SIDSTE CHANCE | Spar op til 75% | Begrænset antal

×
-37%

Cybex Sirona S i-Size autostol (2019) - Premium Black

Specialpris 2.699 kr

Pris: 4.299 kr

Spar 1.600 kr

Andre udgaver

 • Cybex Sirona S i-Size autostol (2019) - Indigo Blue

Specialpris 2.699 kr

Pris: 4.299 kr

Spar 1.600 kr

Produktbeskrivelse
 • Sirona S i-size er med 360° rotation for nem isætning
 • Kan bruges bagudvendt indtil barnet er 105 cm højt - ca. 4 år
 • Reducerer belastningen af barnets nakke ved en frontalkollision
 • Med integreret L.S.P. system
 • Højdejusterbar hovedstøtte
 • Medfølgende spædbarnsindlæg
 • ECE R-129 godkendt
 • Godkendt til børn mellem 45-105 cm.
 • Maks. belastning: 18 kg.
 • Dimensioner: L70 x B43 x H4 cm.
 • Stolens vægt: 15 kg.

Ivalo: Ønsker du et samlet tilbud? Udfyld vores formular, så vender vi tilbage med en skarp pris.

Premium Black Sirona S i-Size autostol fra Cybex

Denne autostol fra Cybex kan bruges fra fødsel og indtil dit barn er 105 cm høj eller, hvad der svarer til ca. 4 år. Med Sirona S i-Size er der slut med vrid i ryggen, når dit barn skal sættes i autostolen. 

Den innovative autostol har en drejemekanisme, så den kan rotere 360°. Mekanismen kan betjenes med blot en hånd. Drejemekanismen sørger for nem tilgang til stolen, og mindsker på den måde belastningen af forældrenes rygge.  

Autostolen er vendbar, men da det sikreste er bagudvendt montering, kan du bruge Sirona S i-size bagudvendt helt indtil barnet er 105 cm. Dette svare til ca. 4 års alderen. Autostolen er med Driving Direction Control, som forhindrer at autostolen bruges fremadvendt inden barnet er mindst 16 måneder og over 76 cm høj.

Takket være den nye og innovative energireducerende teknologi tilbyder Sirona S i-size forbedret sikkerhed, når autostolen er monteret fremadvendt. Det aktiveres, når kollisionskræfterne ved en frontalkollision er størst. Her glider hovedstøtten nedad og begrænser hermed nakkens eksponering til kollisionskræfterne, herefter låser den sig på plads. Nakkebelastningen reduceres med ca. 20% ved en frontalkollision, sammenlignet med autostole på markedet med selesystem.

Autostolen er med integreret L.S.P system som øger beskyttelsen i tilfælde af sidekollision, her reduceres kollisionskræfterne med ca. 25%.

Nakkestøtten på denne stol kan justeres i 12 forskellige positioner, for at tilpasse barnet når det vokser og give den bedst mulige komfort. Selerne følger med, så barnet uanset størrelse har den optimale komfort under kørsel. 

Sirona S i-size har en enhåndsbetjent tilbagelægningsfunktion, som nemt kan justeres for nemt at kunne tilpasse stolen til dit barn. Funktionen her er især god til længere ture, hvor der bliver brug for et hvil undervejs. Bagudvendt kan stolen installeres i 5 positioner og 3 positioner, når den er forudvendt. 

Det aftagelige betræk kan maskinvaskes ved 30 grader.  

Basen medfølger autostolen!

Specifikationer Sirona S i-Size: 
Godkendt til børn mellem 45-105 cm.
Maks. belastning: 18 kg.
Dimensioner: L70 x B43 x H4 cm.
Stolens vægt: 15 kg.

Sirona S i-Size er ECE R-129 godkendt, som opfylder sikkerhedsstandarderne i den nye i-Size regulation. 

Tjek nemt HER om denne autostol passer til din bil. 

OBS: Billeder af stolen i andre farver er blot for demonstration.

Herunder kan du se en video, som viser, hvad forskellen er på en Sirona Z i-size, Sirona S i-size og en Sirona M2 i-size autostol. Samt hvilke autostole der medfølger base til.

 

Specifikationer
 • Montering: Isofix montering
 • Stolens retning: Vendbar
 • I-Size: 45 - 105 cm
 • Varenummer: 4058511441481
 • Barnets vægt: i-Size
 • Farve: Sort
 • Mærke: CYBEX
Bedømmelser
Line 22-11-2019
Det er en super autostol. Den er let at montere, selvom den er temmelig tung, odet base og stol er ét stykke. Den drejelige funktion fungerer godt, når man først lige har fået taget på det.
Ulemper: Seleholderne til selespænderne når baby tages ud og sættes i stolen er temmelig besværlige og næsten ubrugelige for os. Stolen fylder en del når den er monteret på bagsædet, så forsædet skal køres langt frem og det er ikke så behageligt at sidde på passagersædet foran længere.
Vis mere
Karoline 23-09-2019
Vi har allerede en Sirona og har netop bestilt en til nr 2 for det er bare en super komfortabel stol for børn og voksne!!
Vis mere
Karoline 23-09-2019
Vi har allerede en Sirona og har netop bestilt en til nr 2 for det er bare en super komfortabel stol for børn og voksne!!
Vis mere
Sofie 28-07-2019
Har netop fået leveret denne stol. Den virker super lækker, men den kan ikke være i vores Skoda citigo
Blev ellers lovet i butikken at den kunne være der. Øv med øv på.
Vis mere
David 21-07-2019
Lækker autostol, men fylder meget i en Aygo, når der står en cybex solution ved siden af. Og sædet foran skal være helt frem. Med fortryder ikke.
Vis mere
Jannie 25-05-2019
Vi er meget glade for denne autostol. Sikkerheden er i top, god komfort for den lille, nem at håndtere, flot design og vi får ikke ondt i ryggen når han skal ind og ud af bilen.
Vis mere
Sofie 29-03-2019
Dejlig autostol i fin farve. Dreje funktionen er dejlig at have når sønnike har rundet de 11 kg og jo ikke bliver lettere
Vis mere
Skriv din anmeldelse

Skriv din anmeldelse

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×