Crazy Days - Vanvittige priser

By Lille Vilde

Farve
 1. BlåBlå (1)
 2. RødRød (1)
 3. SortSort (1)
Pris
 1. kr50
  kr100

By Lille Vilde

By Lille Vilde er et dansk brand, som fokuserer på at gøre måltiderne til en sjov og spændende oplevelse for barnet. De fine figurer og de flotte farver er med til at inspirere dit barn til at spise og samtidig have en hyggelig stund sammen med familien ved spisebordet.

 • Mest Populære
 • Bedst bedømte
 • Nyeste
 • Laveste pris
 • Højeste pris

Hvad er By Lille Vilde? 

By Lille Vilde er et fint dansk brand, som ønsker at gøre måltiderne hyggelige for ikke mindst dit barn men også for resten af familien. Der er fokuseret på dansk design, hvor stil, enkelthed og kvalitet er i højsæde. By Lille Vilde har store ambitioner om at gøre det inspirerende for barnet under et måltid og gøre det til sjov og leg – uden at lege med maden.  

By Lille Vilde producerer dækkeservietter, tallerkener, kopper, skåle, bestik og hagesmække i fine neutrale farver til dit barn. Tallerkenerne og dækkeservietterne er formet i sjove figurer som svaner og hvaler.   

Gør måltiderne sjovere 

De sjove figurer er med til at inspirer dit barn og gøre det til en hyggelig stund for hele familien at spise sammen. De neutrale farver er med til at få dit barns opmærksomhed og fokusere på maden og at spise. De søde farver tager derfor ikke alt opmærksomheden fra selve maden men er med til at gøre måltiderne til en sjov og underholdene oplevelse.  

Tallerkener er rumopdelt, så du kan opdele maden for dit barn, således dit barn har mulighed for at se, hvad de får. Så kan de spise det, de har lyst til. Der findes tallerkener, som passer til lige netop jeres behov som familie både i farver, figurer og modeller. 
  

Enkelt og praktisk 

By Lille Vilde er enkle og praktiske produkter, der kan hjælpe dit barn igennem måltiderne. Dækkeservietterne er skridsikre, så det gør det svære for dit barn at tabe det på gulvet. Det sikre nemmere og sjovere stunder ved spisebordet. Dækkeservietterne kan også bruges, når der skal tegnes eller leges med perler. Produkterne er lavet i gode materialer og uden kemi. Dækkeservietterne er produceret i 100% fødevaregodkendt silikone, som er BPA-fri og uden ftalater. Produkterne er nemme at rengøre, hvilket vil gøre den praktiske hverdag nemmere. Derudover er alle produkterne gennemtestet og godkendt til brug af fødevarer. Du kan derfor trygt benytte produkterne By Lille Vilde til dit barn.  

Se vores fine udvalg af By Lille Vilde 

Du kan med stor fordel klikke rundt på siden og finde de produkter, der passer godt til dig og dit barns behov. Der er mange modeller og farver, og du har her mulighed for at vælge det, dit barn vil elske allermest. Hvem vil ikke gerne kunne nyde et hyggelig måltid sammen med familien ved spisebordet? Det kan I nu med By Lille Vilde. 

Du kan også se vores store udvalg af andre produkter, der kan gøre jeres spisetid nemmere i den travle hverdag. Har du nogle spørgsmål til nogle af produkterne eller andet kan vores kundeservice hjælpe dig. Du kan også besøge vores Pixizoo Butik i Tilst, hvis du vil se udvalget af produkterne. Hos Pixizoo tilbyder vi prismatch og prisgaranti på alle vores produkter.