Spar 20% på Outlet | Kode: Outlet20

BySkagen

BySkagen er en dansk familieejet virksomhed med hovedsæde i Silkeborg og grundlagt af designeren Per Schaltz. Grundtanken hos BySkagen er at udvikle kvalitetsprodukter i flotte og klassiske designs til hele familien – helt ned fra de mindste til de ældste. Et af de mest populære produkter hos BySkagen er deres produktlinje af sengetøj i lækker kvalitet og design til ethvert behov og budget, som vi hos Pixizoo naturligvis fører.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

BySkagen med internationalt snit

Som navnet antyder, så finder BySkagen inspiration til deres produkter omkring Skagens fantastiske natur, det er dog også et mærke, der skuer udenfor landets grænser. Inspiration indhentes på store, fremtrædende messer og på inspirationsture til de største modebyer i hele verden som London, Paris og New York. Der er altså tale om et mærke, der kombinerer det bedste fra Danmark med de nyeste tendenser fra det store udland og altid er på forkant med de nyeste materialer og trends som giver nutidens kunder klassiske, elegante og moderne stilvalg. Til de mindste er der også fokus på at skabe et legende, grafisk univers, der passer ind i de fleste børneværelser. De mindste kan blandt andet vælge imellem elefanter, enhjørninger og dinosaurer.

 

Fokus på naturen

BySkagen er Oeko-Tex100 certificeret, hvilket betyder, at du som forbruger er garanteret, at varerne er produceret uden kemiske stoffer, der kan skade dit helbred eller miljøet. Du kan altså altid være sikker på, at dit eller dit barns sengetøj er behageligt at ligge i og ikke mindst skånsomt mod huden. Så du og din familie kan altid bruge BySkagens produkter med vished om, at det er godt for miljøet og for jeres sundhed. Alle varer er blevet testet og godkendt ud fra disse internationale krav som OEKO-TEX® har stillet. Med et OEKO-TEX®-mærke overholder produktet eksempelvis lovgivningen om potentielt kræftfremkaldende azo-farvestoffer og om nikkel i metaltilbehør fx lynlåse og trykknapper. Læs mere om Oeko-Tex100 her.

 

BySkagen er synonym med kvalitet

De seneste år har BySkagen positioneret sig, som et mærke, der er garant for både stilmæssig og kvalitetsmæssig høj standard. Dette sikres igennem stor fokus på råvarerne og hvordan de bearbejdes på. Resultatet er lækre bomuldskvaliteter som chambray, percale, satinvævning samt et vælg af andre spændende kvaliteter som hør, læder, filt, skind og uld. Hos BySkagen er der således altid fokus på at kombinere kvalitetsmaterialer, der giver et naturligt og lækkert udtryk.

 

Sov godt med hjælp fra os

Hos Pixizoo har vi et stort udvalg af sengetøj fra BySkagen, så kan hele familien ligge trygt, sikkert og behageligt. Alle produkter fås hos Pixizoo med prisgaranti, så du altid er sikker på, at du får den bedste pris på lige præcis det produkt, du står og mangler. Hvis du er medlem af vores fordelsklub, Pixizoo Plus, så kan du endda købe produktet med gratis fragt samt mange andre gode fordele. Der kommer hele tiden nye til. Du er også velkommen til at besøge vores butik, hvor du kan få kyndig vejledning til at finde lige netop det produkt, du står og mangler. Vores kundeservice står ligeledes klar til at besvare alle spørgsmål, du har.