WEEKEND FLASH SALE | SE ALLE TILBUDDENE HER

Lagerstatus
 1. På lager (24)
Pris
 1. kr89
  kr449
Materiale
 1. Polyester (2)
 2. Nylon (6)

DAY ET toilettaske

DAY ET toilettasker er kendt for deres lækre kvalitet og flotte æstetiske design. De findes i mange varianter – alt fra farver, størrelse, materiale og pris. Prislejet på DAY ET toilettaskerne har et bredt prisspænd, hvilket gør, at alle kan være en del af fællesskabet. Herunder finder du vores brede udvalg af DAY ET toilettasker, hvor du har mulighed for at gøre et godt køb af vores tilbud eller optjene bonus.

 • Navn: A-Z
 • Navn: Z-A
 • Pris: Høj-Lav
 • Pris: Lav-Høj
 • Bedst bedømte
 • Mest Populære
 • Største besparelse

Toilettasker fra DAY ET

DAY ET toilettasker er det perfekte valg til dig, som ikke ønsker at gå på kompromis med kvalitet, rummelighed og design. DAY ET toilettaske, DAY kosmetiktaske eller DAY kosmetikpung? Kært barn har mange navne, derfor findes DAY ET i et hav af forskellige størrelser, farver, mønstre og materialer. Tanken og ønsket bag DAY ET toilettasken og mærket generelt, er at sammensmelte samt forny gamle broderier, mønstre og prints med den nymoderne æstetik. Mulighederne er mange, så tag et kig i vores univers og find netop din DAY ET toilettaske eller måske den kommende makker til din nuværende.

Undgå unødig stress og jag

Vi kender alle det, at man ender med at samle både ens egne samt børnenes toiletsager i samme store toilettaske. Uheldet rammer altid en før eller siden, hvor der går hul på en af de mange emballager i den proppede toilettaske - og hvad gør man så? DAY ET toilettasken er den perfekte løsning til dig, som ønsker at undgå nogle af hverdagens og feriens unødvendige problemer. DAY ET toilettasker er nemlig lavet i et let rengøreligt materiale, så de er nemme at rengøre. Ligeledes kan du også finde et bredt udvalg af vores lækre pusletasker.

Visionen bag DAY – Birger et Mikkelsen

Mærket blev lanceret i 1997, og havde allerede fra den dag en vision om at skabe tidløse designs med fokus på den moderne kvindes behov. DAY er et meget alsidigt brand, og er hjertebarn til Keld Mikkelsen. Derfor er DAY et meget let-kombinerende design, men stadig med øje for tilstedeværelsen af detaljer og farver. Han havde et ønske om at kombinere det elegante med etniske detaljer, som er inspireret af hans mange verdensrejser fra Asien grundet hans engagement inden for tekstilindustrien. DAY Birger et Mikkelsen har altså formået at sammensmelte det nære med det fjerne, og har lige siden lanceringen fanget det danske såvel som det udenlandske publikum.

Kombiner din egen serie af DAY ET toilettasker

Ønsker du at få dit eget DAY ET toilettaskesæt? Det super smarte design gør det nemt for dig at kombinere dine DAY tasker. Om du er kvinden med behovet for flere DAY ET toilettasker til eget behov eller ønsker at glæde dit barn, mand eller en du holder af, er DAY ET toilettasken den ultimative løsning. Hos Pixizoo kan du blive Pixizoo Plus medlem, hvilket giver dig en række fordele såsom gratis fragt på alle varer til pakkeshop, fordelagtige medlemstilbud, mulighed for at optjene bonus til dit næste køb samt 4 års reklamationsret. Læs om Pixizoo Plus medlemskab her.

 

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×