Crazy Days - Vanvittige priser

Pris
  1. kr70
    kr240

Carriwell

Carriwell er lækkert og komfortabelt undertøj til dig, som er gravid eller til dig, der ammer dit barn. Her er der høj fokus på kvalitet og komfort for dig, så du får den bedste tid sammen med din lille guldklump, imens du ammer. Det er vigtigt, undertøjet har den rigtige størrelse og den nødvendige støtte for bedst mulig komfort og anvendelighed. 

  • Mest Populære
  • Bedst bedømte
  • Nyeste
  • Laveste pris
  • Højeste pris

Hvad er Carriwell? 

Carriwell har designet graviditetslingeri og ammeundertøj siden 1996. De har designet og udviklet undertøj, der passer til lige netop dit behov. Carriwell udvikler forskellige produkter, alt efter om du er blevet mor, eller om du venter dig. Der er derfor forskellige produkter til det stadie, du er i. 

 

Carriwell har en mission om at styrke ammeoplevelsen mellem mor og barn, uanset hvor I måtte opholde jer. Det skal være nemt og problemfrit at amme, når barnet er sulten og har brug for mad. Du som mor skal derfor kunne være tryg uanset, hvor og hvornår dit barn er sulten. Undertøjet er støttende og behageligt, hvilket gør hverdagen for mor og barn nemmere, når der skal ammes. 

 

Fokus på kvalitet og funktionalitet

Carriwell har også fokus på kvalitet og funktionalitet. De populære kryds-over-amme-BH bliver produceret i økologisk bomuld. Carriwell har derfor spurgt flere mødre og ammerådgivere til råds, når de har produceret deres produkter. På den måde opnår de bedst mulige produkter og flere glade gravide og mødre. 


Undertøjet er også meget funktionelt, hvilket gør det nemt for dig at amme, uden at du føler dig utilpas. Du kan derfor trygt tage på tur uden at bekymre dig om, hvor du mon kan amme dit barn. Produkterne er lavet sådan, at du hurtigt og nemt kan amme dit sultne barn.  

 

Behageligt og praktisk 

Carriwell-undertøj er nemt at tage på og af og benytte, når den lille er sulten. Der er også BH’er til amning og natten, hvor den bløde elastik gør det komfortabelt at sove med, og der er derfor også mulighed for at amme din baby liggende. De bløde blonder, der bliver brugt til nogle af produkterne, er bløde, sådan at du undgår irritation af din hud. Der er ikke nogle hårde bøjler eller kroge og hægter. Herved opnår du den bedst mulige komfort. 

 

Det er vigtigt, at amningen bliver en god stund for dig og dit barn. Her kan du læse om, hvordan du kan amme dit barnog andre gode råd om amning. Carriwell har gjort det praktisk og behageligt for dig med støttende og komfortable ammeprodukter. 

 

Se vores store udvalg af Carriwell 

Du kan se vores store udvalg af produkterne er på siden. Du kan også se vores udvalg af Cache Coeur Lingerie, som også egner sig til vordende mødre og mødre, der ammer. Det vigtigste er, at du og dit barn får en god og hyggelig stund under amningen. 

 

Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du har nogle spørgsmål. De er der for at hjælpe dig. Husk også, at vi hos Pixizoo har prismatch og prisgaranti på alle vores produkter.