WEEKEND FLASH SALE | SE ALLE TILBUDDENE HER

Lagerstatus
 1. På lager (13)
 2. Forlænget leveringstid (2)
Pris
 1. kr107
  kr479
Materiale
 1. Læder (4)
 2. Polyester (2)
 3. Nylon (2)

DAY ET håndtasker

Er du på udkig efter en lækker håndtaske? Hos Pixizoo kan du nu få fat i vores flotte og praktiske DAY ET håndtasker til gode priser. Der er forskellige designs, så du kan matche produktet med dit outfit. Siden 1997 har disse produkter været populært blandt dem, som værdsætter æstetiske designs og lækker kvalitet. Med disse DAY ET håndtasker kan du have en taskesamling, som passer til enhver anledning.

 • Navn: A-Z
 • Navn: Z-A
 • Pris: Høj-Lav
 • Pris: Lav-Høj
 • Bedst bedømte
 • Mest Populære
 • Største besparelse

DAY ET håndtasker med moderne og klassiske stil
I årtier har DAY ET håndtasker været et must-have blandt kvinder, der sætter pris på unikke designs og kvalitetsmaterialer, som giver holdbarhed. I dag ser vi mange stilfulde kvinder, der går med vores DAY ET håndtasker til hverdage og fester. Populariteten skyldes producentens vision om at fremstille kvalitetsprodukter med moderne og klassiske touch. Den klassiske stil stammer tilbage fra skandinaviske design, som viser sin enkelthed frem i verden. Den moderne stil går helt tilbage til producentens inspirerende rejser i Asien, hvor der bliver lært omkring etniske rødder og vintage detaljer. Som resultat af denne kombinerede stil, har vi DAY ET håndtasker, som stråler elegance og æstetiske design.

DAY ET håndtasker til enhver anledning
Uanset om du skal til fest, ud og handle eller noget helt tredje – så har vi vores DAY ET håndtasker til enhver anledning. Med vores DAY ET håndtasker, får du nemlig en praktisk håndtaske i højkvalitetsmateriale, som giver plads til mange af dine hverdagsgenstande. Det kan være genstande som pung, nøgler eller lidt makeup, som du har brug for at have med på farten. Her er fordelen, at DAY ET håndtasker har masser af plads, som kan rumme genstandene. Der er mange muligheder at vælge imellem, som vil matche det look, du stræber efter. Det kan være det feminine look med en fin kjole og stilletter. Det kan også være det afslappende og trendy look med jeans og t-shirt. Uanset hvilket outfit du har, så vil du kunne finde en matchende håndtaske, som fyldestgør hele looket. Designet er let-kombinerede, som betyder, at du kan have en toilettaske matchende til din skuldertaske. Genkendeligheden ved taskerne gør det nemmere for dig at have flere tasker i samlingen.

Med fokus på kvalitet
Brandet opstod tilbage i 1997, hvor producenten havde fokus på smukke detaljer samt den høje kvalitet. Detaljerne er gennemtænkt, og findes i mange varianter, således der er en til enhver anledning. Med det skandinaviske design kombineret med etniske detaljer, har producenten skabt perfekte accessories, som tilføjer stil til dit outfit. Uanset om produktet er mønstret eller har et enkelt design, så har producenten sørget for, at der er unikke designs at vælge imellem. Udover designet, er brandet i dag kendt for at være kvalitetsprodukter til attraktive priser. Vores DAY ET håndtasker er fremstillet i højkvalitetsmaterialer, som sikrer den lange levetid. Derfor kan du forvente en holdbar håndtaske, som du kan have glæde af i lang tid.

Et samlet tilbud på dine produkter
Har du fundet flere gode produkter på vores hjemmeside? Så kan du med fordel få et uforpligtende tilbud på en samlet pakke. Du kan sende en tilbudsforespørgsel, og vi vil vende tilbage med en samlet pris skræddersyet til dig. Yderligere har vi vores egen Pixizoo Plus eksklusiv klub, som giver flere kundefordele. Ved at blive medlem af denne kundeklub, kan du få fordelagtige medlemstilbud, gratis fragt på alle varer, spændende konkurrencer og mange flere fordele.

 

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×