Crazy Days - Vanvittige priser

Dinosaur legetøj

Rejs til en forhistorisk verden med dinosaur legetøj. Dinosaurer bliver ved med at fascinere folk i alle aldre, og børn er bestemt ikke en undtagelse. Her hos Pixizoo finder du et stort udvalg af dinosaur legetøj fra populære mærker såsom LEGO Jurassic World og Schleich Dinosaur. Se alt dinosaur legetøj herunder og find din nye Tyrannosaurus Rex eller raptor!

  • Mest Populære
  • Bedst bedømte
  • Nyeste
  • Laveste pris
  • Højeste pris

Dinosaurer fascinerer folk i alle aldre, men særligt børn

De forhistoriske kæmper betager mennesker i alle aldre - specielt børn. Dit barn har muligvis set dinosaurens dragelignende udseende i bøger, tegneserier eller i film, og det kan være, at det har fanget hans eller hendes opmærksomhed. At der er tale om væsner, som pludseligt og på mystisk vis forsvandt fra jordens overflade for mange mange år siden, gør indtryk på børn. De repræsenterer en anden tid, som vækker undren og nysgerrighed hos de små. Lad dit barn rejse tilbage til denne forhistoriske verden med dinosaur legetøj. Børn får forskellige interesser, som de bliver ældre.

   

Flere måder at lege med dinosaur legetøj på

Der er masser af underholdning i vente for dit barn med dinosaur legetøj. Vores udvalg af dinosaur legetøj egner sig til børn fra 3 årsalderen og op efter. I denne alder har dit barn en større forestillingsevne end tidligere. Så dit barn vil altså elske at skabe sit helt eget univers med dinosaurer. Leg med dinosaur legetøj giver anledning til timers sjov og lærerig leg. Selvom de fleste stykker dinosaur legetøj er små stillestående figurer, betyder det ikke, at dit barn ikke kan bruge dem på mange forskellige måder. Udover at de ser super seje ud at have stående på reolen på børneværelset, kan dit barn bruge dem til forskellige slags rollespilslege. Dit barn bestemmer helt selv, hvad dinosaurerne skal foretage sig - det er kun fantasien der sætter grænser!

    

Dit barn kan også sagtens kombinere sine legetøjs dinosaurer med andre forskellige stykker legetøj såsom dukker og bamser. Det gør, at dit barn altid har mulighed for, at lave om på tingene og prøve en ny leg af. Det bliver aldrig kedeligt! Udover at blande legetøjet med hinanden, så er det bestemt også en mulighed for dit barn at tage sine legetøjs dinosaurer med på tur, og lege med dem i andre omgivelser end hjemme på børneværelset. De fleste dinosaurer er lavet af plastik og kan derfor tåle at komme med en tur i badekarret eller ud på græsset i haven. Husk dog at tjekke om den/de I har derhjemme kan tåle det før, I prøver det af. Det ville da være en skam, hvis noget gik i stykker.

   

Dinosaur legetøj: spændende og lærerigt

Udover at være god underholdning til dit barn, kan du også bruge dinosaur legetøjet til at lære dit barn om evolution og hvordan verden så ud for mange millioner år siden. De levede nemlig på jorden for over 200 millioner år siden og de sidste uddøde for 65 millioner år siden. Det lyder måske kedeligt, men hvem ved - måske gemmer der sig en spirende palæontolog i dit barn! Hvis det er noget der vækker dit barns interesse, vil han eller hun helt sikkert også synes det er sjov, at høre noget nyt om alle de mange forskellige dinosaurer arter der engang fandtes på jorden. Derfor kan du starte med at fortælle dit barn om hans eller hendes yndlings stykke dinosaur legetøj.

   

TIP: Du ved højst sandsynligt ikke mere en hvad nogle af de mest kendte arter hed, men det kan du hurtigt lave om på med en simpel google søgning. Så kan du imponere dit barn med alt din nye viden om dinosaurer. Dit barn vil også stensikkert synes det er mega sejt, at du ved en helt masse om lige netop det han eller hun interesserer sig på. Et bonus er at du kan være den seje forælder i børnehaven, der deler ud af fun facts omkring de seje skabninger til alle dit barn venner. Der fandtes så mange forskellige slags dinosaurer en gang, at det kan være svært at finde hoved og hale i hvilken der er hvilken. Nogle kan flyve, nogle er kødæderer, mens andre bedst kan lide planter. Du kan derfor hjælpe dit barn med at kende forskel på dem, ved at I sætter jer ned og tegner og farvelægger dem med farverige tuscher.

  

Hvis dit barn så småt er begyndt at kunne læse korte sætninger, kan i skrive stikord om den dinosaurer der er rundtomkring på tegningerne. Så er det i hvert fald ikke noget du, eller dit barn, vil komme til at glemme. Hvis ikke har du altid mulighed for at tegne stikordene i stedet for. Hvis dinosauren fx er planteæder, kan du tegne en masse blade, træer og blomster.

  

Dinosaur legetøj i lange baner

Her hos Pixizoo har vi et stort sortiment af dinosaur legetøj. Du finder bl.a. dinosaurer i LEGO og fra den populære tyske legetøjsgigant, Schleich. Hos os finder du de farlige, kødædende rovdyr, heriblandt Tyrannosaurus Rex, der med sit enorme tandsæt kan flænse og sluge sit bytte i store lunser. Du finder også de langsomme, planteædende dyr, heriblandt Brachiosaurus - også kendt som langhals. Dinosaur legetøjet er miniature udgaver af fortidskæmper, hvilket gør dem til et ideelt samlerobjekt.

  

Der er mange slags, og hvert dyr er unikt, så når man først har fået fingrene i en, vil man have flere. Udover at være god underholdning for dit barn, er de også en sej dekoration på børneværelset. Mangler du en legetøjsgave til en 3-årig? En treårig vil elske legetøj, der giver ham eller hende mulighed for efterligne de voksne - eksempelvis legetøj til køkkenleg. I denne alder kan de også godt lide at bruge deres små hoveder, så et puslespil vil også vække begejstring.

   

Skab hyggestemning med dinosaur legetøj

Det kan hurtigt blive koldt for dit barn, at sidde på gulvet af lege med sine legetøjs dinosaurer. Derfor er det en god idé med at lægge noget blødt og lækkert legegulv på gulvet, der hvor dit barn leger. Så slipper i for kolde fødder og hårdt underlag. For at gøre legen ekstra hyggelig kan I sætte et tipi telt op. Her kan dit barn rigtig slippe fantasien løs og lege hyggelig rollespilsleg i tipi teltet. Det er også oplagt for jer, at sætte jer ind i teltet og læse sjove historier med dinosaurer, eller se film om dem på telefonen eller iPaden.