Shop Cyber Week tilbud her >

Cybex

Cybex

Tyske Cybex er en af de store producenter inden for især autostole. Virksomheden har gjort en dyd ud af ikke kun at lave sikre stole, men også stole, som passer ind i en urban livsstil. Det er en af verdens større producenter. Der er derfor tale om en producent med stor erfaring, der allerede har vundet kundernes anerkendelse. Dette er selvfølgelig ikke noget tilfælde, og man ved altid, hvad man får fra dette brand, som er kendetegnet ved tysk kvalitet. Du kan roligt vælge Cybex til jeres barn. 

  • Mest Populære
  • Bedst bedømte
  • Nyeste
  • Laveste pris
  • Højeste pris
Side:
  1. Side 1 af 6

Side:
  1. Side 1 af 6

Cybex – testvinder og gode anmeldelser

Cybex er en tyskejet virksomhed, som specialiserer sig inden for design af autostole, klapvogne og bæreseler. Deres produkter tager udgangspunkt i det moderne og stilrene design. Målgruppen er den kvalitetsbevidste køber, for hvem innovative produkter og state-of-the-art-sikkerhedsforanstaltninger er nøgleord. Mange forskellige tests har sendt Cybex’ stole helt til tops, og når deres produkter indgår i test, får de altid pæne placeringer, som sætter en tyk streg under kvaliteten af deres produkter. 

 

Hvad er vigtigt, når jeg vælger autostol?  

Sikkerheden af den stol, du vælger, er ultimativt den vigtigste parameter. Derfor er det langt fra ligegyldigt, hvilken autostol du vælger til dit barn. Det betyder også, at det er en rigtig god idé at vælge en stol med Isofix, som er mere sikker og monteres nemmere end de autostole, der monteres med sele – og det tilbyder Cybex. Blandt deres forskellige modeller kan du gå efter en stol, hvor dit barn både kan placeres forud- og bagudvendt. Der er større sikkerhed ved at have barnet placeret bagudvendt den første tid af barnets liv.   

Har du brug for hjælp til at finde ud af, om autostolen passer i netop din bil? På Cybex’ hjemmeside har du mulighed for at tjekke, om den enkelte model passer til din bil, så du kan føle dig mere sikker i din beslutning, inden du bestiller i vores online sortiment. Hvis du ønsker at være sikker på, at din model lever op til de mange kriterier, så kan du holde øje med de forskellige test. Finder du en stol, der har vundet bedst i test, kan du føle dig mere tryg ved at vælge den til dit barn. Dette tyske kvalitetsmærke specialdesigner forskellige typer af stole, hvor sikkerheden altid er i top. Du vil med sikkerhed kunne finde en, der lever op til de forskellige kriterier blandt vores sortiment. 

 

Populære Cybex

Cybex er et utroligt populært mærke inden for autostole og med god grund.

Produkterne fra dette mærke bliver opdelt inden for vægtklasser i de enkelte kategorier, så man nemt kan finde lige præcis den model, der passer til ens behov. Selvom komfort og sikkerhed er i højsædet, så betyder farve og stil også noget for de fleste forældre. Derfor har du også mulighed for at vælge modeller i et flot og stilsikkert design. I vores sortiment finder du både en lilla model til din pige eller en i blå til din dreng. Er du derimod mere til en neutral model, så er størstedelen af udvalget designet i sorte og grå nuancer. Der er derfor noget for enhver smag blandt vores sortiment af autostole fra Cybex.

 

Se desuden vores øvrige sortiment af autostole.

 

Køb autostole til en god pris hos Pixizoo

Hos Pixizoo har vi ikke blot et bredt udvalg af Cybex-autostole – vi har tilmed nogle af markedets absolut laveste priser. Som en ekstra service til vores kunder, kører vi løbende tilbud på autostole. 

 

Vi har desuden prismatch og prisgaranti, som altid sikrer dig den bedste pris på markedet. Husk vi har fri fragt ved køb over 699,-!