STORT OUTLET | Spar op til 75% | Se her

Lagerstatus
 1. På lager (3)
 2. Forlænget leveringstid (2)
Farve
 1. BlåBlå (1)
 2. SortSort (2)
 3. GråGrå (2)
Pris
 1. kr1999
  kr2749

Cybex Solution Z-fix

Ingen forældre vil gå på kompromis når det gælder barnets sikkerhed - heller ikke i trafikken, hvilket er meget forståeligt. Derfor har vi hos Pixizoo stor fokus på en god og sikker autostol. Vi tilbyder den smarte Cybex Solution Z-fix i vores webshop, som er et fornuftigt valg indenfor autostole.  

 • Navn: A-Z
 • Navn: Z-A
 • Pris: Høj-Lav
 • Pris: Lav-Høj
 • Bedst bedømte
 • Mest Populære
 • Største besparelse

Hvorfor er en Cybex Solution Z-Fix et godt valg til dit barn?

Cybex Solution Z-Fix er i god kvalitet og høj sikkerhed, hvilket er det vigtigste, når du skal køre i trafikken med dit barn. Derudover er den praktisk og har god komfort, da du har mulighed for at indstille den specielt til dit barn. Den har nemlig 12 højde indstillinger, som giver dit barn hele 60 cm at vokse på. Stolen kan tilpasses yderligere, da den har en automatisk justering af bredden fra 53-61 cm. En Cybex Solution Z-Fix kan altså følge dit barn i mange år, og du undgår at købe nyt udstyr. Stolen har nemlig en bred aldersgruppe fra 3 -12 år, som typisk svarer til en vægt på 15 -36 kg. Her kan du se, hvordan du justerer stolen.
Du kan også finde en Cybex Solution Z-Fix plus, som har lidt ekstra. Denne praktiske stol er lavet i et kraftigere materiale, og er ekstra slidstræk. Dette kan være et oplagt valg, da stolen som sagt kan bruges i mange år. Derudover kan den det samme som Cybex Solution Z-Fix. 

 

Sikkerheden ved en Cybex Solution Z-Fix stol

Sikkerheden er altid første prioritet ved dig som forældre og ved os hos Pixizoo, derfor er Cybex Solution Z-Fix et godt valg. Cybex Solution Z-Fix er nemlig udstyret med L.S.P.-system, hvilket giver ekstra sikkerhed i tilfælde af en sidekollision, da den reducerer kollisionskraften med 25%. Det vil sige at stolen er følsom, og indeholder et system, hvor de reagerer på et meget tidligt stadium. Det sker ved hjælp af skulder – og hovedbeskyttere som er udstyret i stolene. Hvilket betyder, at dit barns hoved føres aktivt ind i en sikker position ved en sidekollision. Her kan du se, hvorledes stolen fungerer og dens detaljer.

 

Stolen kan monteres med isofix

Cybex Solution Z-Fix kan monteres med isofix i din bil. Men hvad er isofix? I de fleste nyere biler sidder der et beslag under bilens bagsæde og ryglæn, hvor du nemt kan fastgøre Cybex Solution Z- Fix. Du behøver ikke bruge energi på at sætte stolen fast med bilens sele, du skal blot sikre, at dit barn sidder fastspændt i stolen, efter den er fastgjort med isofix. Til sidst i denne video kan du se, hvordan stolen monteres. Det er langt mere sikkert at køre i trafikken med dine børn, når stolen er monteret via isofix. Det skyldes, at du er sikker på at stolen er monteret korrekt.

 

Om Cybex

Udover autostole producerer Cybex også bl.a. bæreseler og klapvogne. De har øje for at deres produkter indeholder enestående design, uovertruffen sikkerhed og gennemtænkte funktioner. Dette har båret frugt, da det har medført testvindende autostole, og intet mindre end 9 vindende design priser.
Derudover er Cybex firstmovers på markedet, som har gjort dem til et førende brand, når det kommer til børns sikkerhed, livsstil og fashion. Deres fokus ligger i at udvikle produkter med jer forældre i tankerne, uden at gå på kompromis med hverken sikkerhed, design eller funktionalitet.   

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×