★ SUPER SALE: Få 20% ekstra rabat | Shop nu ★

CeLaVi

CeLaVi

Praktisk, skønt og sjovt er vigtige værdier for CeLaVi. De laver produkter, som er skabt med tanke på velvære samtidig med, at det skal være sjovt. Dit barn har mulighed for at udvikle sin kreative side uden, at der er maling eller madrester ud over det hele. Disse produkter er både praktiske for dig som forælder og for dit barn.

  • Navn: A-Z
  • Navn: Z-A
  • Pris: Høj-Lav
  • Pris: Lav-Høj
  • Bedst bedømte
  • Mest Populære
  • Største besparelse
Side:
  1. Side 1 af 2

Side:
  1. Side 1 af 2

Hvad er CeLaVi? 

CeLaVi er en virksomhed, som er skabt med tanke på velvære. De har stort fokus på, at det skal være sjovt og nemt at være en rigtig spilopmager, som leger og udforsker verden i alt slags vejr. Derfor er produkterne af høj kvalitet og solidt, så det kan klare en masse. Produkterne er også flotte og farverige, så de passer til lige netop din guldklump. De smarte og praktiske produkter kan bruges til alverdens kreativ leg til hverdagens måltider. Alt efter hvor gammelt dit barn er eller hvilke behov, I har i jeres familie, er der produkter, som vil passe til jer. 

 

Praktisk og funktionelt 

Med de fine hagesmække og smæktrøjer fra CeLaVi kan du roligt lade dit barn udfolde sin kreativitet. De er praktiske og funktionelle, da de er produceret i blødt og vandtæt PU og polyester, der er fri for PVC. Hagesmækken er nem at have med på tur, da den ikke fylder meget i tasken, og da den kan holde til at blive krøllet sammen. 


CeLaVi fokuserer også på at gøre hverdagen nemmere for dig og din familie. Derfor har de udviklet hagesmække i både lang og kort model. Her har den korte model en fin praktisk lomme, der kan opsamle det dit barn nu måtte tabe.
Smæktrøjen har ligeledes også en fin lomme foran, hvor der kan opbevares ting og sager, som dit barn måtte have lyst til at holde på. Hagesmækken og smæktrøjen kan nemt tørres af med en fugtig klud og kan maskinvaskes ved 40 grader. Produkterne fra CeLaVi kan justeres i nakken, så du sikre dig den bedst mulige pasform til dit barn.

  

Gør det nemmere at være kreativ 

Med de fine produkter fra CeLaVi kan du nemt og trygt lade dit barn være kreativ uden at skulle bekymre dig om, der er maling eller mad ud over det hele. På den måde kan du give dit barns kreative side frit løb, uden bekymring.


Både hagesmækken og smæktrøjen er rigtig god, når dit barn skal lære at spise selv. Her har de mulighed for at gøre deres bedste uden, du konstant skal gribe maden, der falder ned. Det skal hagesmækken nok klare. Du kan også se vores fine udvalg af andre hagesmække, der vil passe dit barn. 

 

CeLaVi fås i mange fine farver 

De fine CeLaVi produkter fås i mange fine farver og modeller. Du kan klikke dig rundt på hjemmesiden og se vores udvalg af produkterne. 

Du kan også se vores udvalg i vores Pixizoo butik i Tilst. Her har vores søde personale mulighed for at hjælpe dig. Du kan også ringe til vores kundeservice, hvis du har nogle spørgsmål. Husk, også på at vi har prismatch og prisgaranti på alle vores produkter.