Spar 20% på vejledende priser med rabatkode "PIX20" -  se regler her

Dåbsgaver

Barnedåb er en stor og festlig begivenhed, som vi elsker at fejre! Skal du til barnedåb, og er du helt tom for ideer? Så har vi her på siden fundet en masse forslag til nogle gode dåbsgaver, som både kan købes til mor og far, men også til baby. Se det store udvalg her – god fornøjelse.

  • Navn: A-Z
  • Navn: Z-A
  • Pris: Høj-Lav
  • Pris: Lav-Høj
  • Bedst bedømte
  • Største besparelse
Side:
  1. Side 1 af 3

Side:
  1. Side 1 af 3

Den funktionelle gave

Den berømte Tripp Trapp højstol er et rigtig godt bud på en god dåbsgave. Den fantastiske højstol vokser med barnet, da den kan bruges fra nyfødt med det rigtige tilbehør, og frem til barnet er voksen. Stolen kan bære op til 110 kg, og kan derfor gå i arv – gennem hele familien.

 

Når barnet døbes eller navngives, er der ikke lang tid til, at en klapvogn kan være nyttig. Derfor kan en god klapvogn være et godt bud på en fantastisk barnedåbsgave. En rigtigt god klapvogn kan f.eks. være Baby Jogger City Elite, som er en fantastisk letvægts klapvogn, som kan bære en vægt kapacitet på 39 kg. Klapvognen kan slås helt sammen, så den kan være i selv den mindste bil.

Den personlige gave

De populære barnets bog bøger, er perfekte til at kunne skrive alt ned om barnet. Der er f.eks. hvor man kan skrive om barnets første tand, hvornår barnet fik grød, vuggestue eller dagplejestart m.m. Barnet vil elske at læse om alle de minder, han eller hun havde fra fødslen og helt til skolestart.

 

En anderledes bog er Filiokus ”Hvad vil du være når du bliver stor”. I bogen er der 365 spørgsmål, den voksne kan stillebarnet, fra barnet bliver omkring 3 år og 3 år frem. I bogen bliver der stillet spørgsmål som f.eks. ” hvis du havde en hel dag, hvor du måtte bestemme alt, hvad ville du så gøre?” når barnet bliver ældre vil i kunne grine sammen over de skøre svar barnet gav.

Den klassiske gave

Vi kender alle de klassiske dåbsgaver, som altid bliver givet til barnedåb, f.eks. sparegrisen, og fødselsdagstoget og fødselsdagsflaget.

 

Her på siden finder du mange forskellige sparegris muligheder, en sød mulighed er KIDS BY FRIIS fyrtøjet sparebøsse, fra H.C. Andersens eventyr fyrtøjet. Eller en klassisk sparegris fra Plantoys produceret af bæredygtigt træ.

 

Her på siden kan du finde søde fødselsdagstog for en hver smag! Du kan f.eks. få en rigtig pigefødselsdagstog med eventyrlige blomsterfeer fra KIDS BY FRIIS, som kan gå fra 0 til 21 år. Det eventyrlige blomsterfeers tog er håndmalet, og ønsker man et længere tog kan der tilkøbes flere figurer. Et andet forslag kan være det fine H.C. Andersens tog med figur formet som historierne om den grimme ælling, prinsessen på ærten og fyrtårnet. Med et personligt fødselsdagstog, er pynten til de mange kommende fødselsdage redet.

Køb dåbsgaven hos Pixizoo med prisgaranti

Her hos Pixizoo finder du et stort udvalg af gaveideer til en barnedåb eller navngivning. Her på siden kan du finde alt fra fødselsdagstog, kreative bordflag til legetøj og gå vogne. Her finder du et bredt prisleje som gør det muligt for alle at være med.

 

Har du spørgsmål før, under eller efterkøbet, så er du yderst velkommen til at ringe til vores kompetente og venlige kundeservice team, som sidder klar til at hjælpe dig med alle dine spørgsmål. Hos Pixizoo har vi 14 dages prisgaranti som sikrer, at du ikke betaler for meget for dine varer.