Crazy Days - Vanvittige priser

Cam Cam Copenhagen

Cam Cam Copenhagen

Leder du efter interiør og produkter til dit barn i et fredfyldt, harmonisk og tidsløst design? Så er Cam Cam Copenhagen det perfekte valg. Her får du produkter, hvor der i produktionen er taget højde for både funktionalitet, økologi og socialt ansvar. Du finder blandt andet lækkert sengetøj, flotte møbler og stilfuldt interiør. Tag et kig her på siden, og lad dig inspirere!

  • Mest Populære
  • Bedst bedømte
  • Nyeste
  • Laveste pris
  • Højeste pris
Side:
  1. Side 1 af 2

Side:
  1. Side 1 af 2

Hvem er Cam Cam Copenhagen?

Det skønne brand blev grundlagt i 2012 af arkitektparret Sara Giese Camre og Robert Warren Paulsen, som i dag stadig er ejerne. Ideen bag brandet kommer af kærligheden til børn, og at de kun fortjener det bedste. Designet på Cam Cam Copenhagens produkter er præget af det tidsløse og poetiske.  Der er tale om harmoniske og fredfyldte produkter, der skaber afslappende stunder for barnet. Derudover har arkitektparret et særligt fokus på miljøet, som bliver tænkt ind i alle led af produktionen.

 

Økologi og socialt ansvar i fokus

Cam Cam Copenhagens store fokus på økologi og socialt ansvar har ledt til flere certificeringer, heriblandt FSC (Forest Stewardship Council), GOTS (Globale Organic Textile Standard) og OCS (Organic Content Standard).

 

FSC er din sikkerhed for, at alle produkterne fra Cam Cam Copenhagen er produceret med fokus på ansvarlig skovdrift. Det sikrer blandt andet, at der ikke bliver fældet flere træer end der bliver sået.

 

GOTS-certificering er et af de strengeste krav inden for bæredygtighed og socialt ansvar. Det er din sikkerhed for, at produkterne fra Cam Cam Copenhagen opfylder de super høje krav og kriterier inden for miljøansvar og socialt ansvar gennem hele produktionskæden.

 

OCS-certificeringen bruges ved produkter, hvor der er forskellige materialer, for eksempel tekstil og træ. Hvis et tekstil, der er GOTS-certificeret, bliver blandet med materialer, bliver det OCS-certificeret i stedet for. Kravene til OCS er de samme som til en GOTS-certificering.

 

Du er derfor sikret høj standard inden for økologi og socialt ansvar, når du køber produkterne fra Cam Cam Copenhagen.

 

Indret værelset med skønne designs i lækre materialer

Ønsker du en rolig og harmonisk stemning i børneværelset, som et modspil til alt det farvestrålende, som der jo også skal være plads til? Så tag et kig på alle de fine møbler og interiør fra Cam Cam Copenhagen. De smukke farver er afdæmpet, og de gode materialevalg skaber et roligt og afslappende miljø for dit barn. Perfekt til sovemiljøet, hvor hverdagens nye indtryk skal bearbejdes.

 

Se vores øvrige udvalg af smukt interiør lige her.

 

Køb Cam Cam Copenhagen hos Pixizoo

Er du lige så vild med de skønne produkter fra Cam Cam Copenhagen, som vi er? Så køb det i dag med mange gode fordele. Vi ønsker at kunne give dig den bedste mulige pris, derfor har vi prismatch og 7 dages prisgaranti. Derudover giver vi 365 dages returret, for vi ved godt det kan være svært at nå alt i en travl hverdag. 

Vi ønsker dig en rigtig god fornøjelse her på siden!