Spar 25% EKSTRA med Kode "Babyboom" på Masser af varer i Babyboom

Farve
 1. GråGrå (3)
 2. GrønGrøn (3)
 3. HvidHvid (4)
Pris
 1. kr60
  kr950

Candide

Candide er et innovativt brand, der igennem flere år har udviklet produkter for at forenkle og forbedre forældrenes hverdag. Det gør de for at forældre kan opnå flere gode øjeblikke med deres barn. Nærhed og tryghed er essentielt for Candide, som formår at sikre dette, ved udvikle gode og unikke produkter.

 • Mest Populære
 • Bedst bedømte
 • Nyeste
 • Laveste pris
 • Højeste pris

Hvem er Candide?

Candide er en fransk virksomhed, som i over 20 år har produceret produkter, der er gode for barnets udvikling samtidig med, at de har et flot og funktionelt design. Candide fokusere på at være innovative og hele tiden udvikle produkter, som er bedst muligt for dit barn.

De har et stort fokus på at skabe komfortable og ergonomiske produkter til babyer.

 

Produkterne er udviklet og lavet i kvalitetsdygtige materialer. Derudover er produkterne udviklet efter forældres ønsker og behov. Produkterne er derfor et sikkert valg for forældre, som ønsker sig gode og ergonomiske produkter til deres barn.

 

Et sikkert valg

Candide vil sikre sig, at du og dit barn har det godt i forskellige situationer i løbet af dagen. Med disse produkter sikrer du dig derfor også, at dit barn opnår god komfort.

Der findes forskellige produkter, som ammepuder, der gør det nemmere og mere behageligt for dig og dit barn. På den måde kan I nyde nærheden endnu mere. Brandet har også udviklet gode ergonomiske hovedpuder til dit barn, som støtter hovedet og nakken. De er lavet i lækkert memoryskum som tilpasser sig barnet hoved og derved giver en god komfort.  Derudover har Candide også udviklet gode åndbare madrasser, som sikre dit barn ligger godt og trygt. Du kan også se vores store udvalg af andre gode madrasser til børn på vores hjemmeside.

 

Fokus på kvalitet og tryghed

For Candide er det en passion at udvikle og designe gode produkter til mor og barn. De bestræber sig på at følge de nyeste trends og efterkomme forældres ønsker om forskellige produkter. De er opmærksomme på at behovet ændre sig i takt med, at dit barn bliver større og ældre. Derfor ønsker de at lave gode produkter, som passer til dit barns alder og behov. Kvaliteten er også i top, når man køber produkter fra Candide. De vil sikre sig, at produktet er bedst muligt for dit barn.


Candide er et sikkert valg for dig som prioriterer funktionalitet, god ergonomi og topkvalitet i et lækkert design til dit barn.

Se vores fine udvalg af Candide

De har produceret og udviklet forskellige produkter og modeller. Du kan derfor helt sikkert finde noget, som vil passe til jeres behov og ønsker.

Du kan også klikke dig rundt på vores hjemmeside og se vores store udvalg af de forskellige produkter. Du kan også se vores udvalg af plejeprodukter både til mor og barn her på vores hjemmeside.

Husk at vi også har en Pixizoo butik i Tilst, hvis du ønsker at se vores produkter først. Her har vores søde personale mulighed for at hjælpe dig. Du kan også ringe til vores kundeservice, hvis du har nogle spørgsmål. Husk desuden også på, at vi har prismatch og prisgaranti på alle vores produkter.