★ SALE: Spar op til 20% ekstra på favorit brands | Kode: SALE20 | SHOP NU ★

Barnets vægt
 1. 0-13kg (11)
 2. i-Size (1)
Lagerstatus
 1. På lager (12)
Mærke
 1. CYBEX (11)
 2. CYBEX PLATINUM (1)
I-Size
 1. Nej (7)
 2. 45 - 87 cm (5)
Pris
 1. kr849
  kr2349

Cybex autostole 0-13 kg.

Mangler du en autostol til dit barn? Er dit valg som så mange andre faldet på en Cybex autostole 0-13 kg? Det er også forståeligt, Cybex autostole 0-13 kg er nemlig også et brand, der er kendt for deres lækre design, samtidig med deres utrolig høje sikkerhed. Så når I skal ud at køre næste gang, så kan i gøre det med god ro i maven!

 • Navn: A-Z
 • Navn: Z-A
 • Pris: Høj-Lav
 • Pris: Lav-Høj
 • Bedst bedømte
 • Mest Populære
 • Største besparelse

Tilbehør til din Cybex autostol 0-13 kg
For at gøre køreturen mere behagelig, kan man få en masse tilbehør til guldklumpen, imens de sidder i deres nye Cybex autostol 0-13 kg. I kan vælge mellem solskærme, bilspejle, ipad/tlf-holdere og babypuder, og hvis farmand er lidt nervøs for, hvad sådan en Cybex autostol 0-13 kg gør ved hans sæde, så kan man jo overveje en sædebeskytter. Hvis man samtidig godt vil holde den lille varm med noget smart, kan man få sædebeskyttere med varme i. Ellers har vi også et fremragende udvalg af køreposer til at holde lille skatten varm. Til dig der altid er på farten, og godt vil spare lidt plads i bilen, der er det muligt at få adaptere så din autostol, kan benyttes som vogn til den lille.

Bagudvendte Cybex autostole 0-13 kg.
Autostole i kategorien 0-13 kg er altid bagudvendte, dette skyldes, at dit barns nakke stadig ikke er udviklet helt endnu. Bagudvendte Cybex autostole 0-13 kg. har større sandsynlighed for at redde dit barns nakke ved en eventuel kollision, derfor er alle autostole 0-13 kg. bagudvendte, da det giver en større fordel for dit barns nakke at stå imod en eventuel kollision med.

Med sikkerheden i højsædet er Cybex også et fremragende valg, de har vundet mange flotte priser for den sikkerhed, som deres autostole giver. Så laver de også utrolig kompatible produkter, der egner sig til mange multifunktionelle ting.

Vælg den rigtige autostol
Hvis der er en ting, som man ikke vil, eller bør gå på kompromis med, så er det dit barns sikkerhed. Vi vil for alt i verden sikre os, at din lille guldklump altid er sikker, og har det godt. Derfor er det også virkelig vigtigt, at du vælger den helt rigtige autostol. Til det skal du sørge for, at din Cybex autostol 0-13 kg. altid overholder den vægtklasse, som dit barn er i. Dit barn bliver ikke altid for lille til en stol pga. vægten, også højde og størrelse på den lille, kan betyde, at man skal udskifte sin stol. Vi opdaterer løbende vores artikler inde på magasinet, så du kan følge med i, hvad der er vigtigt i forbindelse med autostole i disse dage. Derudover er du altid velkommen i vores kundeservice, skulle der være spørgsmål.

Køb stort ind hos Pixizoo
Vidste du, at du hos Pixizoo kan få et samlet tilbud, hvis du står, og mangler en del ting? Dette betyder, at når du køber en Cybex autostol 0-13 kg., bare skal finde alle de ting, som du skal bruge, fylde tilbudsformularen ud og afvente dit tilbud, som vi giver dig på de produkter, som du har valgt. Dette kan være utrolig betryggende for dig at vide, at du har lavet en rigtig god handel.