Kun i dag: Spar 35% på Fjällräven med rabatkode: FR35

Filtrering

Chicco

Italienske Chicco har mange års erfaring indenfor specielt klapvogne. Med nogle af markedets letteste klapvogne og er de derfor praktiske at have med på farten. Samtidig har Chicco formået at skabe produkterne i høj kvaltet, hvilket sikrer en længere levetid. Det prisvindende brand tilbyder dig gode løsninger indenfor klapvogne og meget mere - God fornøjelse!

Side:
  1. Side 1 af 2

Køb chicco liteway klapvogne i forskellige farver

Virksomheden bag Chicco blev grundlagt i 1958 i Italien, og har  fokus på produkter til børn op til 3 år. Selve Chicco-mærket  kom  først til et par år senere i 1958. Chicco’s mest populære produkter er klapvognene Chicco Echo og Chicco Lite Way.  Begge klapvogne udmærker sig ved en høj kvalitet samt en meget lav vægt.

Lite Way vejer kun 7 kg, og er derfor let at have med rundt. Lite Way vandt ’Practical Parenting awards’ i 2010/11, pga. det smarte design, der gør den meget nem at åbne og pakke sammen.

 

Hos Pixizoo har vi et stort udvalg af Chicco produkter

Chicco’s motto er ”Lykke er en rejse der starter i barndommen”, derfor er der meget høje krav til alle Chicco produkter – De arbejder efter at gøre dit barn lykkeligt, efter devisen om at et lykkeligt barn også giver lykkelige forældre.