STORT OUTLET | Spar op til 75% | Se her

Lagerstatus
 1. På lager (4)
Farve
 1. BlåBlå (1)
 2. SortSort (2)
 3. GråGrå (1)
Pris
 1. kr2099
  kr2799

Cybex Pallas S-fix

Er jeres autostol også blevet for lille, og har I en lille spirrevip, som er fyldt 9 måneder? Så er det, her i skal kigge. Her på siden finder I vores udvalg af den smarte Cybex Pallas S-Fix model, som kan anvendes, helt op til barnet er 12 år. Dermed kan I nyde mange fremtidige års sikre køreture.

 • Navn: A-Z
 • Navn: Z-A
 • Pris: Høj-Lav
 • Pris: Lav-Høj
 • Bedst bedømte
 • Mest Populære
 • Største besparelse

Cybex Pallas S-Fix - Gør det let for dig

Brandet er blandt de førende på markedet, og udvikler altid produkter med fokus på både børn og forældres behov. Det betyder også, at når de produktudvikler, sikrer de både funktioner, som øger dit barns sikkerhed, og er let at anvende for dig som forældre. Cybex Pallas S-Fix har blandt andet en justerbar sikkerhedspude, en patenteret og justerbar hovedstøtte, og deres fantastiske L.S.P sikkerhedssystem, som bidrager til at give dig et produkt af højeste kvalitet. Det kan godt virke uoverskueligt med så mange funktioner, men som Cybex viser i deres korte video om Cybex Pallas S-Fix’s mange smarte og praktiske funktioner, så er det faktisk dejlig nemt og ligetil.

 

Hvorfor skal jeg vælge en autostol med sikkerhedspude

Er du i tvivl om, hvorfor du bør vælge Cybex Pallas S-Fix med sikkerhedspude? Fordelen ved en sikkerhedspude er, at du giver dit barn ekstra sikkerhed i tilfælde af, at der skulle ske en ulykke. Du reducerer risikoen for alvorlige nakkeskader, og beskytter det lille følsomme hoved, skuldre og indre organer. Puden på din Cybex Pallas S-Fix absorberer, og fordeler energien fra et frontalt sammenstød, og dens funktion minder langt hen ad vejen om en oppustet airbag. Den begrænser ikke barnets bevægelighed, og kan justeres til netop din guldklumps krop, som gør den komfortabel at anvende. Sikkerhedspuden er for de forældre, som gerne vil give deres barn maksimal sikkerhed, i tilfælde af at der skulle ske en frontalpåkørsel. Den kan desuden afmonteres efter behov.

 

Hvad betyder L.S.P. systemet for mig?

L.S.P Systemet på din Cybex Pallas S-Fix betyder øget sikkerhed for din lille skat, hvis I skulle komme ud for en ulykke med sidekollision. Systemet ligger i siden på den energi absorberende skal, og det er meget vigtigt, at du selv husker at udvide den mod den nærmeste bildør. Det betyder nemlig, at når din spirrevip sidder i en Cybex Pallas S-Fix, så reduceres energien fra et slag under en sidekollision med ca. 25%. Hvilket giver en kæmpe følelse af tryghed for dig som forældre.

 

Cybex Pallas S-Fix – Hos Pixizoo

Hos Pixizoo synes vi bestemt, at Cybex Pallas S-Fix er en fordelagtig langvarig løsning. Her får I et produkt, som med sine fine indstillinger og aftagelige dele kan følge dit barns opvækst fra 9 måneder til 12 år. Er du også vild med brandet, og ønsker du mere information? Så har vi et kompetent kundeserviceteam, som med garanti vil hjælpe dig med at træffe den helt rigtige beslutning ud fra dine behov. Du kan kontakte kundeservice på mail [email protected] eller tlf. 88 88 74 15.

Hvad der er sparret, er tjent. Vi bestræber os altid på at give dig den bedste pris. Vi gør dig derfor opmærksom på, at der her desuden er en oplagt mulighed for PixiPlus medlemmer at tjene fordelagtige bonus kr. til næste køb. Vil du høre mere om, hvad PixiPlus er, og om deres lækre fordele? Kan du klikke ind her.

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×