Få hurtigt et uforpligtende tilbud - Klik her

Cybex

Tyske Cybex er en af de store producenter indenfor især autostole. Virksomheden har gjort en dyd ud af ikke kun at lave sikre autostole men også autostole, som passer ind i en urban livsstil. Med mange års erfaring ved man hvad man får med Cybex, og man kan roligt vælge brandet som den næste autostol til jeres barn.

Cybex - Autostole, klapvogne & bæreseler 

Cybex er en tyskejet virksomhed, som specialiserer sig inden for design af autostole, klapvogne og bæreseler. Deres produkter tager udgangspunkt i det moderne og stilrene design. Målgruppen er den kvalitetsbevidste køber for hvem innovative produkter og state-of-the-art sikkerhedsforanstaltninger er nøgleord.

 

Populære CYBEX produkter

Cybex opdeler deres produkter i silver, gold og platinum så køberne kan vælge lige præcis det produkt, der appellerer til deres behov. Yderligere opdeler de naturligvis også indenfor vægtklasser i de enkelte kategorier, så man nemt kan finde lige præcis den autostol der passer til ens behov. 

Cybex er hovedsageligt kendt for deres autostole, og i denne kategori er en af de mest populære autostole Cybex Solution X2. Cybex Solution X2 bliver monteret via selemontering. Har man en Isofix base installeret i bilen vil det oplagte valg dog være Cybex Solution X2-fix. Denne 2014 Tænk Bedst i Test vindende autostol er yderst populær og er et sikkert og fornuftigt valg til dit barn. Også Cybex Juno-fix har formået at vinde Bedst i Test og kan bruges til børn i op til 18 kg. Solution X2-fix kan derimod bruges op til 36 kg. så uanset barnets alder og størrelse, vil det være muligt, at finde en sikker og prisvindende Cybex autostol

 

Find cybex autostole på tilbud her

Hos Pixizoo har vi ikke blot et bredt udvalg af Cybex autostole, vi har tilmed nogle af markedets absolut laveste priser. Som en ekstra service til vores kunder, kører vi løbende tilbud på autostole. Dette inkludere eksempelvis Cybex Solution X2-fix til en pris der ikke kan matches andre steder.