Skal du købe stort ind? Få hurtigt et uforpligtende tilbud - Klik her

butik

logo butik

 

Find os/kontakt os

Agerøvej 25, 8381 Tilst

Tlf. 88 88 74 15

[email protected]

 

Åbningstider

Mandag - fredag: Kl. 10.00 - 18.00

Lørdag - søndag: Kl. 10.00 - 16.00

 

 

Book en gratis rådgiver: Få den tid du behøver, lad os guide og rådgive dig. Book en tid på [email protected]

 

 


 

 

Hos Pixizoo Butik er visionen klar: Vi vil være din foretrukne forretning, når du skal købe tøj, legetøj og udstyr til de små poder. Pixizoo Butik skal give dig samme oplevelse af energi og god service, som når du besøger Pixizoo på nettet. 

I Pixizoo Butik finder du mange af de varer, som du også finder online på Pixizoo.dk, dog ikke dem alle. Derudover har vi også produkter i butikken, som ikke er på webshoppen, eksempelvis massevis af lækkert tøj.

 

Har du lyst til at komme forbi og se, hvorfor en Baby Jogger City Elite er så fantastisk, eller hvor lille og fiks en Neonate Alarm er, så står personalet klar til at hjælpe dig. Det kan også være gode råd til at finde den bedste autostol, eller bare se om stolen skaber glæde hos den lille passager, som skal sidde mange timer i den.

 

I vores butik i Tilst finder du også et bredt udvalg af tøj og overtøj. Varer, som du i dag ikke finder på Pixizoo.dk, bl.a. Angulus, Petit fra Sofie Schnoor, Pompom, Hummel, Joha, Wheat, Noa Noa og Name it. Du kan også bare kigge lidt rundt og lade dig inspirere, alt imens ungerne leger i butikken - vi har nemlig en stor BRIO togbane stående fremme.

 

Hos Pixizoo er vi også klar over, at når den lille skal have mad, så gælder det om at adlyde. Derfor har vi et ammerum, hvor du i fred og ro kan sidde og amme dit barn. Vi har også en pusleplads på vores kundetoilet, hvor du kan afprøve nogle af de produkter, vi også sælger i butikken.

 

Vi vil gøre vores ypperligste for at give dig de bedste oplevelser, når du besøger os. Vores gratis kundeklub 'Klub Pixizoo' er desværre lige nu kun en online ting, men vi arbejder på at tage det med som en del af at handle i vores fysiske butik.

 

Alt det og meget mere skal vi nok informere om løbende. Er du ikke allerede den heldige modtager af vores nyhedsbrev, så kan du melde dig til her og få besked om nyheder, tilbud, arrangementer i butikken og meget mere.

 

Vi glæder os til at vise butikken frem og byde jer velkomne.

 

HUSK: Butik Pixizoo matcher altid laveste netpris, så du kan roligt komme forbi og gøre en god handel. Har du set varen billigere, så giv endelig personalet besked og vi matcher prisen.