JANUARUDSALG | Spar op til 75% | Se tilbud her

-46%

Baby jogger City Mini GT Single - Slate

Specialpris 2.399 kr

Pris: 4.499 kr

Spar 2.100 kr

Andre udgaver

 • Baby Jogger City Mini GT Single - Sort

Specialpris 2.399 kr

Pris: 4.499 kr

Spar 2.100 kr

Specialpris 2.399 kr

Pris: 4.499 kr

Spar 2.100 kr

Spar ekstra, køb som sæt

Baby Jogger City Mini GT - Slate + Insektnet
Spar 2.200 kr Kun 2.698 kr
Produktbeskrivelse
 • Letvægts- og terrænvogn på 9,5 kg.
 • God ventilation og udkigs vinduer i kalechen
 • Svingbart forhjul og let at styre
 • Punkterfrie hjul, støddæmpende effekt og god komfort
 • Justerbar 5-punktssele med beskyttelsespuder
 • Vægtkapaciteten er 35 kg.
 • Mål: L 112 x B 62 x 81-113 cm., 84 x 62 x 25 (sammenfoldet)
 • Lifte der passer til vognen er: Baby Jogger Kompakt Pram og Baby Jogger Deluxe Pram 

Ivalo: Ønsker du et samlet tilbud? Udfyld vores formular, så vender vi tilbage med en skarp pris.

Slate City Mini GT Single fra Baby Jogger

Smart og smidig letvægtsklapvogn der kun vejer 9,5 kg., med terrænegenskaber, der er let at klappe sammen og have med. Vognen klappes hurtigt ud og er klar til at køre afsted. En fordel ved letvægtsvognen er desuden, at det svingbare forhjul gør den let at styre. City Mini GT adskiller sig fra City Mini, idet den har større punkterfri hjul, et større sæde, bremserne placeres på siden af vognen og et justerbare håndtag. Det justerbare håndtag giver mulighed for at indstille håndtaget i forskellige højere, hvilket gør vognen bedre at køre med i et ujævnt terræn. 

City Mini GT er en luksus klapvogn, som kan bruges under alle forhold og på alle terræn, altså både inde i den pulserende storby, og ude i naturen.

Vognen har mange gode funktioner, den har ventilation i sædet, som hjælper barnet med at komme af med varmen på en varm sommerdag. Sædet kan desuden justeres og næsten lægges helt ned, så efter en lang dag på farten, er muligt for barnet at snuppe en lille middagslur i vognen. Når sædet er i liggeposition, er der ventileringsnet samt regn- og vindafskærmning.

Med denne vogn er der vindafskærmninger, der beskytter barnet mod træk. City Mini GT har desuden støddæmpende funktion, der øger komforten for barnet, fordi den absorberer diverse bump på turen.

Kalechen kan justeres efter behov i tre forskellige positioner. Den har et gennemsigtigt vindue, således barnet kan kigge ud. Desuden er City Mini GT udstyret med en justerbar 5-punkts sele, som har beskyttelsespuder, der gør selen behagelig samtidig med, at den er en god sikkerhed.


Vognen har diverse universelle holdere, som City-seriens tilbehør kan passe til. Alt i alt giver letvægtsvognen City Mini GT fra Baby Jogger barnet en blød og komfortabel tur.


Vognen har flere opbevaringsmuligheder, som gør det nemt for dig at have diverse udstyr med til dagen. Opbevaringskurven kan bære op til 4,5 kg. Der er desuden en lomme til opbevaring på sædets bagside.

Baby Jogger City Mini GT har en vægtkapaciteten er 35 kg. og måler: L 112 x B 62 x 81-113 cm., 84 x 62 x 25 (sammenfoldet)

Specifikationer
 • Varenummer: 047406146840
 • Farve: Grå
 • Mærke: BABY JOGGER
 • Antal børn: 1 Barn
 • Justérbart styr: Ja
 • Med sele: Ja
 • Kan lægges helt ned: Ja
Bedømmelser
Marie 27-05-2019
God lille klapvogn som er nem at slå sammen og ikke fylder meget. Transporttasken gør at den er nem at have med ud at flyve.
Vil ønske jeg havde købt den dengang størresøster skulle bruge den.
Vis mere
Diana 18-05-2019
Glæder mig til at få den.
Vis mere
Astrid Elisabeth Stie 13-10-2018
Vi startede med at købe en Joie klapvogn fordi den var let, lille og forholdsvis let at manere rundt med. Den fyldte heller ikke meget når den skulle klappes sammen og den havde mange positioner. Vores prisleje lå omkring 2500kr. SÅ fik jeg øjnene op for Babyjogger City mini GT! Den er ofte på tilbud til samme pris og min veninde er så glad for sin! Jeg købte den på tilbud og kunne ovenikøbet fratrække knap 200kr da jeg tidligere havde opsparet noget ved køb! 2340 kom jeg af med og det er det bedste nogensinde. Man skal ikke skille en masse ad, blot trække i snoren som fungerer som håndtag, når den er klappet sammen. Den kan styres med en hånd, selvom drejehjulet er slået til. Så elsker jeg kalechens funtioner, at de kan ligge helt, uden at føle sig for indkapslet (kan se ud gennem net) og at der er 2 vinduer i kalechen som ovenikøbet kan sættes m velcro så der ikke bare rulles for igen, er så skønt! Jeg er absolut ikke træt af, at denne ikke kan vendes 180 grader i siddedelen, jeg savner det ikke. Min søn er 1,5 år og lille af sin alder, men det er helt perfekt.
Vis mere
Rikke 15-07-2018
Super lækker klapvogn , som ikke fylder noget som helst i bilen . Nem og hurtig lige til af pakke ud og sammen .
Vis mere
Sofie 14-07-2018
Jeg har dårlig ryg, og derfor var det et krav, at vognen skulle være nem, og let at køre med. Vi testede vognen i butikken, hvor vi satte vores 4-årige datter i og selv med hende i, kunne jeg køre/styre vognen med 1 finger. Da vi har et lille bagagerum i bilen, er det dejligt, at den ikke fylder meget, når den er klappet sammen, men endnu vigtigere er det, at jeg selv kan klappe den sammen uden at belaste ryggen for meget.
Styret kan justeres og komme så langt ned, at vores 4-årige kan skubbe lillebror. (Hun kan dog ikke se over vognen/kalechen). Normalt vil jeg gerne have en vogn, der vender så jeg kan se på mit barn, men da der er "vinduer" i kalechen, så der stadig er mulighed for at se til hinanden, er køreretningen et lille minus ved vognen jeg sagtens kan leve med.
Vi har netop indviet vognen med en tur i skoven, så i ujævnt terræn, og selv om vognen ikke kunne skubbes med 1 finger var den stadig let og jeg er super glad for købet.
Vis mere
Kickie 20-06-2018
En fin klapvogn, som er nem at klappe sammen og nem at gå med. Den har mere eller mindre alle de fasciliteter som en klapvogn skal have.
To mimusser, er at styret er for højt for mit vedkommende, så jeg kam ikke gå med den i så lang tid ad gangen, og så foretrækker jeg, at barnet kigger ind på mig.
Vis mere
Camilla 16-06-2018
Virkelig lækker klapvogn. Lækker og nem at køre med, samt klappe sammen til minimal størrelse. Dejlig, stor kaleche. Alle pengene værd
Vis mere
Sanne 13-04-2018
Det er en fantastisk klapvogn! Den er nem at kører med og nem at klappe samme. Og så fylder den ikke så meget, så man kan have den med i alle slags biler
Vis mere
Simone Sørensen 30-01-2018
Den bedste klapvogn jeg har prøvet! Super nem og hurtig at folde sammen, kører godt(drejer nemt), god plads i kurven under.
Vis mere
Malene Kildelund 29-01-2018
Vi er så glade for vores. Den er let at klappe sammen og så er den god at køre med i alt terræn. Den har en handy str. Og man kan sagten have den foldet sammen i den ene hånd og et barn i den anden op og ned af trapper. Det er virkelig smart at den kan klappes sammen med en hånd - virkelig stort plus.
Kan stærkt anbefales.
Vis mere
Sanne 29-12-2017
Det er enkelt igennem fantastisk vogn, der er super nem at køre med, og nem at klappe sammen. Det er rart at den kan klappes så meget sammen, at den kan være i selv små bilers bagagerum.
Vis mere
Camilla Eskildsen 15-12-2017
Vi har virkelig været glade for vores vogn. Vi har tidligere haft andre men intet slår denne
Vis mere
Sandra Sørensen 15-12-2017
Lækker og nem at komme rundt med. Nem at pakke sammen og tage med på farten. Rejsetasken kan anbefales til hvis man skal ud og rejse.
God affjedring til lange gåture.
Vis mere
Bonnie 15-12-2017
Vi er så glade for vores. Den er let at klappe sammen og så er den rar at køre med. Den har en handy str. Og man kan sagten ha den foldet sammen i den ene hånd og et barn i den anden op og ned af trapper fx :)
Kan stærkt anbefales.
Vis mere
Ida 31-10-2017
Vi er så glade for vores babyjogger. Den har været med på alle vores ferier siden vi købte den for nogle år siden og er så nem at have med da den kører super godt og klappes sammen let som ingenting med det smarte håndtag. Jeg anbefaler den til alle!
Vis mere
Kathrine Lauritsen 30-10-2017
Super nem vogn at folde ud og klappe sammen, kører godt. Nem lige at sætte i bagagerummet i bilen. Fylder ikke meget. Dog skal man lige overveje hvad man gør med pusletasken, da rummet under vognen er lidt bøvlet at tilgå, og knapt så rummeligt. Brug ingen taske eller mindre taske.
Vis mere
Kathrine kryger 28-10-2017
Dejlig nem at have med op og ned af trapper: som en taske i den ene hånd og så er barn i den anden. Vejer ingenting så den er nem at køre med en hånd når den er tom for barn :) Et rigtig godt køb!!!!
Vis mere
Maibrit 28-10-2017
Super lækker vogn.. pixizoo gav mig den helt rette information.. og prøvede ikke at sælge en dyre vare som de andre babyudstyrs butikker ville gøre da jeg søgte information der..
Vis mere
Ida 18-07-2017
Tredje gang er lykkens gang og denne vogn overgår alle vores forventninger, den burde vi have købt som den første! Eneste minus er at barnet ikke kan vende med ansigt mod den der fører vognen.
Vis mere
Mette Bank 28-06-2017
Virkelig lækker vogn og stoffet er bare prikken over i'et. Mange lækre detaljer, letforståelig brugsvejledning og generelt bare en robust vogn.
Vis mere
Pia 05-06-2017
Sikke dog en skøn vogn. Nem at have med på tur, jeg bruger nærmest aldrig min barnevogn og har blot sat min lift fra barnevognen i mens baby var lille.
Vis mere
Louise Lundin 26-05-2017
Det er en super lækker vogn, som er nemt st komme rundt med
Vis mere
Helene Nielsen 18-04-2017
Lækker lækker lækker klapvogn siger jeg bare. Den er nem at kører med. Og så dur den også til en tur i skoven. Det er fuldstændig fantastisk og så lækkert når man har en lille bil. Så er der både plads til klapvogn og hund
Vis mere
Kristina 08-12-2016
Jeg ELSKER denne vogn! Super nem at klappe sammen! Super nem at manøvrere. Super nem at rengøre! Og til trods for knap så kønt design (den har lidt for sporty og high-tech udseende), så er den mere fiks at se på end sin storebror City Eliten.
Stor fan!!
Vis mere
Lea Christensen 06-11-2016
Super lækker vogn ! Nem at klappe sammen og kan være i min lille bil, hvilket er helt fantastisk ! Så kan barnevogns nægteren og jeg endelig komme på tur
Vis mere
Jannie 27-10-2016
Vi købte denne pga. Den kan klare en større vægt og dermed kan vi bruge den i længere tid, end den lille model. Derudover er den dejlig nem at klappe sammen.
Vis mere
Mia Jørgensen 21-09-2016
Denne skønne klapvogn, Baby jogger City mini gt, er simpelthen fantastisk. Min datter Andrea på 3 år sidder fantastisk i den og med det skønne drejehjul køre den som en drøm, selvom min datter er en basse på 18 kg. I bilen er den god, da den ikke tager alt pladsen som en barnevogn gør, så når vi engang skal have nummr 2, vil vi investerer baby delen til denne. Denne er god til både små og lidt større børn og masser plads :) thumps up herfra ihvertfald :)
Vis mere
Katrine 04-09-2016
Som forventet er dette en formidabel klapvogn, den emmer af luksus og er rigtig lækker at køre med samt super nem at slå sammen. Fandt den her til en pris langt billigere end andre steder.
Vis mere
Catja 16-08-2016
Vi er rigtig glade for vores Baby Jogger City Mini GT! Den fungerer supergodt som både klapvogn og erstatning for barnevogn, når man er på rejse. Der er så stor rummelighed, at der er plads til en lift, så på den måde kan selv helt små babyer være i vognen. Designet er lækkert og hjulene er store, dog ikke ligeså store som eliten, men store nok til at den er god til at køre på meget forskelligt terræn. Den får mine klare anbefalinger.
Vis mere
Andrea Teglers 01-05-2016
Klapvognen lever fuldt op til mine forventninger! Super dejlig at køre med, både inde i byen men også i naturterræn. Fylder meget lidt og er nem at slå sammen, selv med en baby på armen:)
Vis mere
Brit Nikkelborg 15-03-2016
Vi har haft denne vogn i ca. en måned nu. Vi havde kig på både city elite, mini gt og mini'en. Eliten var lidt for stor til vores behov og mini'en lidt for \"skrabet\". Valget faldt på mini gt, som er ikke mindre en genial på både korte ture, lange ture, by-ture og ture i lidt mere udfordrende terræn. Den er utrolig nem at slå sammen, hvilket er dejligt, når man er alene afsted med bettemanden. Selv faren er imponeret over denne klapvogn! Det eneste minus er, at ALT ekstraudstyr skal købes seperat. Indtil videre har vi dog kun købt et regnslag, men på sigt vil vi have købt et bakkebord. Til dagligt bruger vi en kørepose i vognen. Det er vores yndlings-transpormiddel :)
Vis mere
Agnete 15-12-2015
Super lækker vogn.
Fylder ikke ret meget kan nemt være en en Suzuki alto.
Nem at komme rundt med i byen.
Har en god varekurv, ikke stor men nem at få ting ind og ud af.
Vis mere
Louise Johnsen 09-10-2015
Super lækkert lille og samtidig rummelig klapvogn. Det lille håndtag gør at den kan klappes sammen med en hånd. Vi ledte efter en god og solid klapvogn, som samtidig ikke fyldte særlig meget, da vi har begrænset opbevarings plads. Denne model fylder næsten ingen ting, og vejer kun 9 kilo, så den er virkelig ned at have med alle steder og samtidig er den så lille og let at den som oftest ligger på bryggersbordet. Et fantastisk køb hvis du leder efter noget småt og godt
Vis mere
Cecilia 05-08-2015
Lækker og fiks vogn, som er nem at manøvre rundt med. Ligeledes nem at klappe sammen i små biler, bybusser etc. Vær dog obs på, at benene ikke kan løftes op under lur - barnet sove altså ikke 100% vandret, men blot med hoved/ryg lagt ned.
OBS: Vi ventede 30 dage på at modtage vognen, selvom vi fra start var blevet lovet 6-12 dage (og Pixizoo havde en elendig kundeservice i mellemtiden).
Vis mere
Gitte 04-08-2015
En rigtig lækker klapvogn som jeg har haft glæde af i 2år nu uden at det kan mærkes på den at den har været brugt hver dag. Elsker den er så nem at pakke sammen og kan være uden besvær i vores Toyota Aygo. Kan kun anbefale denne klapvogn. Vi venter nr. 2 og har endda købt City mini GT double med lift så vi kan bruge den fra start når baby 2 ankommer. Det eneste minus er at den er dyr og at prisen på tilbehøret ligeledes er dyr. Men super lækker vogn!
Vis mere
Christina Heitmann Lilienthal Bandholm 20-05-2015
Købte denne vogn hos Pixizoo til en formidabel pris - en pris andre ikke kunne slå. Vognen kom indenfor 5 hverdage. Det er en super vogn der opfylder vores krav. Den er nem at klappe sammen og så fylder den ingenting i bilen.
Vis mere
Frederikke Veronika Mortensen 18-05-2015
Jeg har købt denne klapvogn hos Pixizoo. Det har jeg ikke fortrudt da den er nem at have med de fleste steder. Mit formål var at købe en man kunne bruge til at have med på shopping og andre steder. Har den i bilen så man altid kan have den med sig. Et godt køb i god kvalitet.
Vis mere
Skriv din anmeldelse

Skriv din anmeldelse

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×