Spar 20% på Outlet | Kode: Outlet20

Farve
  1. LillaLilla (1)
  2. LyserødLyserød (1)

Bundgaard

Bundgaard er et dansk kvalitetsmærke indenfor sko til børn i alderen 0 – 16 år. Bundgaard producerer håndlavet læderfodtøj til alt slags vejr hele året rundt og gummistøvler til børn. Du skal vælge Bundgaard, hvis du ønsker at passe på dit barns fødder. Du opnår både god kvalitet og pasform samt et flot design. Du kan læse mere om Bundgaard nedenfor, så du har mulighed for at sætte dig ind i virksomheden og dens udvalg af sko.

  • Mest Populære
  • Bedst bedømte
  • Nyeste
  • Laveste pris
  • Højeste pris

Bundgaard – dansk design

Virksomheden blev grundlagt i 1904 af familien Bundgaard i Esbjerg, og det var den første producent i Skandinavien, der specialiserede sig i at producere fodtøj til børn. Grundtanken var at fremstille håndlavede kvalitetssko til aktive og nysgerrige børn.

    

Bundgaard tilbyder sine kunder en sko, der er fremstillet med kvalitets materialer, har en god komfort samt en optimal pasform.  Skoen er designet i Danmark, og de fleste sko bliver produceret i Portugal. Bundgaard lever op til EU´s REACH standarder – registrering, vurdering og godkendelse af stoffer samt begrænsninger af kemikalier.

  

Der bliver lanceret 2 kollektioner hvert år, som består af håndlavet læderfodtøj og gummistøvler til børn. Alt fodtøj fra Bundgaard har en lang holdbarhed.

  

Bundgaards klassiske traktor-sål har virksomheden selv udviklet, og den er kendt for at være robust og skridsikker. Sålen er lavet af en slidstærk gummibehandling (Thermo Plastic Rubber). Kaninsålen som er specielt designet til forår/sommer, da den er let og mere blød. Sålerne er udtagelige, hvilket bl.a. gør det nemt at tørre dem efter en lang dag. Derudover er det let at måle, om skoen passer barnets fod.

  

Deres sko er naturformet, moderat og smalle i pasformen, så alle børn har mulighed for at få en sko tilpasset deres behov. Uanset om det er hyggelige sutsko eller robuste vinterstøvler der er behov for, så kan Bundgaard levere. 

  

Tag dine første skridt med Bundgaard

Bundgaard har udviklet en let og enkel sort begyndersko til de første skridt. Skoen er håndsyet i blødt læder. Den kan justeres med velcrostropper om barnets lille fod. Der er en fast hælkappe, som stabiliserer anklen. Som alle andre Bundgaardsko, har denne model ligeledes en skridsikker gummisål, der sørger for, at dit barn opnår en god støtte til at holde balancen. Skoen passer en normal til bred fod.

  

Flotte sandaler til dine fødder

Bundgaard laver lette og behagelige sandaler som bl.a. sandalen Rox ll, der har gode justeringsmuligheder med velcrostropperne. Den kan bruges til alle lejligheder og giver rigtig god støtte til dit barns fod. Sandalen kommer i en blød sål, som sikrer en god komfort. Derudover er den produceret i et smidigt og åndbart skind, så det er behageligt at have den på i flere timer.

  

Køb dine sko hos Pixizoo

Hos Pixizoo finder du et udvalg af sko og sandaler fra Bundgaard. Pixizoo anbefaler et par gode sko til dit barn fra starten. Det er vigtigt at finde en sko med den rette pasform og en god komfort til dit barns sundhed og motoriske udvikling.

  

Du kan se hele udvalget på Pixizoos hjemmeside samt aflægge en bestilling. Pixizoo tilbyder gode priser på alle produkter. I tilfælde af spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice, som sidder klar til at besvare dine spørgsmål. Du er også velkommen i vores showroom i Skejby, hvor vi har flere modeller og størrelser.

  

Vi ønsker at gøre vores kunder tilfredse med vores politik om 100 % prisgaranti, prismatch og hurtig levering.