Kun i dag: Spar 35% på Fjällräven med rabatkode: FR35

Filtrering
Antal børn
  1. 1 Barn (5)
  2. 2 Børn (2)
Pris
  1. kr399
    kr7499

Bumbleride

Amerikanske Bumbleride har siden 2004 lavet smarte klapvogne og lifte, til når de små, skal med ud i verden. Virksomheden har gjort en dyd ud af at skabe klapvogne, som kan begå sig i såvel terræn som i normale omgivelser. Med Bumbleride bliver du klar til at tage den lille med ud på eventyr. Se udvalget af Bumbleride klapgvogne og tilbehør her på shoppen!

Bumbleride barnevogne og babylifte

Bumbleride er et amerikansk firma der laver barnevogne og babylifte i smarte farver. Bumblerides filosofi er at gøre det så let og sjovt som muligt at tage din baby med ud i verden. Ideen til Bumbleride kom, som så mange andre børnemærke, efter Matthew og Emily Reichhardt fik deres første barn og fandt ud af, at der var nogle produkter de ikke kunne købe – så de ville lave dem selv i stedet. Bumbleride startede i 2004 og har altså mere end 10 års erfaring med at lave klapvogne.

  

Populære Bumbleride produkter

Et er de mest populære produkter hos Bumbleride, indie klapvognen, er en kombination mellem en jogger og en terrængående klapvogn – den er let at folde sammen og vejer kun 9 kg. Fronthjulet på Bumbleride Indie har to instillinger, så du har en der kan dreje til gåture, samtidig med du kan låse det hvis du vil ud og løbe med den.

Du kan også købe en smart Bumbleride babylift eller kørepose. Babyliften kan sættes på Indie klapvognene.