Skal du købe stort ind? Få et uforpligtend tilbud klik her

-39%

CYBEX Pallas 2-fix Autostol - Sort (Til isofix og/eller sele montering)

Lagerstatus: +10 stk. på lager
Leveres i løbet af 1-3 hverdage
Gratis levering

Specialpris 1.705 kr

Pris: 2.799 kr

Spar 1.094 kr

Få et samlet tilbud, hvis du skal købe større ind  Klik her

 • Du kan se Cybex's præsentationsvideo af denne autostol i bunden af siden
 • Lang anvendelsestid på cirka 11 år pga. sit 2-i-1 sæde.
 • Sikkerhedspude reducerer kraften fra en kollision
 • Hvilepositionsfunktion der kan betjenes med én hånd
 • Hovedstøtte kan justeres i 11 positioner
 • Forbedret sidebeskyttelsessystem der absorberer kraften fra en sidekollision på et meget tidligt tidspunkt.
 • Denne gruppe I autostol omdannes nemt til en gruppe II/III autostol.
 • Kan fremhæves ved brugervenlig vippefunktion som kan betjenes fra forsædet med én hånd.
 • Stolen har et forbedret L.S.P.-system, lineær sidebeskyttelse, der absorberer kraften ved en sidekollision via en mavepude og hoved- og sidebeskyttere.
 • Ved hjælp af Isofix giver autostolen stabilitet og større sikkerhed i begge grupper.
 
 

 

Produktinformation
 • Varenummer: 4250183747506
 • Farve: Sort
 • Producent: CYBEX

Cybex pallas 2-fix


9 måneder – 12 år

Cybex Pallas kan bruges af børn fra 9 måneder til 12 år (9 – 36 kg). Stolens lange levetid skyldes, at den kan omdannes flere gange; fra barnet er 9 måneder til ca. 4 år anvendes den som almindelig autostol, hvor der er en beskyttelsespude foran barnets mave.  I tilfælde af en frontkollision fungerer sikkerhedspuden som en oppustet airbag, der beskytter barnets overkrop, og fordeler belastningen på et bredt område. Derudover er det muligt at vippe mavepuden frem og tilbage, så den ikke generer barnet. Når barnet fylder 3-4 år (15 kg.) kan stolen omdannes så den passer bedre til et større barn og senere kan den igen omdannes så den passer indtil barnet er 12 år. 

 

Sikkerhed og komfort

Cybex Pallas er udstyret med en 3-positions nakkestøtte. Denne hovedstøtte forhindrer barnets hoved i at falde fremad under søvn, absorberer energien fra en sidekollision på et meget tidligt tidspunkt, og beskytter den udsatte hoved-/nakke-/skulderregion.

Udover sikkerhedspuden på barnets mave er der monteret sidebeskyttelsespuder i Cybex Pallas, ligesom man kender fra f.eks. airbags, kan disse være med til at reducere den kraft, der rammer barnet ved en eventuel sidekollision. Derudover har autostolen en hvilefunktion, der læner stolen lidt tilbage i sædet. Denne funktion er nem at betjene med kun én hånd fra forsiden af sædet.

Hvad andre synes om produktet
Dejlig stol
Vi er så glade for denne stop til vores datter.. det at hun kan se mor og far er skønt, eller kan kigge ud at vinder hvis dette frister. Nem at indsætte i bilen og montere.
Og med isofix ved man at stolen sidder fast,
23-07-2017 Af Bine
Stolen der vokser med barnet
Vi er så glade for denne autostol. Vores dreng på 3 år sidder rigtig godt i stolen. Vi fik den, da han var omk. 1 år og er stadig glade for den. Det er så nemt at spænde barnet fast og indstille efter barnets højde. Den er ligeledes let at spænde fast i ISO-fix, hvis man skal flytte stolen over i en anden bil.
Puden sidder godt og vores dreng sover rigtig godt i stolen.
Stolen har været udsat for lidt af hvert, men er let at rengøre :D
18-07-2017 Af Simone
Den bedste stol :)
Vores søn elsker sin autostol. Han har brugt den siden han var halvandet år ca og bruger den stadig (3 1/2). Stolen virker enorm robust og sikker og er sikker på han vil opnå optimal sikkerhed hvis uheldet skulle være ude. Absolut eneste minus med stolen er at den er lidt klodset men hvis man ikke skal flytte rundt på den er den super. Nem at montere med isofix :)
18-07-2017 Af Bettina Skou
Rigtig god autostol
Vi er så glade for denne autostol.
Mavepuden virkede lidt bombastisk i starten men vores datter vænnede sig hurtigt til den og den er utrolig praktisk til når hun falder i søvn i bilen, hvor hun dermed kan støtte hovedet på puden. Det samme gælder hovedstøtterne i siden.
Den er nem at på og afmontere.
Stolen kan desuden nemt trækkes til lidt mere liggende stilling til længere ture, så barnet kan ligge og sove.
18-07-2017 Af Marie
Cybex autostol
Rigtig fin stol, til en rigtig fin pris igennem pixizoo.
Man skal lige vænne sig til sikkerhedspuden, men allerede efter første tur er junior vænnet til, og så mangler vi bare mor og far. Nem stol at indstille, klikke i isofix samt en rigtig god højde så barnet rent faktisk kan se noget. Alt i alt en super fin stol - også på trods af tilvænning til sikkerhedspude ;-)
05-06-2017 Af Ditte
Super stol!
Vi gik fra maxi cosy axiss til denne, og det er en utrolig lækker stol. Der er virkelig kræset om detaljerne og selvom stolen er med isofix og op til 36 kg fremfor vores tidligere stol med selebase og op til 18kg, har vi nu de 12cm ekstra benplads foran, hvilket gør vi Ikke skal have ny bil alligevel :-)!
06-11-2016 Af Camilla larsen
Yderst tilfred!
Vi startede med en køresyg baby der skreg hver gang vi satte os i bilen. men det har godt nok hjulpet efter vi har skiftet til denne autostol!
Min søn trækker selv det der foran hen over sig og er klar til st re (er 16 mdr nu)
Den er nem både at flytte og spænde fast.
Vil klart anbefale den til andre!
28-10-2016 Af Amanda
Yderst tilfred!
Vi startede med en køresyg baby der skreg hver gang vi satte os i bilen. men det har godt nok hjulpet efter vi har skiftet til denne autostol!
Min søn trækker selv det der foran hen over sig og er klar til st re (er 16 mdr nu)
Den er nem både at flytte og spænde fast.
Vil klart anbefale den til andre!
28-10-2016 Af Amanda
Yderst tilfred!
Vi startede med en køresyg baby der skreg hver gang vi satte os i bilen. men det har godt nok hjulpet efter vi har skiftet til denne autostol!
Min søn trækker selv det der foran hen over sig og er klar til st re (er 16 mdr nu)
Den er nem både at flytte og spænde fast.
Vil klart anbefale den til andre!
28-10-2016 Af Amanda
Fantastisk autostol
Fantastisk autostol, hvor jeg som forældre har ro omkring, at mit barn er spændt ordentligt fast. Kan bruges længe og stolen er dejlig høj og ryggen. Vi skal klart have en til lillesøster også
19-10-2016 Af Anne
Autostol
Fantastisk autostol. Dejlig høj i sædet, så barnet har mulighed for at kunne kigge ud af vinduet og følge med.
Dog skal man være opmærksom på at den ikke passer i alle biler, grundet længden på selen i bilen. Cypex skriver på deres hjemmeside hvilke modeller der passer og ikke passer. Dette er dog mest vejledende. Prøv den i bilen for at være sikker.
02-10-2016 Af Britta Bruun-Nielsen
Bedste autostol
Helt klart det er den bedste autostol med stor sikkerhed ! Barnet sidder godt i den og den er praktisk
15-09-2016 Af Justina
Cybercity autostol
Super autostol - nem at have med at gøre! :)
11-06-2016 Af Simone
dejlig stol
Vi er så glade for vores stol og køber bestemt en til når lillesøster skal over i ny autostol.
26-05-2016 Af maria hede
Super stol!
Vi har 3 af disse stole, og de er alle købt igennem pixizoo. Let at montere, og børnene sidder rigtig godt i den. Kan kun anbefale den til andre :)
02-05-2016 Af Tina Christensen
Autostol
Har netop købt denne autostol, da vores venner har Juno-modellen til deres tvillinger. Får snart ny bil med isofix, men det er super at stolen også kan bruges uden isofix, altså i vores nuværende, men gamle bil. Det tog lige en enkelt køretur eller to, før vores datter havde accepteret den 'nye' model med en pude foran sig. Det er så nemt at spænde fast i autostolen. Skal snart på ferie sydpå og glæder mig så meget over at min datter kan sidde godt og sikkert.
29-03-2016 Af Pernille
Super
Vi har denne autostol til storebror og er super glade for den, derfor skal lillebror også have denne stol, og da vi står og skal have bil nr. 2, har jeg lige bestilt intet mindre end 3 stole her hos pixizoo :)
23-03-2016 Af Monica
Rigtigt god og solid autostol
Jeg har haft stolen I ca 5 måneder og er glad for den. Det eneste jeg ikke bryder mig om er at det kan være svært at vurdere om den sidder tæt nok eller for tæt på min datter. Hun er ret lille af sin alder og kan godt forsvinde lidt I stolen men hun virker som om hun sidder godt nok og hun kan også sagtens sove I stolen.
Betrækket er rimeligt nemt at tage af så det kan vaskes hvilket er en helt klar nødvendighed.
Det tog lidt tid lige at få fornemmelsen for at få den lukket men når man først har taget på det er den super nem at have med at gøre.
15-03-2016 Af Marie
Super autostol
Vi har netop købt denne autostol, og er meget tilfredse. Den virker sikker og er let at sætte op. Thumbs up!
25-12-2015 Af Morten Svensmark
Super praktisk
Super god autostol. Barnet sidder perfekt i stolen også er det dejligt at man ikke skal købe flere stole :)
15-12-2015 Af Ebru Tunc
Alle pengene værd
Super lækker autostol som er nemt at montere i bilen både med og uden isofix. Stolen kan nemt ligges ned i hvileposition med en enkelt hånd.Min datter elsker at sidde i den.
28-10-2015 Af Tanja Krone
Super Autostol. Vi har 2 af dem en til hvert bil.
Super autostol. Den er let at sættet op, og bruge. Vores dreng elsker at sætte i den. Derfor har vi også 2 stk af dem, begge købt her vores pixizoo, som havde den bedste pris. Der er lidt forskel i stoffet fra den ene model til den anden men den ene er fra 2014 og den anden købt vi lidt sener i 2015. Men den begge rigtig gode.
16-08-2015 Af Kim Holst
Fantastisk
Vi var op sat på vi skulle have tre stole, men fandt så ud af vores datter kunne få denne, så vi måtte prøve og vi er virkelig glade for den. og er opsat på at nr to skal have den. også findes den endda i flotte farver
11-08-2015 Af Kirsten Riege
Lang anvendelsestid
Helt perfekt stol, så man undgår flere udskiftninger. Barnet sidder super godt, sikkert og trygt, hvilket må være det vigtigste for en autostol.
05-08-2015 Af Pia Martinsen Sandholdt
Fantastisk autostol
Vi var lidt skæptiske da vi købte denne autostol til vores datter i 2012, men vi har på intet tidspunkt fortrudt, og da lillebror skulle have ny autostol var valget ikke så svært - det skulle være en magen til. Virkelig god autostol - også til varme børn ;-)
18-05-2015 Af Tabita Priergaard
Høj sikkerhed/ komfort og brugervenlig
Autostolen er testet som en af de bedste overhovedet, i sin klasse. Barnet sidder supergodt i stolen og kan bruge mavepuden som et lille bord, eller ligge hovedet på puden. Stolen er også meget nem at justere så den passer perfekt til dit barn så komfort og sikkerhed følges af. Stolen er nem at montere i bilen grundet isofix beslagene som er ret smarte da de bevæger sig sammen når de skal drejes ned til isofix beslagene i bilen. Alt betræk kan afmonteres og vaskes i vaskemaskinen. Vi har 2 af denne autostol model og har bestemt ikke fortrudt.
16-05-2015 Af Kenneth Lave Kuntz
Verdens bedste autostol
Vi købte denne autostol og vores dreng August er meget glad for den, så da vi fandt ud af han skulle være storebror, kunne det ikke være anderledes - vi skulle have en magen til, til lille Alberte.
Det er super nemt at spænde barnet fast med bilens sele, bare ned omkring puden og låses, bedre bliver det ikke
14-03-2015 Af Linnea Skøtt
fantastisk stol!
Vi har prøvet mange forskellige stole men det store problem var at vores søn kunne smyge sig ud af trepunktsselen så derfor ville vi prøve en stol med pude. Vi var meget skeptiske overfor hvorvidt vores 2 år gamle dreng ville acceptere puden men han var vild med den så det var en ren fornøjelse at skifte :)
14-03-2015 Af lea275
Vis flere Skriv din anmeldelse

Skriv din anmeldelse