Pixizoo har fødsesldag! ☀ Shop de skarpe tilbud her >

Mærke
 1. CYBEX PLATINUM (84)
 2. PRIAM (51)
Justérbart styr
 1. Nej (6)
 2. Ja (78)
Med sele
 1. Nej (24)
 2. Ja (60)
Sammenklappeligt
 1. Nej (23)
 2. Ja (62)
Pris
 1. kr249
  kr18299

Cybex Priam

Er intet mindre end det bedste godt nok til dig og din lille guldklump? Så er du havnet det helt rigtige sted! Cybex Priam er børneverdens svar på en rolls royce. Cybex Priam er gennemtænkt til perfektion, og du vil med garanti elske det luksuriøse design og de lækre tekniske funktioner lige så meget som os.

Priam kan bruges både som klapvogn alene - men også som kombivogn, hvis du køber Priam Carry Cot med. Derudover kan du også sætte autostol på vognen. Vi anbefaler du vælger en Cloud Z til - den kan du i øvrigt få i helt matchende farve.

Lige nu vil du i menuen til venstre finde både Priam for 2020 og den helt nye Priam fra 2022 med mange små forbedringer. Blandt andet en sele som du kender den fra Autostolen - Man strammer den let ved at trække i selen i bunden.

 • Mest Populære
 • Bedst bedømte
 • Nyeste
 • Laveste pris
 • Højeste pris
Side:
 1. Side 1 af 3

Side:
 1. Side 1 af 3

Fordelagtig kombivogn

Cybex Priam er til dig, der ønsker høj komfort samt nem og fleksibel håndtering af din vogn. Med Cybex Priam kan du nyde godt af deres 4-i-1 travel-system, som vil gøre jeres rejse let for dig og behagelig for den lille. Systemet sikrer jer luksuriøssitet på jeres rejse. Du kan nemlig vedhæfte forskellige enheder til din Cybex Priam, da den er kompatibel med LUX Carry Cot lift, LITE Cot og Cloud Z autostol.

   

Når din tumling bliver lidt ældre, kan du anvende den som en sofistikeret klapvogn, som kan justeres til enten fremadvendt eller bagudvendt. Uanset er denne det tyvendeårhundredes bedste følgesvend for familier med mindre børn.

     

Cybex Priam – smart og praktisk tilbehør

I vores sortiment finder du en masse lækkert tilbehør til din Cybex Priam. Heriblandt et ståbræt til større søskende, en snackbakke til mad på farten og en monterbar parasol, som beskytter lille pus mod solen. Der er lidt til et hvert behov.

    

Hvis du er elsker produkter der matcher, kan du også finde brandets virkelig lækre og stilfulde pusletaske i vores sortiment. Designet passer perfekt til denne vogn og beviser, at det er muligt at udstråle luksus og stil med sit valg af tilbehør, som er de to kernefaktorer der går igen både hos vognen og tasken. 

 

Cybex Priam – luksus og komfort i hvert terræn

Elsker du at tage familien med til stranden, og nyder du stille gåture ved havet? Så hjælper den innovative to-hjuls-tilstand dig med at køre sikkert og jævnt på ellers ujævne overflader som sand. Dette er blot én af de gennemtænkte detaljer ved produktet, som gør det meget lettere for jer at komme rundt.

   

Sne og gåtur med den lille har aldrig været en god kombination. Det kan hurtigt blive noget rod at komme rundt til fods, når sneen daler. Det er der heldigvis også tænkt over! Du kan nemlig udskifte forhjulene på din Cybex Priam med skistativet og lave din helt egen stilfulde snescooter. Så er det slut med at bøvle rundt i sneen.

   

Løsningen til enhver udfordring

Mange forældre har deres vogn med, når de skal på indkøb, og oplever hvor svært, det er at komme rundt med dagligvare. Det behøver du ikke tænke på med din Cybex Priam, den er nemlig udstyret med en rummelig og let tilgængelig indkøbskurv, som du kan folde ud efter behov. Det gør, at du kan have alt med dig, uden det bliver besværligt at navigere rundt med.

   

Er du til caféturer, og elsker i at spise ude? Så kan vi afsløre, at brandet også har taget højde for det! Sædehøjden på din Cybex Priam klapvogn passer nemlig helt perfekt til den gennemsnitlige bordhøjde, så din lille spirrevip altid kan sidde med til bords.

 

Et ekstra godt tilbud hos Pixizoo

Er du også blevet tiltrukket af alle de lækre produkter som brandet tilbyder, eller står du, og mangler noget af det fede tilbehør eller andre produkter, så husk at du altid har mulighed for at få dig et uforpligtet samlet tilbud fra vores kundeservice. Vi vil meget gerne hjælpe dig, til at gøre det allerbedste køb, ud fra dine behov, og vi bestræber os altid på at give dig førsteklasses service.