Spring Sale 20% EKSTRA | Kode: Spring20

Se udvalget her

CeLaVi

Størrelse
 1. 25 (1)
 2. 80 (1)
 3. 116 (1)
Farve
 1. GrønGrøn (1)
 2. LyserødLyserød (1)
 3. RødRød (1)
Køn
 1. Unisex (1)
 2. Pige (1)
 3. Dreng (1)
Pris
 1. kr240
  kr500

CeLaVi

Praktisk, skønt og sjovt er vigtige værdier for CeLaVi. De laver produkter, som er skabt med tanke på velvære samtidig med, at det skal være sjovt. Dit barn har mulighed for at udvikle sin kreative side uden, at der er maling eller madrester ud over det hele. Disse produkter er både praktiske for dig som forælder og for dit barn.

 • Mest Populære
 • Bedst bedømte
 • Nyeste
 • Laveste pris
 • Højeste pris

Hvad er CeLaVi? 

CeLaVi er en virksomhed, som er skabt med tanke på velvære. De har stort fokus på, at det skal være sjovt og nemt at være en rigtig spilopmager, som leger og udforsker verden i alt slags vejr. Derfor er produkterne af høj kvalitet og solidt, så det kan klare en masse. Produkterne er også flotte og farverige, så de passer til lige netop din guldklump. Alt efter hvor gammelt dit barn er eller hvilke behov, I har i jeres familie, er der produkter, som vil passe til jer. 

   

Praktisk og funktionelt 

CeLaVi fokuserer også på at gøre dit barns leg udenfor bedre. Derfor har de udviklet fodtøj og overtøj, der kan klare til al det sjov og leg dit barn har, når de er udenfor. Elsker dit barn at hoppe i vandpytter og mudder, har CeLaVi det perfekte vandtætte fodtøj. Deres gummistøvler er lavet af 100% naturgummi, hvilket gør at de kan holde til alle dit barns hop i vandpytter. 

    

Når det er efterår og vejret ofte skifter mening, har CeLaVi både regntøj og termotøj som man kan skifte mellem. Både deres regntøj og deres termotøj er designet til at holde til vejret strabadser og holde dit barn tørt og varmt. Er det ekstra koldt har CeLaVi også blødt uldtøj ,som med garanti nok skal holde dit barn varmt. 

   

Gør det nemmere at være kreativ 

Med de fine produkter fra CeLaVi kan du nemt og trygt lade dit barn være kreativ uden at skulle bekymre dig om, der er maling eller mad ud over det hele. På den måde kan du give dit barns kreative side frit løb, uden bekymring.


Både hagesmækken og smæktrøjen er rigtig god, når dit barn skal lære at spise selv. Her har de mulighed for at gøre deres bedste uden, du konstant skal gribe maden, der falder ned. Det skal hagesmækken nok klare. Du kan også se vores fine udvalg af andre hagesmække, der vil passe dit barn. 

 

CeLaVi fås i mange fine farver 

De fine CeLaVi produkter fås i mange fine farver og modeller. Du kan klikke dig rundt på hjemmesiden og se vores udvalg af produkterne. 

Du kan også se vores udvalg i vores Pixizoo Showroom i Skejby. Her har vores søde personale mulighed for at hjælpe dig. Du kan også ringe til vores kundeservice, hvis du har nogle spørgsmål. Husk, også på at vi har prismatch og prisgaranti på alle vores produkter.