Spar 10% EKSTRA på vogne | kode: vogn10 | Se detaljer her

Lagerstatus
 1. På lager (2)
Pris
 1. kr93
  kr100
Alder
 1. 3 år+ (1)
 2. 4 år+ (1)

Clicformers

Clicformers er ikke bare almindelige klodser. Det er nogle super innovative klodser, som gør det muligt for dit barn at bygge de sejeste kreationer. Det er kun fantasien, som sætter grænser. Skal det være en bus, flyver eller en lastbil. Med Clicformers er det muligt at bygge alt muligt! Se vores store udvalg. 

 • Navn: A-Z
 • Navn: Z-A
 • Pris: Høj-Lav
 • Pris: Lav-Høj
 • Bedst bedømte
 • Mest Populære
 • Største besparelse

Clicformers skønne verden 

Ideen bag startede med et ønske, om at tilbyde børn over hele verden muligheden for at skabe lige præcis det, som de går og drømmer om. Hvad det er en flyvemaskine, et skib eller måske endda et slot. Med deres smarte klodser i forskellige farver og former er mulighederne uendelige. 

 

De har samlet et team specialister fra hele verden. På den måde har det skabt et solidt grundlag for at nå deres mission om at skabe legetøj med særlig værdi. 

 

Leg med klodser 

Når dit barn leger med klodser, har det mulighed for at udforske sin kreative side, når fantasien for frit spil. Desuden er det også med til at give en forståelse for rum og former. Clicformers har arbejdet med at give deres klodser forskellige farver og former, så dit barn har mulighed for at få forskellige oplevelse. 

 

Børn som leger med klodser, får også styrket deres øje-håndkoordination. Da de skal bruge øjnene til at finde ud af, hvilke klodser der passer sammen. Samtidig skal de koordinere deres syn og bevægelse med hænderne, når klodserne skal sættes sammen på forskellige måder.

 

Se vores store udvalg af forskellige typer af klodser

 

En verden af muligheden 

Clicformers har formået at skabe en verden af muligheder. Med deres innovative klik-system, med enkle løsninger og mange samlemåde, har udviklerne formået at skabe noget, hvor klodserne ikke bare kan sættes oven på hinanden. Men de også sættes på siden og under. 

 

Forstil dig, hvordan en simpel kasse af Clicformer i løbet af en eftermiddag hjemme i stuen forvandler sig til hel zoologiskhave med elefanter og fugle. Den næste dag er det måske en havneplads med skibe. Clicformers har gjort det nemt for dig som forældre. De har designet nogle forskellige sæt, så du nemt at købe det helt rigtige til din guldklump. De har også lavet et basissæt med en masse blandet klodser. Så kan du nemt supplere dine eksisterende sæt, eller starte et godt grundlag for fremtidige sæt. 

 

Klik klodserne sammen og se fantasien blive vækket til live. Dit barn kan lege med klodserne alene eller sammen med andre. Og hvis du er ekstra heldig, så må du måske endda være med. 

 

Køb Clicformers hos Pixizoo

Hos Pixizoo har vi samlet et stort udvalg af forskellige former for klodser, så du kan vælge de klodser, som udfordre dit barn. Vi har samlet et udvalg af Clicformers til dig, så du nemt kan bestille sjove klodser til dit barn. 

 

Vidste du også, at vi har en lækker kundeklub, som er fuld af gode fordele. Du har mulighed for at opsamle point, når du handler, som du kan bruge på shoppen. Desuden har vi også nogle samarbejdspartnere, som også kommer med gode tilbud.   

 

 

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×