WEEKEND FLASH SALE | SE ALLE TILBUD HER

Carrera

Er I en familie, der elsker fart over feltet, så er racerbanerne og de fjernstyrede biler fra Carrera lige noget for jer. Med produkterne fra Carrera er der fokus på seje detaljer,
høj hastighed og spændende dueller indbyrdes i familien. Få motorsporten ind i stuen eller på børneværelset med de seje racerbaner og biler, du finder her på siden. 

alt fra carrera digital 124 digital 132
evolution go!!! first
fjernstyrede

Hvem er Carrera?

’Carrera’ er det spanske ord for ’ræs’, som er nøgleordet for alle produkterne. I sortimentet finder du seje racerbaner og sjove fjernstyrede biler, hvor designet er imponerende sejt og flot. 

Missionen for Carrera er at få motorsporten ind i de fartglade hjem. Folkene bag brandet går utroligt meget op i kvalitet og spænding i deres produkter, så der opnås den ultimative racer oplevelse. 

Produkterne har batterier med høj ydeevne, der sikrer lang tidskørsel og hurtigt genopladning. Dette er selvfølgelig ideelt, når man gerne vil køre men sin nye fjernstyrede bil, så meget som muligt!  

Fjernstyrede biler og racerbaner

Her på siden finder du de seje racerbaner og fjernstyrede biler fra Carrera. Du finder noget til hele familien her på siden, da der er alt fra racerbaner ned til 3 år og racerbiler op til +14 år – så selv voksne bed benzin i blodet kan finde racerbiler, som giver spædning og fart over feltet.  

Racerbanerne findes i forskellige varianter, nogle har sjove loops og skarpe sving, hvor andre har lange banestykker, hvor der kan skrues højt op for farten – nogle har endda alle tre ting, som giver den ultimative raceroplevelse. Her på siden finder du racerbaner med forskellige tema. Vi har blandt andet baner med Paw Patrol, Biler 3 og Mario Kart.  

Alle racerbanerne indeholder udstyr til 2 personer, så der kan dystes indbyrdes i familien eller mod vennerne.

De fjernstyrede biler fra Carrera er udstyret med et batteri, som sikrer høj ydeevne, høj fart og kort opladningstid. 

Et tip til de fjernstyret biler er, at man kan lave en udfordrende forhindringsbane, som der kan dystes på tid i. Det giver anledning til sjove og spændende konkurrencer.  

Hele familien kan være med!

De forskellige aldersgrænser giver mulighed for at finde produkter fra Carrera, der passer til hele familien. Dermed kan der dystes blandt alle medlemmer i familien, uanset om man er stor eller lille. Bare fordi du er voksen, betyder det ikke, at du har en bedre chance for at vinde – alle kan være den bedste til at køre på de seje racerbaner fra Carrera - uanset alder! 

Der er også rig mulighed for at finde noget for enhver smag, da der kan findes biler af forksellige mærker som Mercedes, Jeep og Ferrari! Så hold på hat og briller når startskuddet lyder! 

Leder du efter andre aktiviteter, hvor hele familien kan være med, så se vores spil-kategori, hvor der med garanti er noget for hele familien. 

Køb Carrera hos Pixizoo

Når du køber Carrera hos Pixizoo får du nogle gode fordele. Vi har prisgaranti og prismatch, som sikrer dig den bedst mulige pris. Samtidig giver vi dig ubegrænset returret for at sikre behagelig returnering i en hektisk hverdag, hvis dette ønskes. 

Skal du købe flere varer på én gang, så giver vi dig gerne et uforpligtende tilbud. Udfyld tilbudsforespørgslen, og vi vender tilbage med et tilbud inden for 24 timer på hverdage. 

Møder du nogle ubesvaret spørgsmål før, under eller efter din ordre, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. 

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×