passer bedst ind i jeres hjem.

  • Navn: A-Z
  • Navn: Z-A
  • Pris: Høj-Lav
  • Pris: Lav-Høj
  • Bedst bedømte
  • Mest Populære
  • Største besparelse

Hvad er BudtzBendix?

BudtzBendix er dansk design, som laver produkter til dig og dit barn. De producerer blandt andet produkter som højstole og pusleborde. Produkterne er i god kvalitet og i enkelt minimalistisk design. Derudover er BudtzBendixs produkter også miljøvenlige og med fokus på sikkerheden for dit barn. 

Moderne miljøvenligt design

BudtzBendix producerer produkter i moderne miljøvenligt design. De fine produkter findes i mange farver og modeller. Den moderne stil og den gode kvalitet gør det nemt at elske produkterne. Produkterne er enkle og funktionelle og passer godt til det nordiske hjem. Det minimalistiske design sikrer, at du kan finde et produkt, der passer ind i netop jeres hjem. Du kan også se andre produkter, der vil passe til dit hjempå vores hjemmeside.

Produkterne – især højstolen TOWERchair – er udviklet og designet med ambitionen om at være moderne, simpel og funktionel for dit barn og for dig som forælder. BudtzBendix er dansk design med fokus på høj kvalitet. 

BudtzBendix fokuserer ikke kun på design og kvalitet men også på sikkerhed. Det er sikre produkter, der er lavet til at passe på dit barn. Du kan derfor trygt benytte produkterne uden at være bekymret. 

Funktionelt og praktisk 

De flotte stilrene produkter fra BudtzBendix er ikke kun flotte at have i dit hjem. De er også praktiske og funktionelle og vil hjælpe dig til at gøre hverdagen nemmere. 
Produkterne som højstolen og puslebordet er nemt at holde rent og pænt, da de hurtigt og let kan tørres over med en fugtig klud. På den måde skal du ikke bekymre dig om, at dit barn lære at spise sine første rigtige måltider i sin nye stol. Den fine højstol giver også dit barn mulighed for at være med til bords og nye måltiderne sammen med jer som familie. 

Det er muligt at ændre positionen på højstolen i takt med at dit barn vokser. Du kan derfor bruge stolen i mange år. Du kan derfor få glæde af stolen i flere år, da den kan følge dit barn selvom de vokser og bliver større. Stolen kan også foldes sammen, så den er nem at have med på tur, hvilket gør det nemt at tage af sted med dit barn. 

Se vores fine udvalg af BudtzBendix 

Du kan se vores fine udvalg af produkterne fra BudtzBendix her på siden. Der findes flere modeller og farver alt efter, hvad der passer til jeres hjem. Hvis du har spørgsmål til nogle af produkterne kan du kontakte vores søde kundeservice, som sidder klar til at hjælpe dig. Du kan også se vores udvalg i vores Pixizoo-butik i Tilst. Her står vores søde personale klar til at hjælpe dig. 

Husk, at vi desuden har prismatch og prisgaranti på alle vores produkter. På den måde sikrer du dig, at du får dine produkter til en rigtig god pris.