LIGE NU: Spar 20% på ikke nedsatte varer med rabatkode "PIX20" - enkelte brands undtaget, heriblandt Leander og Sebra senge

By KlipKlap

Pris
  1. kr1600
    kr8800

By KlipKlap

by KlipKlap er en dansk producent af multimadrasser og børnemøbler i et fint design. Både børnestolene og madrasserne laves i flere forskellige størrelser, hvilket giver mange forskellige anvendelsesmuligheder. Med by KlipKlap får du et stilrent kvalitetsmøbel, som vil passe ind i et moderne hjem, hvor såvel voksne som børn vil få stor glæde ud af. Find de mange madrasser og børnestole her, og vælg lige den farvekombination som passer til dit hjem.

Side:
  1. Side 1 af 2

By KlipKlap 

By KlipKlap laver den perfekte foldemadras til at tumle på, den kan også bruges som sofa eller gæsteseng. Tumlemadrassen og børnestolen er betrukket med slidstærkt møbelstof der er smudsafvisende – og derfor meget nemt at rengøre og vedligeholde. Madrasserne er lavet i et stilrent design som vil pynte i et hvert hjem.

 

Om byKlipKlap børnelænestol

 

 

By KlipKlap

By KlipKlap er designet og ejet af Pia Lauritsen, der besluttede sig for at lave den perfekte madras at tumle på, da hun ikke kunne finde en madras, som levede op til de krav hun satte. 

Skummet i madrasserne er Oeko-Tex godkendt. Madrasserne laves i flere forskellige størrelser, så du kan finde den der passer lige præcis til dit hjem. De små 3 folds madrasser fungere perfect som puf i stuen eller som en enkelt-mandsseng når du har gæster. Madrasserne kan foldes på mange forskellige måder så de bliver aldrig kedelige at lege på.

Ved at tumle med dit barn, hjælper du med at opbygge og forbedre din babys motorik.

By KlipKlap stolene er designet så dit barn sidder i en naturlig opret stilling, samtidig med de er rigtig bløde og dejlige at sidde i – stolene er lette nok til at dit barn selv kan flytte rundt på dem.

 

Hvis du har spørgsmål til en madrasserne fra By KlipKlap eller andre produkter er du meget velkommen til at kontakte os, du kan skrive en mail til [email protected], du kan også ringe til 88887415 – Ellers kan du kontakte os på live-chatten.

Husk at vi har prisgaranti på alle vores produkter fra By KlipKlap.

 

 

PRÆSENTATIONS VIDEO AF BYKLIPKLAP 3FOLD

 

 

PRÆSENTATIONS VIDEO AF BYKLIPKLAP 4FOLD

 

 

 

 

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×