Spar 20% på Outlet | Kode: Outlet20

Crescent

Har du brug for en vogn, som klare alle typer vejr – hvad enten det er regn og slud eller høj solskin. Så tag lige et ekstra kig på Crescent. Vi har samlet et stort udvalg af forskellige typer vogne, så du nemt kan finde en, som passer til dig og dine behov. 

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Hvor kommer Crescent fra? 

Crescent bliver både designet, udviklet og testet ovre hos vores søde naboer i Sverige. De stiller store krav til at deres design ikke kun opfylder deres egne krav, men også at deres designs lever op til de krav, som forældrene verden over forventer af deres forskellige vogne. 

I mere 120 år har Crescent arbejdet med fremstilling af vogne. Hele historien startede med at de blev førende i Scandinavian inden for cykler. Denne erfaring har de taget med, når de laver vogne. Derfor har de også i flere år været den mest prisbelønnede producent af barnevogne i Sverige.

 

Tag på tur i alt slags vejr 

Når du køber en vogn fra Crescent, er du garanteret et produkt, som kan holde til vores skiftende vejrtyper. De er særlig opmærksomme på, at vores nordiske klima er meget omskifteligt. Derfor er det vigtigt, at din vogn kan holde til både regn, sne og frost. De har derfor deres eget forskningscenter, hvor de hver dag arbejder for at skabe et produkt til dig, som du kan bruge i alt slags vejr – uden du skal bekymre dig om, at din vogn kan holde det. 

 

Gennem 120 år har Crescent udviklet et kendskab til de materialer som stel og hjul, som de bruger i deres produktion. Alle produkterne bliver testet hos uafhængige testfirmaer. F.eks. International SGS. 

 

En af kerneværdierne hos Crescent er at gør din hverdag lettere. Derfor forsøger de at lave vogne, som er både fleksible og lette at have med rundt. Uanset om det er en tur i skoven eller ud og handle ind. 

 

Prisbelønnet tilbehør 

Når du køber en Crescent-vogn, så har du mulighed for at tilkøbe prisbelønnet tilbehør, som gør det lettere for dig at have mere end et barn med på tur. 

 

Deres bumprider har et unikt monteringssystem, som giver brættet en helt masse indstillingsmuligheder. Det har en helt speciel affjedringsteknik, som hjælper dit barn med at stå sikkert på brættet – også selvom du kører på en ujævnt underlag. 

 

De populærere bumprider har vundet flere priser i både England og hjemme i Sverige. Blandet andet Mother & Baby prisen i 2016 for bedste multi-, tvillinge- eller tandem klapvognstilbehør.

 

Deres vogn har også vundet – ikke mindre end – fire internationale designpriser for deres personlige og udtryksfulde design. 

 

Bestil din Crescent allerede i dag 

Vi har samlet et stort udvalg af både vogne og tilbehør fra Crescent – så du nemt kan bestille det hjem, som du mangler! 

 

Når du bestiller hos Pixizoo tilbyder vi både prismatch og prisgaranti! Desuden tilbyder vi gratis fragt, når du køber for mere end 699 kr. Skulle du have spørgsmål til de forskellige vogne – tøv ikke – og kontakt vores søde kundeservice, som sidder klar til at hjælpe dig.