Spar 25% EKSTRA med Kode "Babyboom" på Masser af varer i Babyboom

Dantoy

Danske Dantoy har i mere end 50 år fremstillet plastiklegetøj til børn i høj kvalitet og er dermed en af Nordens største producenter af legetøj. Med et produktsortiment, der er innovativt og farverigt, stræber virksomheden efter at skabe udviklende legetøj til de små. Især de små velkendte scootere er nærmest allemandseje i mange hjem med børn. Alle produkterne er danskproduceret, og størstedelen er svanemærket. Tag et kig her på siden, og lad dig inspirere til sjov leg! 

  • Mest Populære
  • Bedst bedømte
  • Nyeste
  • Laveste pris
  • Højeste pris

Velkendte produkter fra Dantoy

De fleste kender Dantoy scooteren. Husker du den, fra da du selv var barn? Måske har du set billeder af, at du selv har leget med den. Med Dantoy har du mulighed for at give dit barn nogle af de samme muligheder for leg. Den klassiske scootefås nu i flere varianter – så du kan vælge en som passer til jeres familie. Hos dem finder du også et stort udvalg af legetøjsmad, sandlegetøj, slæder og vippedyr i høj kvalitet. Så du finder nemt en gave til alle. På grund af legetøjets slidstyrke findes deres produkter i utallige danske daginstitutioner såvel som private hjem. Dantoy er med god grund et af de mest populære legetøjsmærker på markedet.

   

Legetøj med kvalitet og miljø i fokus 

Sikkerhed for børn, holdbarhed og høj legeværdi er blot nogle af de kvalitetskrav, der stilles til produkterne. Der benyttes gode og sikre materialer uden PVC og ftalater. Dantoy anerkender FNs børnekonvention. Det betyder, at du har sikkerhed for at de ikke samarbejder med nogen, der benytter sig af børnearbejde.

Produkter bliver regelmæssigt testet i forhold til sikker brug og kvalitet. Du kan derfor trygt lade dit barn lege med legetøj fra Dantoys. Alt legetøjet overholder den europæiske standard for legetøj EN71. Denne standard er en sikkerhed for at legetøjet er godkendt til brug af børn under 14 år. Dantoy har desuden siden 1992 været de stolte indehaver af det internationale kvalitetscertifikat.   

Løbende gennem tiden er mange af Dantoys produkterne blevet Svanemærket og endnu flere er på vej. De har desuden som mål at begrænse den produktionsmæssige forening, så den holdes på et minimum. 

   

Udendørs legetøj

Når du og dit barn flytter legen udenfor, giver det mulighed for at det er mere plads til den fysiske udfoldelse – da man ikke skal tage højde for lamper, borde eller den dyre vase fra moster Anna. Det er vigtigt, at barnet får mulighed for at give den gas med de fysiske bevægelser. På den måde stimuleres kroppens bevægelsesevner. Ved at gøre det gennem leg får dit barn en god oplevelse med fysisk aktivitet og bliver gennem legen glad for det. Ved at lege udenfor styrker du også dit barns sanser, da naturen lugter anderledes end indenfor – der er græs, som er blødt, der ru brak, fuglesang og meget mere. 

Mange af Dantoys produkter egner sig super godt til leg i haven. Forstil hvordan byggeklodser får nyt liv, fordi de bruges i sandkassen. Oplev hvordan dit barn får bedre balance, når spandestylterne bliver taget i brug. Deltag i legen – måske får du også en bedre balance efter en tur eller to på spandestylterne. 

   

Find de populære Dantoy produkter hos Pixizoo

Hos Pixizoo finder du et stort udvalg af Dantoy produkter. Både til store og små, piger og drenge. Vi forhandler bl.a. de populære bæredygtige legetøjsserier Dantoy BIOplastic og Dantoy Green Bean. Her får dit barn legetøj som både skåner miljøet, er fri for alle skadelige stoffer, og samtidig inviterer til timevis af sjov og leg.

Skulle du alligevel have fået bestilt det forkerte legetøj hjem, så frygt ej. Vi tilbyder 365 dages returret, så du nemt og bekvemt kan sende varen retur i en travl hverdag. Skulle du have spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores altid søde kundeservice.