WEEKEND FLASH SALE | SE ALLE TILBUDDENE HER

Lagerstatus
 1. På lager (4)
Pris
 1. kr129
  kr269

DesignaFriend

Find dit barns nye bedste ven! DesignaFreind laver dukker med silkeblødt hår, trendy tøj og medfølgende fint venindearmbånd. Find lige præcis den dukke som passer til dit barn, som helt sikkert giver anledning til flere timers sjov og leg. Her på siden kan du finde lige præcis den DesignaFriend dukke, som passer til dit barn.

 • Navn: A-Z
 • Navn: Z-A
 • Pris: Høj-Lav
 • Pris: Lav-Høj
 • Bedst bedømte
 • Mest Populære
 • Største besparelse

Din bedste ven

Find dit barns bedste match, om dit barn har krøller eller ej, mørk i huden eller lys i huden, har mørkt eller lyst hår, på den måde kan barnet finde sin sande dukketvilling. Barnet vil elske at klæde dukken ud til hver en lejlighed, sætte hår og lege i timevis. Alle DesignaFriends dukker har langt genkendeligt, silkeblødt hår og et livagtigt ansigt, med røde kinder og flotte øjne.

 

Giv DesignaFriend dukken vintertøj på og tag dukken med på cykeltur. Giv den en sød pyjamas på og tag den med i seng, og forbered det helt store pyjamasparty. Eller tag den med til en fødselsdagsfest med glimmertøj på. Dukken kan tages med overalt.

Style håret som du vil

DesignaFriend dukkernes hår, kan styles på mange måder, stylingen bør gøres med kolde redskaber. Når man vasker håret, er det en god ide at fylde en håndvask med lunken vand, dyb kun håret i vandet, undgå at vandet er for varmt og undgå vand på dukkens hoved.

 

Håret bør vaskes i mild shampoo og mild balsam, brug gerne baby shampoo og balsam. Dub håret med et håndklæde, og derefter kan du tørre håret med en koldlufts føntørre. Ønsker man at tilføje krøller i DesignaFriend dukkens hår, kan man med fordel bruge curlere/spolere i det våde hår, og lade dukken lufttørre i 24 timer.

Leg i timevis

DesignaFriend er perfekte til rollespils lege som f.eks. mor, far og børn, hvor dukken er barnet, som bliver puttet til nat i en lille dukke seng. Eller en skoleleg hvor dukken er eleven og barnet er læreren, som skal lære dukken om farver og former.

 

DesignaFriend Dukken er 46 cm høj og er perfekt egent til børn fra 3 år. Skal barnet til at have en lillebror eller en lillesøster, er dukker en oplagt mulighed, for forældrene at lære barnet, hvordan man behandler en baby. Børn prøver hele tiden at efterligne deres forældre, og vil elske at kunne gå en tur med sin dukke sammen med mor eller far, der går en tur med lillesøster eller lillebror.

Find din DesignaFriend hos pixizoo

Hos Pixizoo har vi et stor ud valg af DesignaFriend dukker, i udvalget kan du finde dukker med mørkt hår, lyst hår eller rødt hår. Øjnene kan fås i blå eller brune og en hud i forskellige hudtoner. Udover dukkerne har vi også nogle søde tøjsæt, f.eks. en pyjamas, fest tøj og vintertøj.

 

Når du køber ved Pixizoo, får du automatisk 7 dages prisgaranti, så skulle det ske at dukkerne inden 7 efter købet bliver billigere, får du selvfølgelig differencen tilbage. Derudover har vi prismatch på alle vores produkter, så finder du et produkt billigere hos en dansk virksomhed, så matcher vi prisen, på den måde sikrer du, at du ikke behøver at handle flere steder.

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×